Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Deer basketball, arcade-peli

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä, alkaen: 4 v
Tyyppi: Liikunnalliset pelit, Seurapelit
Tuotekoodi: 8516142
1862
2679
-30%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

26. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

30. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

30. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

30. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

30. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Deer basketball, arcade-peli

Tuo hymyjä ja hauskuutta kotiisi Deer Basketball Shooting Arcade -pelillä. Tämä jännittävä peli sopii niin lapsille kuin aikuisillekin ja tarjoaa unohtumattomia naurun ja hauskanpidon hetkiä yhdessä.Aloita seikkailu keräämällä suloinen peura, joka ei ole vain pelin sankari vaan myös esteettinen koriste-elementti. Jokainen pelaaja saa palloja valitsemassaan värissä, mikä tuo peliin persoonallisen lisän. Seurauksena on hauska kilpailu, jossa pelaajat heittelevät palloja pomputtaakseen ne pöydältä korkeimman pistemäärän saavaan kuppiin.Pelisäännöt ovat joustavat, ja ne mahdollistavat monenlaisia kokemuksia. Mukana tulevan tiimalasin avulla voit ottaa käyttöön ajoitetun kilpailuelementin tai muokata peliä määrittelemällä, että kunkin värisen pallon on osuttava tiettyyn kuppiin. Tämä vapaus tekee Arcade-pelistä houkuttelevan kaikenikäisille ja -kuntoisille pelaajille.On myös syytä korostaa peuran monipuolisuutta, sillä sen voi asettaa mukana toimitetulle jalustalle tai ripustaa seinälle - se on sekä pelin toiminnallinen osa että huoneen koriste.Arcade-pelissä ei ole kyse vain kilpailusta, vaan myös näppäryyden harjoittelusta ja iloisista yhteisistä hetkistä. Anna itsellesi ja läheisillesi fantastinen ajanviete.Peli sisältää:-Elementit Peura-2 vihreää kuppia-2 sinistä kuppia-2 oranssia kuppia-2 punaista palloa-2 keltaista palloa-2 vihreää palloa-pieni kelloHirven mitat jalustan kanssa:50 cm x 21 cm x 30,5 cm.Pakkauksen mitat:45,5 x 29 x 9 cmCE-sertifioitu ja EN71:n mukainen. Sopii yli 4-vuotiaille lapsille. 

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Seurapelit

Pohdiskeletko mikä antaa hauskoille juhlille sen kuuluisan viimeisen silauksen? Älä unohda vanhoja hyviä lautapelejä! Useat suositut lautapelit ovat suunniteltu pienemmille ryhmille. Mitä tehdä, jos olet järjestämässä isompia juhlia tai muuta hauskaa tapahtumaa? Onneksi lauta- ja korttipelien valmistajat ovat ottanut huomioon myös tämän skenaarion. Saatavana on lukuisia erilaisia lautapelejä, joihin voivat osallistua kymmenen tai jopa enemmän pelaajaa, joten jokaiseen makuun ja tarpeisiin löytyy varmasti oma pelinsä. Juhlapeleissä ovat yleensä hauskat ja yksinkertaiset ​​pelisäännöt sekä teemat, jotka kohottavat mielialaa ja tekevät juhlista unohtumattomat. Unohda perinteiset korttipelit, löydä uusi teema juhliin erilaisilla korteilla, jotka tarjoavat osallistujille uusia kokemuksia sekä hyvää mieltä. Lautapelit ovat täydellinen lisäys juhliin, koska tarjoavat paljon hauskoja hetkiä ja unohtumattomia seikkailuja.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Deer basketball, arcade-peli

Tuotekoodi: 8516142
Kategoria: Lautapelit ja älypelit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,45 x 0,29 x 0,09 m, 1 kg
Paristokäyttöinen: Ei
Elementtien tyyppi: Ei
Alkuperämaa: Kiina
Pelin kieli: Universaali
Älylaite: Ei
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Lean Toys
Suositeltava ikä, alkaen: 4 v
Tyyppi: Liikunnalliset pelit, Seurapelit
Näytä: Lean Toys, liikunnalliset pelit lautapelit ja älypelit, Lean Toys, seurapelit lautapelit ja älypelit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Deer basketball, arcade-peli
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu