SpinMaster

SPIN MASTER Kumi Creator käsityösetti

Lisätiedot:
Tyyppi: Kauneudenhoito- ja koruaskartelusetit
Suositeltava ikä alkaen: 8 v
Tuotekoodi: 128903

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: SPIN MASTER Kumi Creator käsityösetti

Luo kauniita ystävyysrannekkeita ja kaulakoruja Cool Maker 2-in-1 KumiKreator -setin avulla! 2-in-1 KumiKreator on saanut inspiraatiota japanilaisten Kumi-rannekorutaiteesta (japanilainen sana Kumihimo tarkoittaa kerättyjä lankoja). 2-in-1 KumiKreator on hauska, nopea ja helppo tapa luoda tyylikkäitä ja monimutkaisia ​​Kumi-rannekoruja ja -kaulakoruja. Tämä DIY-sarja sisältää 60 puolaa värikkäitä naruja ja kaiken mitä tarvitset jopa viiteen Kumi-rannekoruun ja kahteen kaulakoruun! Valitse suunnittelukirjoista rannekoru tai kaulakoru tai luo oma!
1 2-in-1 KumiKreator, 60 puolaa, 7 lukkoa, 14 päällistä, 2 tuplakorua, 2 tarra-arkkia, 2 suunnitteluvihkoa, 1 rannekkeen mittausopas, ohje
Varoitus: Tukehtumisvaara- pieniä osia. Ei alle 3-vuotiaille lapsille.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Kauneudenhoito- ja koruaskartelusetit

Onko pikkuisesta pikkuhiljaa tulossa oikea nainen? Piristä hänen leikkitapahtumaansa aidoilla prinsessakauneussarjoilla! Laaja valikoima kauneuspakkauksia antaa sinulle mahdollisuuden nauttia erilaisista kaunottarista. Olipa kyseessä sitten kampaamopakkaus, ehkä ensimmäinen lelu-meikkilaukku tai ehkä prinsessakenkä erilaisine asusteineen? Anna pikkuisen tuntea itsensä oikeaksi keijuksi!

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: SPIN MASTER Kumi Creator käsityösetti

Tuotekoodi: 128903
Kategoria: Tyttöjen lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,25 x 0,1 x 0,12 m, 0,3 kg
Tyyppi: Kauneudenhoito- ja koruaskartelusetit
Näytä: SpinMaster, kauneudenhoito- ja koruaskartelusetit tyttöjen lelut
Suositeltava ikä alkaen: 8 v
Tuotemerkki: SpinMaster
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei ole määritelty
Älytoiminto: Ei
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki SpinMaster tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

SPIN MASTER Kumi Creator käsityösetti
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu