Interaktiivinen puhelin, vaaleanpunainen, englanti

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 18 kuukautta
Tyyppi: Interaktiiviset robotit, Opettavat lelut ja pelit
Tuotekoodi: 8516272
1448
2540
-43%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

30. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Postin noutopiste

3. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

3. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Interaktiivinen puhelin, vaaleanpunainen, englanti

Esittele lapsellesi opetuksellisen hauskanpidon maailma ihastuttavan vaaleanpunaisen Educational Kids Smartphone -älypuhelimen avulla. Tämä vuorovaikutteinen laite ei vain kiehdo upeilla äänillään ja valoillaan, vaan avaa myös uusia mahdollisuuksia englannin kielen perusasioiden oppimiseen helposti lähestyttävällä ja hauskalla tavalla. Älypuhelimen kosketusherkällä pinnalla olevat numeroidut kuvakkeet ovat vuorovaikutteisia oppitunteja, jotka opettavat pienille lapsille englanninkielisiä sanoja ja lauseita. Äänenvoimakkuuden säätötoiminnon avulla voit säätää äänenvoimakkuutta yksilöllisten mieltymysten mukaan, mikä luo yksilöllisen oppimiskokemuksen.Puhelin toimii 3x 1,5 V AAA-paristolla, jotka sisältyvät toimitukseen.Puhelimen mitat: 13,5 cm x 7,5 cm x 2,5 cm.Sopii yli 18 kuukauden ikäisille lapsille.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Yleiset tuotetiedot: Interaktiivinen puhelin, vaaleanpunainen, englanti

Tuotekoodi: 8516272
Kategoria: Vauvan lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,25 x 0,1 x 0,3 m, 0,5 kg
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: 1,5 V AAA
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Huanger
Ikäsuositus alkaen: 18 kuukautta
Tyyppi: Interaktiiviset robotit, Opettavat lelut ja pelit
Näytä: Huanger, interaktiiviset robotit vauvan lelut, Huanger, opettavat lelut ja pelit vauvan lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Huanger tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Interaktiivinen puhelin, vaaleanpunainen, englanti
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu