Säiliö, keltainen

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 3
Tyyppi: Kuorma-autot
Tuotekoodi: 8516202
3317
5547
-40%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

27. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

2. toukokuuta

599

Postin noutopiste

2. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

2. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

2. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

2. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Säiliö, keltainen

Intohimo rakentamiseen kohtaa luovuuden loputtoman maailman! Esittelemme ylpeänä upean keltaisen DIY-säiliön, joka tarjoaa unohtumattomia hauskoja hetkiä, mutta myös kehittää pienten lasten DIY-taitoja.Monista osista koostuva säiliö on hauska rakenteluhaaste lapsille. Sarjan mukana tulee ruuvimeisseli, jossa on kaksi vaihdettavaa terää, joten lapset voivat osallistua täysillä vääntämiseen ja irrottamiseen. Se ei ole vain hauskaa, vaan myös aito insinöörikokemus, joka kehittää käden näppäryyttä ja loogista ajattelua.Mikä erottaa tämän säiliön muista? Se on valo- ja äänitehosteet, jotka lisäävät hauskanpidon realistisuutta. Vilkkuvat valot ja realistiset moottorin äänet luovat ainutlaatuisen tunnelman ja vievät lapset autojen kiehtovaan maailmaan.Tämä on enemmän kuin pelkkä lelu, tämä on täydellinen setti, joka kannustaa luovuuteen ja kehittää teknisiä taitoja. "DIY-tankki on täydellinen lahja pienille rakentamisen harrastajille, sillä se tarjoaa sekä opettavaisen että jännittävän kokemuksen. Tutustu rakentamisen iloon ja opi leikin kautta.Säiliöauto toimii 3x AG13-paristolla, jotka sisältyvät toimitukseen.Säiliön mitat:48 cm x 14 cm x 10 cm.CE-sertifioitu ja EN71-standardin mukainen. Sopii yli 3-vuotiaille lapsille.   

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Kuorma-autot

Kuten tiedämme, lapset rakastavat leikkiä aikuisten rooleja ja olla mukana erilaisissa rooleissa. Leluautot ovat heille erittäin hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ja ne antavat heille paljon hyviä tunteita ja antavat heille mahdollisuuden ottaa aikuisen rooli. Näitä leluja on monenlaisia: kokoja, värejä, ohjaimia (yleensä kauko-ohjattavia) ja toimintoja, joten eri-ikäisille lapsille on helppo löytää sopiva lelu. Lelussa on usein samat toiminnot kuin oikeassa ajoneuvossa, ja siinä on kaikki ääni- ja valoefektit, ja se on myös kaduilla samanlainen kuin oikea vastineensa. Pikkulapsi voi tarkkailla lelun rakennetta ja ominaisuuksia leikin aikana, joten se auttaa myös kehittämään lapsen motorisia taitoja ja avaruudellista ajattelua. Tavallisissa kuorma-autoissa on lisävarusteita, kuten vesisäiliö, nosturi tai kaivinkone, jotka ovat välttämättömiä jokaisen rakentajan hiekkalaatikolla. Tämä on hieno lelu, jossa on useita liikkuvia osia ja lisävarusteita, jotka tuovat lisää iloa jokaiselle lapselle. Tämäntyyppisten lelujen laaja valikoima takaa, että lapsesi löytää itselleen sopivan leikkikaverin.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Säiliö, keltainen

Tuotekoodi: 8516202
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,5 x 0,22 x 0,13 m, 1 kg
Pakkaus: Laatikko
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AG13
Alkuperämaa: Kiina
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Lean Toys
Ikäsuositus alkaen: 3
Tyyppi: Kuorma-autot
Näytä: Lean Toys, kuorma-autot poikien lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Säiliö, keltainen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu