Kauko-ohjattava hiiri

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 6 v
Tyyppi: Robotit ja interaktiiviset lelut
Tuotekoodi: 7455767
1897
2918
-34%
Myyjä: Lelu vuori 4.4
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

1. maaliskuuta

000

Postin pakettiautomaatti

5. maaliskuuta

599

Postin noutopiste

5. maaliskuuta

599

Schenkerin noutopiste

5. maaliskuuta

599

Kotiinkuljetus

5. maaliskuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Lelu vuori 4.4
  • 84% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Kauko-ohjattava hiiri

Kauko-ohjattava hiiri


Jos nämä pienet jyrsijät eivät pelota sinua, mutta haluat testata äitisi, isäsi, sisaruksesi tai ystäväsi hermoja, tämä lelu on täydellinen tuhmille. Hiiri on päällystetty materiaalilla, joka jäljittelee täydellisesti jyrsijän karvoja, mikä tekee siitä realistisen näköisen.


Tekniset tiedot:


- CE-sertifioitu


- Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista


- Toimii 6 AG13-paristolla (mukana) kaukosäädintä varten.


Setti sisältää:


- Hiiri


- Keltainen juuston muotoinen kaukosäädin


- 6 x AG13 paristoa.


Mitat:


- 18 cm x 16 cm x 4 cm (noin).


Ikäsuositus: 3 vuotta ja vanhemmat

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Robotit ja interaktiiviset lelut

Älykkään teknologian jatkuvan kehityksen myötä lapsille on mahdollista löytää huippumoderneja leluja, joista heidän vanhempansa olisivat voineet vain uneksia aiemmin. Erilaiset lelurobotit ovat olennainen osa nykyaikaista lasten leikkiä. Vuorovaikutteisia robotteja voidaan ohjelmoida, ne voivat puhua, ampua, liikkua, tanssia ja tehdä monia muita asioita. Näitä leluja on monen kokoisia ja -tyyppisiä, joten eri-ikäisille ja -luonteisille lapsille on helppo löytää sopiva lelu. On syytä huomata, että interaktiiviset robotit on suunnattu lähinnä hieman vanhemmille lapsille, sillä ne auttavat heitä kehittämään sosiaalisia taitojaan ja ovat loistava viihdetoiminta. Nämä lelut eivät ainoastaan viihdytä lapsia, vaan myös edistävät heidän kehitystään kehittämällä heidän mielikuvitustaan, luovuuttaan ja erilaisia taitojaan. Monet interaktiiviset robotit pystyvät vastaamaan kysymyksiin ja käymään vuoropuhelua, mikä auttaa lapsia kehittämään viestintä- ja kirjoitustaitojaan. Lasta kannustetaan tutkimaan ympäröivää maailmaa vuorovaikutteisen robottiystävänsä avulla.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Kauko-ohjattava hiiri

Tuotekoodi: 7455767
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,18 x 0,16 x 0,04 m, 0,1 kg
Pakkaus: Laatikko
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AG13
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: Lelu vuori
Tuotemerkki: Jokomisiada
Ikäsuositus alkaen: 6 v
Tyyppi: Robotit ja interaktiiviset lelut
Näytä: Jokomisiada, robotit ja interaktiiviset lelut poikien lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Jokomisiada tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Kauko-ohjattava hiiri
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu