Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Taktinen lautapeli Seas of Fortune

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä, alkaen: 8 v
Tyyppi: Strategialautapelit
Tuotekoodi: 8424882

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Taktinen lautapeli Seas of Fortune

Astu 1700-luvun kauppiaan kenkiin ja purjehdi satamasta satamaan Itämerellä ja Pohjanmerellä! Kilpaile muiden pelaajien kanssa parhaista miehistöistä, täytä laivasi tavaroilla ja yritä kuljettaa ne määränpäähäsi ennen kuin muut lyövät sinut siihen. Valitse lastisi ja miehistö viisaasti, sillä ne vaikuttavat purjehdusnopeuteen ja ansaitsemasi rahan määrään! Eniten pisteitä saanut pelaaja voittaa! Sisältö:

 • Pelilauta
 • 4 laivan sotilasta
 • 4 lastiruumiin lautaa
 • 165 korttia
 • 48 tuotemerkkiä
 • pelirahat
 • tiemurtomerkki
 • säännöt Tämä lautapeli sopii yli 8-vuotiaille. Pelaajien määrä 2-4. Peliaika 45+ min. Säännöt kielillä: englanti, ranska, hollanti, puola, saksa. HUOM! Sarja ei sisällä Viron sääntöjä.

  Sopii ikäisille alkaen: 8
 • CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

  Tactic - innovatiivisista, jännittävistä ja laadukkaista lautapeleistään tunnettu suomalainen brändi, jota ympäröi jännitys, adrenaliini ja tietysti intohimo. Melkein jokainen perhe maailmassa on pelannut legendaarisia taktisia pelejä, kuten Alias. Nykyään Tactic-brändi voi nauttia nimestään - he ovat nopeimmin kasvavia ja yksi tuotteliaimmista lautapelien kehittäjistä Euroopassa. "Olemme ylpeitä lautapelien johtajuudesta Skandinaviassa ja pelimme ovat suosittuja jo yli 70 maassa." Tactic-tuotevalikoima on erittäin runsas ja tarjoaa hauskaa kaikille: klassisia pelejä aikuisille, pelejä lapsille, ulkopelejä, seurapelejä, matkapelejä ja paljon muuta.

  Taktinen lautapeli Seas of Fortune

  Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

  Varoitus!

  Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

  Strategiat lautapelit

  Lautapelejä on monenlaisia, mutta yksi suosituimmista ja kestävimmistä on strategiapelit. Näissä peleissä pelaajat voivat ohjata sivilisaatiota, armeijaa tai jopa joukkuetta, ja heidän tehtävänään on ajatella eteenpäin ja päihittää vastustaja. Strategiapelit ovat usein luonteeltaan sotilaallisia, mutta näin ei aina ole, ja genre on monipuolistunut huomattavasti ajan myötä. Monet näistä peleistä ovat saaneet ylistystä ja kiitosta niin faneilta kuin kriitikoiltakin, ja jotkut pelit ovat selvästi kilpailijoidensa edellä parhaiden strategiapelien joukossa. Strategialautapeleissä itsenäisellä päätöksentekotaidolla on usein suuri merkitys lopputuloksen kannalta. Lähes kaikki strategiapelit edellyttävät sisäistä "päätöksentekopuuhun" tai strategiseen tyyliin perustuvaa ajattelua ja yleensä korkeatasoista tilannetietoisuutta.

  Lue lisää

  Yleiset tuotetiedot: Taktinen lautapeli Seas of Fortune

  Tuotekoodi: 8424882
  Kategoria: Lautapelit ja älypelit
  Pakkausten määrä: 1 kpl
  Pakkauksen koko ja paino (1): 0,28 x 0,08 x 0,28 m, 1,6 kg
  Paristokäyttöinen: Ei
  Elementtien tyyppi: Ei
  Pelin kieli: Englanti, Hollanti, Puola, Ranska, Saksa
  Älylaite: Ei
  Tuotemerkki: Tactic
  Suositeltava ikä, alkaen: 8 v
  Tyyppi: Strategialautapelit
  Näytä: Tactic, strategialautapelit lautapelit ja älypelit
  Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Tactic tuotteet

  Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

  Arviot ja arvostelut (0)

  Taktinen lautapeli Seas of Fortune
  Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
  Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
  Kirjoita arvostelu