KiddyMoon 90x30cm/200 palloa pallomeri, vaaleanharmaa:valkoinen/harmaa/musta/kultainen

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 12 kuukautta
Tyyppi: Pallomeri
Tuotekoodi: 5372946
6799
Myyjä: Kontri 4.2
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Lauantai, 27. huhtikuuta

000

Postin noutopiste

2. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

2. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

2. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Kontri 4.2
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: KiddyMoon 90x30cm/200 palloa pallomeri, vaaleanharmaa:valkoinen/harmaa/musta/kultainen

KiddyMoon pallokylpyamme vaahtomuovitäytteellä on uskomattoman hauska lapsellesi ja tukee erinomaisesti aistien taitoja!!!! Muodon ja värin ansiosta se tarjoaa monipuolisia sisustusvaihtoehtoja sekä lastenhuoneen että olohuoneen moderniin ja klassiseen designiin. Lisähahmoa antavat värikkäät pallot, jotka vastaavat lapsen mieltymyksiä ja muodostavat yhtenäisiä sarjoja. Kauniiden ja voimakkaiden värien ansiosta pallokylpy sopii erinomaisesti myös lapsesi sensorisen integraation terapiaan - myönteisiä vaikutuksia sekä visuaalisiin kädentaitoihin että lapsen yleiseen kehitykseen. Features of the ball bath: - ideal for fun, development and sensory integration therapy, - solid ball pool, resistant to damage, with foam filling of the highest quality, - covered with a cover made of a pleasant fabric in many attractive colours, - zip allows easy removal of the ball bath cover, you can wash it in the washing machine (at 30 °C), so that the product remains neat and attractive for a long time; Oeko-Tex certificate Dimensions of the ball bath: - Pallokylpyamme: pyöreä, halkaisija: 90 cm ja korkeus 30 cm - vakaat sivut, paksuus 5 cm, pallokylvyn pohja vaahtomuovia Pallokylpyammeen mukana tulevassa setissä on värikkäitä ja lapsiturvallisia palloja, joiden halkaisija on 7 cm. Miellyttävän kevyitä ja joustavia: puristamisen jälkeen ne palautuvat alkuperäiseen muotoonsa satuttamatta lasta. Pallojen materiaalikoostumus: 100 % polyeteeni, BPA-vapaaKiddyMoon-palloaltaat ja pallot on valmistettu vain sertifioiduista, korkealaatuisista materiaaleista. Leikin tulee tapahtua aikuisen valvonnassa.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Yleiset tuotetiedot: KiddyMoon 90x30cm/200 palloa pallomeri, vaaleanharmaa:valkoinen/harmaa/musta/kultainen

Tuotekoodi: 5372946
Kategoria: Vauvan lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,58 x 0,31 x 0,89 m, 5,36 kg
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Nenurodyta
Myyjä: Kontri
Tuotemerkki: KiddyMoon
Ikäsuositus alkaen: 12 kuukautta
Tyyppi: Pallomeri
Näytä: KiddyMoon, pallomeri vauvan lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki KiddyMoon tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

KiddyMoon 90x30cm/200 palloa pallomeri, vaaleanharmaa:valkoinen/harmaa/musta/kultainen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu