Musiikillinen oppimatto

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Tuotekoodi: 8516012
3229
5400
-40%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

30. huhtikuuta

000

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Musiikillinen oppimattoEsittelyssä on innovatiivinen musiikkileikkimatto, jossa on viehättävä pianokuvio. Tämä vuorovaikutteinen matto on paitsi hauska myös mukaansatempaava oppimiskokemus pienille lapsille. Pianomotiivin ja matossa olevien soittimien kuvitusten ansiosta pikkuinen oppii erilaisia ääniä ja kehittää samalla rytmi-, tunto-, näkö- ja kuuloaistia. Matto kannustaa lasta oppimaan vuorovaikutteisesti aistikokemusten kautta.Maton virtalähteenä käytetään 3x 1,5 V AA-paristoa, jotka eivät sisälly toimitukseen.Maton mitat:
140 cm x 70 cmSuositellaan vähintään 3-vuotiaille lapsille

 
CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Yleiset tuotetiedot: Musiikillinen oppimatto

Tuotekoodi: 8516012
Kategoria: Kehittävät lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 3,7 x 0,08 x 0,29 m, 0,6 kg
Tyyppi: Lelusoittimet
Näytä: Lean Toys, lelusoittimet kehittävät lelut
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AA 1.5V
Alkuperämaa: Kiina
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Lean Toys
Suositeltava ikä alkaen: 3 v
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Musiikillinen oppimatto
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu