Paristokäyttöinen moottoripyörä valolla ja musiikilla, punainen

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 3
Tyyppi: Autot
Tuotekoodi: 5294136

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Paristokäyttöinen moottoripyörä valolla ja musiikilla, punainen

Paristokäyttöinen moottoripyörä valolla ja musiikilla, punainen

Moottoripyörä on loistava lahja pienelle kilpaurheilufanille. Lapsen kanssa leikkimisen ei tarvitse olla tylsää toimintaa. Moottoripyörä ei ole vain hauskaa, vaan se myös auttaa harjoittelemaan koordinaatiota, liikkuvuutta ja näppäryyttä.

Lelun kotelo on väriltään voimakkaan punainen, joka herättää varmasti huomiota. Moottoripyörän mittakaava: 1:8. Siinä on valotehosteet pyörän etu- ja takaosassa sekä äänitehosteet, jotka parantavat kokemusta hauskanpidon aikana.

Moottoripyörän mitat:

28 cm x 19,5 cm x 8 cm

Laatikon mitat:

32,5 cm x 22 cm x 13 cm

Moottori toimii neljällä 1,5 V:n AA-paristolla (ei sisälly toimitukseen). Lelu on tarkoitettu yli 3-vuotiaille lapsille. Sarja on CE-sertifioitu ja täyttää EN 71 -standardin. Se on pakattu pahvilaatikkoon, jossa on läpinäkyvä lasi-ikkuna, joten se sopii erinomaisesti lahjaksi.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Yleiset tuotetiedot: Paristokäyttöinen moottoripyörä valolla ja musiikilla, punainen

Tuotekoodi: 5294136
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,325 x 0,22 x 0,13 m, 0,35 kg
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AA
Älyominaisuus: Ei
Tuotemerkki: Lean Toys
Ikäsuositus alkaen: 3
Tyyppi: Autot
Näytä: Lean Toys, autot poikien lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Paristokäyttöinen moottoripyörä valolla ja musiikilla, punainen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu