Englanninkielinen opetuspiano, eläimet

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 36 kuukautta
Tyyppi: Musiikkilelu
Tuotekoodi: 8516157
1724
2884
-40%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

30. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Postin noutopiste

3. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

3. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Englanninkielinen opetuspiano, eläimet

Innovatiivinen opettavainen lelu lasten englannin kielen oppimiseen, jonka teemana on lumoava niitty eläimineen. Erityisesti pienille englannin kielen oppijoille suunniteltu piano mahdollistaa hauskan ja vuorovaikutteisen oppimisen yhdistämällä äänteitä, kirjaimia ja eläimiä.

Pianon näppäimet on numeroitu A:sta H:een, joten englannin aakkosten oppiminen on helppoa. Jokaiseen kirjaimeen liittyy tietty eläin ja sitä vastaava ääni. Näin lapsi oppii paitsi kirjaimet myös niiden ääntämisen ja liittää ne tiettyihin eläimiin.Painamalla yksittäisiä näppäimiä lapsi kuulee sekä kirjaimen nimen että siihen liittyvän eläimen äänen. Tämä ei ainoastaan kehitä kielellisiä taitoja, vaan myös stimuloi kuuloa ja herkkyyttä ympäristön äänille.Eläinten niittyaihe lisää hauskuutta ja luovuutta opetuskokemukseen. Lapsi voi kuvitella siirtyvänsä värikkäälle niitylle, jossa hän tapaa monia ystävällisiä olentoja ja oppii samalla uusia kielitaitoja.Näin englannin kielen oppimispianosta tulee paitsi väline englannin kielen perusteiden oppimiseen, myös hauskanpidon, kommunikaation ja myönteisen asenteen lähde oppimista kohtaan. Kyseessä on kokonaisvaltainen lähestymistapa kielenoppimiseen, joka kehittää lapsen eri henkisiä ja emotionaalisia alueita. Pianon ulottuvuudet:23 cm x 21 cm x 4 cm.  Ääni- ja valoefektit toimivat kolmella 1,5 AA-paristolla, jotka eivät sisälly toimitukseen. 

CE-sertifioitu ja EN71-yhteensopiva. Lelu sopii yli 3-vuotiaille lapsille.Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Musiikkilelu

Pienet lapset vasta oppivat tuntemaan ympäristönsä. Erilaiset pinnat, muodot - entä monipuolinen äänimaailma? Tämäkin kiehtoo pikkuisia ja herättää suurta mielenkiintoa. Kaikki lelusoittimet ja musiikkilelut, kuten erilaiset helistimet, ksylofonit, pianot, kitarat tai jopa saksofoni, voivat tarjota lapsellesi ensimmäisen musiikkikokemuksen. Se ei ainoastaan ​​herätä lapsessa uteliaisuutta, vaan myös auttaa häntä löytämään uusia kokemuksia leikkiympäristössä. Musiikkilelut tarjoavat hauskan tavan yhdistää leikki ja musiikki. Iloinen melodia kuuluu heti, kun napsautat lelun painiketta, mikä tekee leikistä mielenkiintoisemman ja kehittävämmän.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Englanninkielinen opetuspiano, eläimet

Tuotekoodi: 8516157
Kategoria: Vauvan lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,29 x 0,24 x 0,06 m, 1 kg
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AA
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Ikäsuositus alkaen: 36 kuukautta
Tyyppi: Musiikkilelu
Näytä: Ei ole määritelty, musiikkilelu vauvan lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Englanninkielinen opetuspiano, eläimet
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu