Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Lautapeli, BGM Yksinkertaisesti mahtavaa!

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Seurapelit
Tuotekoodi: 8519522
4040
6060
-33%
Myyjä: Brandberry 4.2
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

3. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

7. toukokuuta

599

Postin noutopiste

7. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

7. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

7. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Brandberry 4.2
  • 88% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Lautapeli, BGM Yksinkertaisesti mahtavaa!

 Leikkitaikinasta valmistettua kakkaa ja apinakatapulttia käyttämällä kaikki pelaajat yrittävät saada mahdollisimman monta banaania isosta puusta, jotta he voivat kiivetä liaaneille apinoidensa kanssa.

Se, joka pääsee ensimmäisenä puun latvaan, voittaa. Hauska taitopeli kakkatoiminnalla ja upealla 3D-pelimateriaalilla. 2-4 pelaajalle, 4-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Peliaika: n. 25 minuuttia Tuotenro: 100008168

Ikäsuositus: + 4 vuottta.

Pelaajien määrä: 2-4

Ei alle 3-vuotiaille lapsille, sisältää pieniä osia.

 

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Seurapelit

Pohdiskeletko mikä antaa hauskoille juhlille sen kuuluisan viimeisen silauksen? Älä unohda vanhoja hyviä lautapelejä! Useat suositut lautapelit ovat suunniteltu pienemmille ryhmille. Mitä tehdä, jos olet järjestämässä isompia juhlia tai muuta hauskaa tapahtumaa? Onneksi lauta- ja korttipelien valmistajat ovat ottanut huomioon myös tämän skenaarion. Saatavana on lukuisia erilaisia lautapelejä, joihin voivat osallistua kymmenen tai jopa enemmän pelaajaa, joten jokaiseen makuun ja tarpeisiin löytyy varmasti oma pelinsä. Juhlapeleissä ovat yleensä hauskat ja yksinkertaiset ​​pelisäännöt sekä teemat, jotka kohottavat mielialaa ja tekevät juhlista unohtumattomat. Unohda perinteiset korttipelit, löydä uusi teema juhliin erilaisilla korteilla, jotka tarjoavat osallistujille uusia kokemuksia sekä hyvää mieltä. Lautapelit ovat täydellinen lisäys juhliin, koska tarjoavat paljon hauskoja hetkiä ja unohtumattomia seikkailuja.

Yleiset tuotetiedot: Lautapeli, BGM Yksinkertaisesti mahtavaa!

Tuotekoodi: 8519522
Kategoria: Lautapelit ja älypelit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,28 x 0,31 x 0,27 m, 0,8 kg
Paristokäyttöinen: Ei
Elementtien tyyppi: Ei
Pelin kieli: Universaali
Älylaite: Ei
Myyjä: Brandberry
Tyyppi: Seurapelit

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Lautapeli, BGM Yksinkertaisesti mahtavaa!
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu