Interaktiivinen piano, eläinten tila

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 36 kuukautta
Tyyppi: Musiikkilelu
Tuotekoodi: 8516177
1724
2592
-33%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

30. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Postin noutopiste

3. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

3. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Interaktiivinen piano, eläinten tila

Children's Learning English Piano with Space Theme on mukaansatempaava opetuslelu, jossa yhdistyvät englannin, matematiikan, eläinten äänien ja avaruuden tutkimisen elementit. Tämä interaktiivinen piano ei ole vain oppimisväline vaan myös inspiraation ja kiehtovuuden lähde pienille lapsille. Pianon näppäimet on numeroitu A-H aakkosten kirjaimia varten ja 1-8 numeroita varten. Tämä mahdollistaa hauskan ja kattavan oppimiskokemuksen sekä kirjaimista että matematiikan perusteista. Lapsi voi oppia tunnistamaan kirjaimet ja numerot sekä lausumaan ne oikein. Avaruusteema antaa tälle pianolle lisäulottuvuuden ja kehittää pienen lapsen mielikuvitusta. Näppäimiin liittyy kirjaimia, numeroita ja eläinääniä. Painamalla yksittäisiä näppäimiä lapsi voi siis paitsi kuulla kirjainten ja numeroiden nimet myös nauttia eläinten äänistä, mikä lisää hauskuutta ja uteliaisuutta. Pianolelu on loistava väline kielellisten ja matemaattisten taitojen kehittämiseen, ja se kannustaa samalla tutkimaan tilaa ja uteliaisuutta tutustua maailmaan. Lelu ei ainoastaan auta oppimisessa, vaan se kehittää myös lapsen luovuutta ja mielikuvitusta ja asettaa oppimisen avaruuden kiehtovan maailman kontekstiin. Se on täydellinen yhdistelmä opetusta ja viihdettä, joka voi herättää lapsen kiinnostuksen tieteeseen vuosiksi eteenpäin.Pianon mitat: 24 cm x 19 cm x 5 cm.Ääni- ja valoefektit toimivat kolmella 1,5 AA-paristolla, jotka eivät sisälly toimitukseen.Lelu sopii yli 3-vuotiaille lapsille.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Musiikkilelu

Pienet lapset vasta oppivat tuntemaan ympäristönsä. Erilaiset pinnat, muodot - entä monipuolinen äänimaailma? Tämäkin kiehtoo pikkuisia ja herättää suurta mielenkiintoa. Kaikki lelusoittimet ja musiikkilelut, kuten erilaiset helistimet, ksylofonit, pianot, kitarat tai jopa saksofoni, voivat tarjota lapsellesi ensimmäisen musiikkikokemuksen. Se ei ainoastaan ​​herätä lapsessa uteliaisuutta, vaan myös auttaa häntä löytämään uusia kokemuksia leikkiympäristössä. Musiikkilelut tarjoavat hauskan tavan yhdistää leikki ja musiikki. Iloinen melodia kuuluu heti, kun napsautat lelun painiketta, mikä tekee leikistä mielenkiintoisemman ja kehittävämmän.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Interaktiivinen piano, eläinten tila

Tuotekoodi: 8516177
Kategoria: Vauvan lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,39 x 0,15 x 0,45 m, 0,06 kg
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AA
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Lean Toys
Ikäsuositus alkaen: 36 kuukautta
Tyyppi: Musiikkilelu
Näytä: Lean Toys, musiikkilelu vauvan lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Interaktiivinen piano, eläinten tila
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu