Opetuksellinen interaktiivinen 2in1 valkotaulu pöytä

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 18 kuukautta
Tyyppi: Opettavat lelut ja pelit
Tuotekoodi: 8516017
2375
4172
-43%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

30. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Postin noutopiste

3. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

3. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Opetuksellinen interaktiivinen 2in1 valkotaulu pöytä

Esittelyssä 2 in 1 Interaktiivinen oppimispöytä, joka on suunniteltu pienten tutkimusmatkailijoiden monipuoliseen kehitykseen.Pöydän keskiössä on interaktiivinen ohjauspyörä, jossa on realistinen sireeni, hauskat kaksisuuntaiset suuntavilkut ja aktivoitu liikennevalo. Se ei ole vain hauska, vaan se opettaa myös liikennesääntöjä ja motorista koordinaatiota.Opetustaulussa on myös monia muita mielenkiintoisia elementtejä. Pieni piano kehittää kiinnostusta musiikkia kohtaan, keltainen peili auttaa kehittämään hahmottamista, ja kaksipuolisia poliisi- ja paloautojen kuvia sisältävä vihkonen antaa hälytysääniä, kun sivua käännetään.Ääni- ja valoefektit tuovat interaktiiviseen kokemukseen lisäulottuvuuden ja kehittävät samalla aisteja sekä kuulo- ja motoriikka-koordinaatiota.Kiinnitettyjen jalkojen ansiosta lautaa voidaan käyttää perinteisenä pöytänä, joka sopii erinomaisesti erilaisiin toimintoihin. Takapuolella olevien kahvojen ansiosta lauta on helppo kiinnittää vauvan pinnasänkyyn, jotta oppimista ja leikkimistä voidaan jatkaa myös vauvan herätessä.Lauta toimii 3x 1,5 V AA-paristolla, jotka eivät sisälly sarjaan.Laudan mitat:24,5 cm x 22,5 cm x 16 cm.CE-sertifioitu ja EN71-standardin mukainen. Sopii yli 18 kuukauden ikäisille lapsille.  

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Yleiset tuotetiedot: Opetuksellinen interaktiivinen 2in1 valkotaulu pöytä

Tuotekoodi: 8516017
Kategoria: Vauvan lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,25 x 0,18 x 0,2 m, 2 kg
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AA
Alkuperämaa: Kiina
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Lean Toys
Ikäsuositus alkaen: 18 kuukautta
Tyyppi: Opettavat lelut ja pelit
Näytä: Lean Toys, opettavat lelut ja pelit vauvan lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Opetuksellinen interaktiivinen 2in1 valkotaulu pöytä
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu