10295 LEGO® Icons Porsche 911

5 (1)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä alkaen: 18 v
Tyyppi: Rakennussarjat
Kiinnostuksen kohteet: Autot
Tuotekoodi: 1284348

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: 10295 LEGO® Icons Porsche 911

Rakenna LEGO® Porsche 911:stä yksityiskohtainen versio

Uppoudu vaikuttavaan suunnitteluprojektiin ja siirry klassisten autojen maailmaan upealla yksityiskohtaisella kopiolla Porsche 911:stä.

Virheetön tyyli. Ennennäkemätön ajamisen ilo. Porsche 911 on ainutlaatuinen legendaarinen auto. Tästä lähtien voit luoda oman versiosi tästä klassisesta automallista LEGO® Porsche 911 (10295) -rakennussarjan avulla. Nauti mukaansatempaavasta kokemuksesta rakentamalla klassinen Turbo- tai Smart-malli. Monien yksityiskohtien ansiosta se on täydellinen tapa toteuttaa intohimosi Porsche-autoja kohtaan.

Toista Porsche-tyyli, jota tämä fantastinen suunnitteluhaaste ei vertaa luomalla klassinen keräilyautosi LEGO® Porsche 911 (10295) -mallisarjalla. Rakenna turboahdettu Turbo-malli tai Smart ainutlaatuisella Smart-hihnalla ja irrotettavilla kattopaneeleilla, jotka mahtuvat etuoven alle. Rakenna suosikki Porsche 911. Sekä Turbol että Targal ovat aitoja Porsche 911 -malleja, joissa on yksityiskohtia, kuten klassiset etu- ja takapuskurit, vinot ajovalot ja logonumerot. Ohjaamo ei ole yhtä vaikuttava, sillä siinä on toimiva ohjauspyörä, vaihdevipu, seisontajarruvipu, aurinkotuoleja sekä tummanoranssin ja ruskean yhdistelmä. Klassisista saapuvista autoista yksityiskohtaisiin rakennuksiin nämä LEGO-sarjat ovat täydellinen tapa päästä eroon arjesta ja sukeltaa mukaansatempaavaan suunnitteluprojektiin.

• Poistu arjesta tämän vaikuttavan rakennusprojektin avulla. LEGO® Porsche 911 (10295) -autosarja on ihanteellinen valinta aikuisille, jotka ovat käyneet läpi uuden pikasuunnittelun.
Tutustu kaikkiin Porsche 911:n ominaisuuksiin, mukaan lukien takaosan ilmajäähdytteinen kuusisylinterinen vaakasuora moottori, ohjauspyörä, vaihdevipu, seisontajarruvipu ja lepotuoleja.
• Mitä mallia rakennat? Turbomalli turbomoottorilla tai Smart irrotettavalla kattopaneelilla, jotka mahtuvat etukannen alle
• Porsche 911 Turbossa on taka-akseli, integroitu tyylikäs ja turboahdin sekä välijäähdytin.
• Porsche 911 Smartissa on irrotettava katto, joka sopii etupellin alle, ja klassinen Smart-lista, jossa on ikkuna kuljettajan takana.
• Erityisesti klassisille autoille ja Porsche-harrastajille suunniteltu edistyksellinen rakennussarja sisältää aikakauslehtimäisiä ohjeita ja inspiroivia suunnitteluyksityiskohtia.
• Porsche 911 -keräilyauto on 10 cm korkea, 35 cm pitkä ja 16 cm leveä.
• Etsitkö hienoa lahjaa klassisen auton fanille? Tämä taitettava Porsche 911 -mallisarja on loistava valinta. Se on suunniteltu erityisesti aikuisille LEGO®-faneille, jotka arvostavat upeaa muotoilua.
• LEGO® -rakennuspalikat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Niille on ominaista jatkuva laatu, yhteensopivuus ja helppo kytkentä ja irrotus aina - vuodesta 1958 lähtien.
• Turvallisuus ja laatu ovat osa LEGO®:n luomista. Siksi ne testataan perusteellisesti, jotta voit olla varma, että malli on paitsi kaunis myös kestävä.

Muut ominaisuudet:

  • Koodi, sarja: 10295 LEGO® 
  • Palapelin kappaleiden määrä: 1458
  • Suositeltava ikä: 18 vuotta.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

LEGO™

LEGO™ perustaja Ole Kirk Christiansen perusti Billundiin puulelutehtaan vuonna 1932, mutta legendaariset LEGO™-palikat lanseerattiin tammikuussa 1958. Vaikka LEGO™-palikat ovat jo iäkkäitä ja niiden muoto ja muotoilu ovat muuttuneet, 1950-luvun LEGO™-palikat voidaan edelleen yhdistää nykypäivän palikoihin. Christiansenin LEGO™-palikoista tuli pian yksi maailman suosituimmista leluista. Palikat valmistetaan Tanskassa, Tšekissä ja Meksikossa. Myymättömät palikat poistetaan yleensä markkinoilta ja sulatetaan uudelleen uusiksi palikoiksi - vain 1 % palikoista jää kierrättämättä. Tällä hetkellä valmistetaan yli 2 400 erimuotoista LEGO™-palikkaa.

10295 LEGO® Icons Porsche 911 LEGO™

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Yleiset tuotetiedot: 10295 LEGO® Icons Porsche 911

Tuotekoodi: 1284348
Kategoria: LEGOT ja rakennuslelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,48 x 0,35 x 0,06 m, 0,6 kg
LEGO®-sarja: ICONS
Näytä: LEGO®, icons legot ja rakennuslelut
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Nenurodyta
Älylaite: Ei
Tuotemerkki: LEGO®
Suositeltava ikä alkaen: 18 v
Tyyppi: Rakennussarjat
Kiinnostuksen kohteet: Autot
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki LEGO® tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (1)

10295 LEGO® Icons Porsche 911
5

(1 asiakasarvio)

5 tähteä
(1)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

100%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Jaana H.
27.11.2023

Myyjä: Hobbyhall.fi

Pojan joulutoive löytyi hyvällä alennuksella ja tuli tosi nopeasti. Noutaessakaan ei tarvinnut jonottaa.