Interaktiivinen puhelin, sininen

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Interaktiiviset robotit
Tuotekoodi: 8516287
1304
1997
-34%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

30. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Postin noutopiste

3. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

3. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Interaktiivinen puhelin, sininen

Esittelyssä on ihastuttava sininen interaktiivinen vauvapuhelin, joka houkuttelee leikkimään ja kehittää pienokaisia monipuolisesti.Jokaisella tämän interaktiivisen puhelimen viidellä painikkeella on oma teemansa ja ne pitävät erilaisia ääniä, joten jokainen painallus on uusi ääniseikkailu pienelle lapsellesi. Peilimäinen näyttö lisää vuorovaikutteisuutta valaistumalla, kun puhelin on käytössä.Aidon puhelimen äänet lisäävät aitoutta ja kehittävät vauvan kuuloa. Iloinen melodia lisää hauskuutta ja tekee jokaisesta hetkestä vuorovaikutteisen puhelimen kanssa iloa.Puhelimemme on valmistettu huolellisesti korkealaatuisesta muovista, jotta se on kestävä ja turvallinen intensiivisen leikin aikana. Sen vankan rakenteen ansiosta voit olla varma, että tuote pysyy täydellisessä kunnossa ja tarjoaa pitkään hauskoja ja opettavaisia kokemuksia.Viihteen lisäksi tämä tuote edistää kognitiivisten taitojen kehittymistä, stimuloi aisteja ja kehittää lapsesi motorisia taitoja. Blue Interactive Baby Phone on poikkeuksellinen yhdistelmä viihdettä, opetusta ja iloista maailman löytämistä.Puhelimen virtalähteenä käytetään 2x 1,5 V AAA-paristoa, jotka eivät sisälly sarjaan.Puhelimen mitat:Puhelimen mitat: 15,5 cm x 7 cm x 3,5 cm.Pakkauksen mitat:19 cm x 12,5 cm x 4,5 cm.CE-sertifioitu ja EN71-yhteensopiva. Sopii lapsille ensimmäisistä elinkuukausista lähtien.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Yleiset tuotetiedot: Interaktiivinen puhelin, sininen

Tuotekoodi: 8516287
Kategoria: Vauvan lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,16 x 0,07 x 0,04 m, 1 kg
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AA
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Huanger
Tyyppi: Interaktiiviset robotit
Näytä: Huanger, interaktiiviset robotit vauvan lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Huanger tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Interaktiivinen puhelin, sininen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu