Lasten mikroskooppisarja

5 (1)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotekoodi: 4641396
1691
2453
-31%
Myyjä: Lelu vuori 4.4
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

20. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

24. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

24. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

24. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

24. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Lelu vuori 4.4
 • 83% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Lasten mikroskooppisarja

Lasten mikroskooppisarja

Kuvittele, mitä ihmeellisiä asioita voit löytää mikroskoopilla. Miltä näyttää suurennettu hyönteinen, höyhen, sanomalehden kuva, lehti, sormi, hius tai suolakiteet? Mikroskoopin avulla arkiset esineet paljastavat mikrosalaisuutensa ja paljastavat hämmästyttäviä kuvia, jotka olivat aiemmin silmän ulottumattomissa. Sensaatiomainen pakkaus tarvikkeineen tutustuttaa sinut mikrobiologian, tieteen ja luonnon ihmeelliseen maailmaan.

Ominaisuudet:

 • Korkealaatuinen
 • Säädettävä linssin korkeus
 • Pyörivä linssi 100x / 400x / 1200x suurennoksella varustettuna
 • Katselukohteen alusta

Pakkauksen komponentit:

 • Mikroskooppi
 • Pinsetit
 • preparointidioja
 • 2 objektilasia
 • 2 koeputkea
 • laatikko
 • ruuvimeisseli

Mikroskoopin mitat: 23 x 13 x 8 cm

Laatikon mitat: 20 cm x 9 cm x 24 cm

Mikroskooppi toimii kahdella 1,5 V AA-paristolla (ei sisälly). Lelu sopii yli 8-vuotiaille lapsille. Mikroskooppi on CE-sertifioitu ja EN 71 -standardin mukainen. Se on pakattu pahvilaatikkoon, jossa on läpinäkyvä lasi-ikkuna, joten se sopii erinomaisesti lahjaksi.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Opettavat lelut ja pelit

Opetuslelut ja -leikit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja oikeanlaisten leikkivälineiden valinta auttaa kehittämään henkistä toimintaa, kielellisiä taitoja, keskittymiskykyä ja luovuutta. Näiden pelien joukossa suosituimmilla lastenleluilla on kasvatuksellinen tehtävä: ne edistävät lapsen kehitystä ja hänen ympäristönsä ja esineiden tuntemustaan. Parhaita opetusleluja ovat ne, jotka on valittu lapsen ikäryhmän ja häntä kiinnostavien asioiden mukaan. Kaikenlaiset palapelit ja rakennuspalikat, soittimet, robotiikkasarjat ja muut oppimisvälineet kehittävät ongelmanratkaisutaitoja ja herättävät uteliaisuutta ympäristöä kohtaan. Lapset laajentavat horisonttiaan leikkimällä erityyppisillä leluilla, yksinkertaisista leikeistä, kuten kirjainten opettelemisesta muistikorttien avulla tai kuutioiden kokoamisesta kuvaksi, monimutkaisempiin leikkeihin, kuten kokonaisten sanojen luomiseen. Erilaiset sarjat, kosketeltavat lelut, puhuvat, leikkivät ja vuorovaikutteiset lelut ja leikkivälineet tekevät oppimisprosessista paljon hauskempaa ja mielenkiintoisempaa. Lapset saavat tekemistä ja oppivat myös uusia asioita. Laajasta valikoimasta opettavaisia pelejä voit valita oikeat lelut perheellesi, ja ne ovat loistava lahja läheisillesi.

Opettavat lelut ja pelit

Jokainen vanhempi haluaa antaa lapselleen parhaan mahdollisen alun elämälle ja mahdollisuuden kehittyä heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Opetuslelut saattavat vaikuttaa hyvin yksinkertaisilta, mutta niiden tehtävä on hyvin tärkeä. Leikkilelut parantavat motorisia taitoja ja kehittävät luovuutta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Lasten mikroskooppisarja

Tuotekoodi: 4641396
Kategoria: Kehittävät lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,2 x 0,2 x 0,1 m, 1 kg
Tyyppi: Opettavat lelut ja pelit
Näytä: Ei ole määritelty, opettavat lelut ja pelit kehittävät lelut
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AA
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: Lelu vuori
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (1)

Lasten mikroskooppisarja
5

(1 asiakasarvio)

5 tähteä
(1)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

100%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Hayette Z.
13.01.2024

Hieno tuoteet sopii koululaisille