Palomies Sami, hevonen ja paloauto

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 3
Tyyppi: Figuurit ja hahmot
Tuotekoodi: 6386402

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Palomies Sami, hevonen ja paloauto

Tämän lelun on valmistanut arvostettu yritysSimba, joka on jo vuosia suunnitellut korkealaatuisia leluja kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin. Se perustuu lasten rakastamaan Palomies Sami-animaatiosarjaan. Se kertoo tarinan rohkean palomiehen Samin ja hänen ystäviensä seikkailuista ja tehtävistä, jotka asuvat kuvitteellisessa Pontypandyn kaupungissa Walesissa.

Myyntipakkaus sisältää:

  • Phoenix-ajoneuvo - varustettu valotehosteilla, 4 liikkuvaa pyörää, jotka mahdollistavat liikkumisen tasaisilla pinnoilla, vetokoukku, perävaunu, liikkuva varsi nostokoukulla.
  • Hevonen
  • Palomies Sami -figuuri hopeisessa asussa

Tämän upean lelun ansiosta lapsesi voi astua Palomies Samin ihmeelliseen maailmaan ja suorittaa pelastustehtävän hänen kanssaan!

  • Yli 3-vuotiaille lapsille
  • Sarja sisältää Phoenix-ajoneuvon, hevosfiguurin ja Palomies Sami -figuurin
  • Ajoneuvo on varustettu valotehosteilla (ei äänitehosteita - pakkauksessa on virhe)
  • Vaaditut paristot 2 x AAA R03
  • Tuotteen mitat: noin 23 x 11,5 x 8 cm
  • Pakkauksen koko: 34 x 18 x 15 cm
  • Valmistajan koodi: 109252575038

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Yleiset tuotetiedot: Palomies Sami, hevonen ja paloauto

Tuotekoodi: 6386402
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,34 x 0,18 x 0,15 m, 0,5 kg
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AAA, R03
Alkuperämaa: Kiina
Älyominaisuus: Ei
Tuotemerkki: Simba
Ikäsuositus alkaen: 3
Tyyppi: Figuurit ja hahmot
Näytä: Simba, figuurit ja hahmot poikien lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Simba tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Palomies Sami, hevonen ja paloauto
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu