Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Työpaja työkaluineen, 48 kpl

5 (1)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 3
Tyyppi: Työkalusarjat
Tuotekoodi: 4322191
1390
Myyjä: Žaiskime LT 4.5
Muiden myyjien tarjoukset (1):
1289

Alle 5 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Lauantai, 20. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

Keskiviikko, 24. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

Keskiviikko, 24. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

Keskiviikko, 24. huhtikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

Keskiviikko, 24. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

Keskiviikko, 24. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Myyjä: Žaiskime LT 4.5
  • 89% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Työpaja työkaluineen, 48 kpl

Auttaako pikkulapsesi mielellään korjauksissa? Vai leikkiikö hän aina, kun on kyse ruuvien kiristämisestä? šiolista heillä on oma setti aktiivisesti puuhailla! Sarjan mukana tulee paljon lisävarusteita, joiden avulla he voivat pitää hauskaa kaiken tekemisessä itse. He myös opettavat lapsille itse tekemisen ja erilaisten työkalujen turvallisen käsittelyn. Ja kuka tietää, ehkä heistä kehittyy intohimo tulevina vuosina! Välineet ovat värikkäitä ja todentuntuisia kannustamaan pienimpiä aktiiviseen leikkiin, joka on varmasti loputonta leikkimistä! Taaperoiden on erittäin tärkeää tarkkailla ja matkia aikuisia. Joten lelutyökalut ovat loistava tapa tyydyttää lapsen uteliaisuus, kun vanhemmat käyttävät oikeita työkaluja. Leikkimällä sarjalla lapset parantavat manuaaliset taidot. Jokainen työkalu vaatii erilaisen kehon liikkeen. Naulojen kiristäminen, ruuvien kiristäminen, puun leikkaaminen - kaikki tämä voidaan voittaa! Edistää luovaa ajattelua ja stimuloi mielikuvitusta. Se voi myös rohkaista lapsia luomaan asioita "tee se itse" -ajatuksen pohjalta. Tämän työkalusarjan avulla jokainen pieni keksijä levittää siipensä! Sarja kannustaa luomaan erilaisia ​​peliskenaarioita. Pieni kodin remontti? Entä työpajasi, joihin asiakkaat tulevat? Korjaatko laitteita? Vain mielikuvituksesi on rajana - tee ja korjaa niin paljon kuin haluat! Kaikki sarjan työkalut on suunniteltu erityisesti pienille, joten ne ovat kaikki turvallisia! Jokainen elementti on tehty iš korkealaatuista muovia, joten aivan kuten oikeat työkalut, ne voivat kestää pitkään! Setti sopii erinomaisesti lahjaksi jokaiselle pienelle yleismiehelle, joka haaveilee yleismiehestä tai joka haluaa auttaa kodin korjauksissa. Loistava valinta pienille insinööreille!
Tekniset tiedot:
Yksiköiden lukumäärä: 48
Materiaali: muovi
Lasten ikä: 3+
Mitat: Yhdistelmät: 15 cm x 6 cm x 1 cm Vasara: 15,5 cm x 8,5 cm x 2,5 cm Ruuvimeisseli: 13 cm x 10 cm x 4 cm Ruuvimeisseli: 5 cm x 1 cm Pohja rei'illä: 16 cm x 8,5 cm x 8 cm
Paketti: 24,5 cm x 18,

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Työkalusarjat

Yrittääkö lapsesi jo iloisesti tarttua työkaluihin ja leikkiä niillä? Vaikuttaako tämä kuitenkin jokseenkin vaaralliselta toiminnalta? Ei hätää, nyt voit nimittäin antaa lapsen leikkiä aidon näköisillä leikkityökaluilla. Ja tehdäksesi siitä vielä hauskempaa, anna lapsellesi täydellinen leikkisetti, joka sisältää kaikki työkalut, mitä pieni rakentaja tarvitsee. Tälläisen setin avulla lapsi oppii tunnistamaan erilaisten työkalujen nimiä - ruuvitaltat, vasarat, pihdit - ja voi tutustua niiden käyttötarkoituksiin leikkiessään yksin tai ystävien kanssa.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Työpaja työkaluineen, 48 kpl

Tuotekoodi: 4322191
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,225 x 0,16 x 0,125 m, 0,45 kg
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Nenurodyta
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: Hobbyhall.fi, Žaiskime LT
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Ikäsuositus alkaen: 3
Tyyppi: Työkalusarjat
Näytä: Ei ole määritelty, työkalusarjat poikien lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (1)

Työpaja työkaluineen, 48 kpl
5

(1 asiakasarvio)

5 tähteä
(1)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

100%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Peter M.
14.02.2024

odotusten mukainen ja nopea toimitus


Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

10. toukokuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot