Interaktiivinen piano

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 36 kuukautta
Tyyppi: Musiikkilelu
Tuotekoodi: 8516152
1947
2906
-33%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

30. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Postin noutopiste

3. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

3. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Interaktiivinen piano

Tämän lelun tärkein ominaisuus on perhosen siivet, jotka toimivat käännettävinä näppäiminä. Joka kerta, kun lapsi kääntää siipiä, kuuluu iloinen ääni, joka lisää itse liikkeeseen kuulonvaraisen leikin elementin. Tämä ei ole vain hauskaa, vaan se myös stimuloi kuuloaistia ja kehittää motorista koordinaatiota. Pianon paneelissa on myös miniatyyrikitara, saksofoni ja rumpu. Jokainen näistä soittimista tuottaa ainutlaatuisia ääniä, jolloin lapsi voi tutustua äänien ja soittimien moninaisuuteen. Se on loistava johdatus musiikin maailmaan ja innostaa tutkimaan erilaisia ääniä. Lisäksi pianossa on viisi näppäintä, joihin on merkitty nuottiäänet: Do, Re, Mi, Fa, So. Lapsesi voi kokeilla ääniä, luoda yksinkertaisia melodioita ja kehittää vähitellen musiikillisia taitojaan. Tämä on loistava tilaisuus oppia musiikin peruskäsitteitä vuorovaikutteisella ja hauskalla tavalla. Lelu ei ainoastaan viihdytä, vaan auttaa myös kehittämään lapsesi aistien, motoriikan ja kognitiivisia taitoja. Valkoinen piano, jossa on perhosaihe, ei ole vain upea lelu, vaan myös opetusväline, joka kehittää intohimoa musiikkia kohtaan jo varhaisessa iässä.Pianon mitat: 29 cm x 19 cm x 6 cm.Lelu sopii yli 3-vuotiaille lapsille.

 


Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Musiikkilelu

Pienet lapset vasta oppivat tuntemaan ympäristönsä. Erilaiset pinnat, muodot - entä monipuolinen äänimaailma? Tämäkin kiehtoo pikkuisia ja herättää suurta mielenkiintoa. Kaikki lelusoittimet ja musiikkilelut, kuten erilaiset helistimet, ksylofonit, pianot, kitarat tai jopa saksofoni, voivat tarjota lapsellesi ensimmäisen musiikkikokemuksen. Se ei ainoastaan ​​herätä lapsessa uteliaisuutta, vaan myös auttaa häntä löytämään uusia kokemuksia leikkiympäristössä. Musiikkilelut tarjoavat hauskan tavan yhdistää leikki ja musiikki. Iloinen melodia kuuluu heti, kun napsautat lelun painiketta, mikä tekee leikistä mielenkiintoisemman ja kehittävämmän.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Interaktiivinen piano

Tuotekoodi: 8516152
Kategoria: Vauvan lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,09 x 0,2 m, 0,5 kg
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: Ei ole määritelty
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Lean Toys
Ikäsuositus alkaen: 36 kuukautta
Tyyppi: Musiikkilelu
Näytä: Lean Toys, musiikkilelu vauvan lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Interaktiivinen piano
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu