Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Hot Wheels City -pelisarja ”Autopesuasema” 2022, Užsiaugink dinozaurą iš kiaušinio!

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 4 v
Tyyppi: Autoradat ja parkkitalot
Tuotekoodi: 8411852
2449
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

30. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Postin noutopiste

3. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

3. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Hot Wheels City -pelisarja ”Autopesuasema” 2022

Rakenna niin suuri kaupunki ”Hot Wheels” kuin voit kuvitella. Yhdistä eri sarjat: ruokapaikat, autopesut, autotallit erilaisilla lisävarusteilla yhdeksi suureksi peliksi, jossa seikkailuista ja nopeudesta ei ole pulaa. · Käännä logoa sarjan yläosassa ja tarkkaile, miten malli liikkuu autopesun sisällä · Voidaan liittää Hot Wheels City -sarjoihin · On olemassa useita eri liitoskohtia sarjoissa. · Lisätty 1 automalli · Ikä 4+

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Hot Wheels - todellinen leikkiparatiisi pojille! Sen on valmistanut vauvoille yksi maailman suurimmista leluvalmistajista MATTEL, joka tietää hyvin kuinka tehdä vaikutuksen jopa sen nähneisiin lapsiin. Valmistajat itse sanovat, että innovaatiot, rakettitiede ja autotekniikka ovat tuoneet todellisen vallankumouksen lelumaailmaan. Emme kiistä sitä ja laskemme vain päämme - Hot Wheels - hauskanpitoa ja jännitystä varten.

Hot Wheels – nämä ovat erilaisia autoja, jotka antavat pojille mahdollisuuden kokeilla taitojaan kilparadoilla! Nuorilla kuskeilla on mahdollisuus tehdä henkeäsalpaavia temppuja ja kokea erilaisia haasteita rallissa, ja ajoneuvot on myös mahdollista pysäköidä näyttävään autotalliin tai vaihtaa niitä ystävien kanssa. Se on erillinen, hauska leikkimaailma, jossa jokainen poika voi löytää itsensä!

Brändi on yli puolen vuosisadan ajan herättänyt poikien huomiota kaikkialla maailmassa, ja muutama vuosi sitten julkaistu animaatioelokuva on herättänyt halun tehdä huoneestaan vaikuttava Hot Wheels -rata. Tällaisen pojan toiveita ei todellakaan ole vaikea toteuttaa: ei vain ainutlaatuisia automalleja, vaan myös palapelejä, reppuja, oppikirjoja ja muita hauskoja aktiviteetteja Hot Wheels -tuotteiden kanssa. Anna taaperoidesi olla kilpa-asiantuntijoita!

Jokaista luojaa ohjaavat samat arvot ja he liittyvät tehokkaaseen suunnitteluun, innovaatioihin ja peleihin. Onnistuivatko he? Samaa mieltä - tätä on mahdotonta kiistää.

Hot Wheels City -pelisarja ”Autopesuasema” 2022

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Autoradat ja parkkitalot

Onko lapsesi jo kiinnostunut ajamisesta? Onko hän hyvin utelias autolla ajamisesta ? Tässä tapauksessa valitse lelut, jotka löydät kategoriasta radat ja autotallit. Nämä ovat oikeiden monikerroksisten ratojen pienennettyjä versioita, jotka sopivat täydellisesti autojen ajeluun! Näillä radoilla on erilaisia pysähdyspaikkoja, joissa auton on entistä hauskempaa pysähtyä ja antaa mielikuvituksen luoda tarinoita.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Hot Wheels City -pelisarja ”Autopesuasema” 2022

Tuotekoodi: 8411852
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,45 x 0,35 x 0,05 m, 0,3 kg
Pakkaus: Laatikko
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei ole määritelty
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tuotemerkki: Hot Wheels
Ikäsuositus alkaen: 4 v
Tyyppi: Autoradat ja parkkitalot
Näytä: Hot Wheels, autoradat ja parkkitalot poikien lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Hot Wheels tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Hot Wheels City -pelisarja ”Autopesuasema” 2022
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu