Urheiluauto kauko-ohjaimella, 2.4G, vihreä

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 14 v
Tyyppi: Radio-ohjattavat autot
Tuotekoodi: 5281626
Maksa Hobby Hall rahalla!
5820
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

2. tammikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

4. tammikuuta

599

Schenkerin noutopiste

4. tammikuuta

599

Postin noutopiste

4. tammikuuta

599

Kotiinkuljetus

4. tammikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Urheiluauto kauko-ohjaimella, 2.4G, vihreä

Urheiluauto R/C 1:10 2.4G vihreä

Esittelyssä kauko-ohjattava auto, jossa on värikäs urheilullinen grafiikka. Auto näyttää kuin se olisi tullut kilparadalta. Yksinkertaistettu muoto ja sivuilla olevat tarrat saavat sinut suunnittelemaan kilpailua ystäviesi kanssa. Eksy kilpaurheilun maailmaan.

Kauko-ohjattu R/C-kilpa-auto vaikuttaa ajokykyyn. Pilotin hallinnan avulla voit parantaa manuaalisia taitojasi, kykyjäsi ja kätevyyttäsi. Autossa on pehmustettu jousitus, joka mahdollistaa tasaisen ajon, ja ajoneuvon siluetti suurilla nopeuksilla tuntuu kevyeltä ja dynaamiselta.

Mukana toimitettava kauko-ohjain vastaanottaa taajuuden 2.4G, mikä minimoi kaikenlaiset häiriöt pelin aikana. Siinä on painike, joka vastaa etu- ja takaosasta sekä oikeasta ja vasemmasta säätimestä.

Malli on tehty mittakaavassa 1:10.

Pakkaukseen kuuluu:

- Urheiluauto
- Kaukosäätimen asetus

Auton tärkeimmät ominaisuudet:

- kumipyörät jäljittelevät täydellisesti renkaita
- mittakaava: 1:10
- väri: vihreä oransseilla elementeillä ja kirjoituksilla
- valotehosteet
- kaukosäädin
- toimintataajuus 2,4 G
- realistinen auton sisustus

Auton käynnistämiseksi tarvitset sarjan mukana toimitetut paristot.

Auto saa virtansa kahdesta 1,5 V: n AA-paristosta (eivät sisälly toimitukseen), siinä on 7,2 V: n paristot. Lelu on suunniteltu yli 14-vuotiaille lapsille. Sarjalla on CE-sertifikaatti, RTT 1999/5/WE -direktiivi ja se on EN 71 -standardin mukainen. Se toimitetaan pahvilaatikossa, jossa on kirkas lasikansi, joten se on ihanteellinen lahjaksi.

Pakkauksen koko:

55 cm x 20 cm x 25 cm

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Radio-ohjattavat autot

Kaikenlaiset leluajoneuvot voidaan varustaa radio-ohjausjärjestelmillä, mukaan lukien maa-ajoneuvot, kuten autot, veneet, lentokoneet, helikopterit ja jopa sukellusveneet ja veturit. Voit ohjata autoja, niiden nopeutta ja kulkusuuntaa kaukosäätimellä. Tämä on loistava peli lapsillesi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Urheiluauto kauko-ohjaimella, 2.4G, vihreä

Tuotekoodi: 5281626
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,4 x 0,3 x 0,4 m, 0,7 kg
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AA
Älyominaisuus: Ei
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Ikäsuositus alkaen: 14 v
Tyyppi: Radio-ohjattavat autot
Näytä: Ei ole määritelty, radio-ohjattavat autot poikien lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Urheiluauto kauko-ohjaimella, 2.4G, vihreä
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu