Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Kauko-ohjattava urheiluauto, musta

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 6 v
Tyyppi: Radio-ohjattavat autot
Tuotekoodi: 8516162

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Kauko-ohjattava urheiluauto, musta

Musta on tyylikäs värivalinta, ja siinä yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja vaikuttava suorituskyky. Mukana tulee 6 oranssia kartiota, joilla voit muokata radan mieleiseksesi, ja kaksi pyöräsarjaa - yksi kulutuspinnalla varustettu, joka takaa täydellisen vakauden, ja yksi sileä, joka on ihanteellinen näyttävään driftaukseen. 2,4 GHz:n kaukosäätimellä voit hallita auton liikettä täysin, joten voit ajaa eteen- ja taaksepäin ja kääntyä dynaamisesti myös sivuttain. Auto saavuttaa yli 15 km/h nopeuden, mikä tekee ajamisesta dynaamista ja jännittävää.Tämä ei ole pelkkä lelu - se on todellinen elämys nuorille auto- ja kauko-ohjainharrastajille. Täydellinen lahja, jossa yhdistyvät koulutus, viihde ja motoristen taitojen harjoittelu. Kauko-ohjattava automme tuo varmasti paljon hauskaa ja unohtumattomia seikkailuja kaikille moottoriurheilun ystäville! Tutustu kauko-ohjauksen voimaan ja nauti jännittävistä manöövereistä estekurssilla! Auto saa virtansa 3,7 V:n paristosta, joka sisältyy toimitukseen.Kaukosäätimen virtalähteenä toimii 2x 1,5 V AA-paristoa, jotka eivät sisälly sarjaan.Auton mitat: 18 cm x 8,5 cm x 6 cm.Sopii yli 6-vuotiaille lapsille.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Radio-ohjattavat autot

Kaikenlaiset leluajoneuvot voidaan varustaa radio-ohjausjärjestelmillä, mukaan lukien maa-ajoneuvot, kuten autot, veneet, lentokoneet, helikopterit ja jopa sukellusveneet ja veturit. Voit ohjata autoja, niiden nopeutta ja kulkusuuntaa kaukosäätimellä. Tämä on loistava peli lapsillesi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Kauko-ohjattava urheiluauto, musta

Tuotekoodi: 8516162
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,38 x 0,15 x 0,4 m, 1,2 kg
Pakkaus: Laatikko
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AA
Alkuperämaa: Kiina
Älyominaisuus: Ei
Tuotemerkki: Lean Toys
Ikäsuositus alkaen: 6 v
Tyyppi: Radio-ohjattavat autot
Näytä: Lean Toys, radio-ohjattavat autot poikien lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Kauko-ohjattava urheiluauto, musta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu