Kauko-ohjattava säiliö, musta

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 3
Tyyppi: Muovisotilaat ja sotilaslelut, Radio-ohjattavat autot
Tuotekoodi: 8516282
1736
2650
-34%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

27. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

2. toukokuuta

599

Postin noutopiste

2. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

2. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

2. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

2. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Kauko-ohjattava säiliö, musta

Mukana tulevan kaukosäätimen avulla voit hallita säiliön jokaista liikettä. Sen monipuolisuuden ansiosta se voi liikkua eteen-, taakse- ja sivuttain, joten voit ohjata ja tehdä minkä tahansa manööverin. Täydellinen liikkumismahdollisuus antaa käyttäjälle mahdollisuuden tutkia erilaisia maastoja, luoda omia skenaarioita ja tehtäviä. Tankin sininen väri tekee siitä tyylikkään ja erottuvan, mikä tekee siitä paitsi loistavan viihteen lähteen myös esteettisesti miellyttävän keräilyesineen sotilasharrastajille. Panssarivaunun piippu on käännettävissä, mikä tekee ampumataisteluista entistäkin realistisempia. Lisäksi ääni- ja valoefektit lisäävät pelikokemusta simuloimalla realistisia tankin liikeääniä ja korostamalla toimintaa valotehosteilla. Tankin kumipyörät takaavat sulavan liikkumisen erilaisilla pinnoilla, mikä tekee pelistä entistäkin realistisemman. Kauko-ohjattava tankki ei ole vain loistava lelu, vaan myös lahjaidea sotilasharrastajille ja niille, jotka haluavat kokea jännittäviä manöövereitä mukavasti kotoa käsin. Tankki saa virtansa ladattavasta akusta, jonka mukana toimitetaan laturi.Kauko-ohjain toimii 2x 1,5 V AA-paristolla.Mitat:
24,5 cm x 10,5 cm x 7 cm.Sopii yli 3-vuotiaille lapsille.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Radio-ohjattavat autot

Kaikenlaiset leluajoneuvot voidaan varustaa radio-ohjausjärjestelmillä, mukaan lukien maa-ajoneuvot, kuten autot, veneet, lentokoneet, helikopterit ja jopa sukellusveneet ja veturit. Voit ohjata autoja, niiden nopeutta ja kulkusuuntaa kaukosäätimellä. Tämä on loistava peli lapsillesi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Kauko-ohjattava säiliö, musta

Tuotekoodi: 8516282
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,25 x 0,17 x 0,35 m, 0,2 kg
Pakkaus: Laatikko
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AA
Alkuperämaa: Kiina
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Lean Toys
Ikäsuositus alkaen: 3
Tyyppi: Muovisotilaat ja sotilaslelut, Radio-ohjattavat autot
Näytä: Lean Toys, muovisotilaat ja sotilaslelut poikien lelut, Lean Toys, radio-ohjattavat autot poikien lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Kauko-ohjattava säiliö, musta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu