Pedagoginen lasten pöytä 2-in-1, sininen

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 18 kuukautta
Tyyppi: Musiikkilelu, Opettavat lelut ja pelit
Tuotekoodi: 8509412
2124
3031
-29%
Myyjä: Lelu vuori 4.4
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

27. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

2. toukokuuta

599

Postin noutopiste

2. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

2. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

2. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

2. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Lelu vuori 4.4
  • 83% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Pedagoginen lasten pöytä 2-in-1, sininen

Pedagoginen lasten pöytä 2in1, sininen

Viehättävällä meriaiheella varustettu 2in1-opetuspöytä, joka ilahduttaa lastasi ja tarjoaa unohtumatonta viihdettä! Tämä ainutlaatuinen pöytä on suunniteltu kehittämään lapsesi taitoja ja kiinnostuksen kohteita. Se on täynnä vuorovaikutteisia elementtejä, kuten punainen vesihevonen, jonka piano kannustaa tutkimaan ääniä, mustekala, jossa on helmiä aistitoimintojen stimuloimiseksi, pieni kirja, jossa on kalamotiiveja, kello ja kolmen eri muotoisen palikan sarja, jotka kehittävät pienen lapsesi kognitiivisia ja käsityötaitoja.

Tekniset tiedot:

  • CE-sertifioitu
  • EN 71 -standardin mukainen
  • Pöydän virtalähteenä käytetään 3x 1,5 V AAA-paristoa (ei sisälly toimitukseen).

Mitat:

  • Pöytä: 32 cm x 25,5 cm x 23 cm.
  • Pakkaus: 39 cm x 32,5 cm x 8,5 cm.

Ikäsuositus: 18 kuukautta ja vanhemmat

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Musiikkilelu

Pienet lapset vasta oppivat tuntemaan ympäristönsä. Erilaiset pinnat, muodot - entä monipuolinen äänimaailma? Tämäkin kiehtoo pikkuisia ja herättää suurta mielenkiintoa. Kaikki lelusoittimet ja musiikkilelut, kuten erilaiset helistimet, ksylofonit, pianot, kitarat tai jopa saksofoni, voivat tarjota lapsellesi ensimmäisen musiikkikokemuksen. Se ei ainoastaan ​​herätä lapsessa uteliaisuutta, vaan myös auttaa häntä löytämään uusia kokemuksia leikkiympäristössä. Musiikkilelut tarjoavat hauskan tavan yhdistää leikki ja musiikki. Iloinen melodia kuuluu heti, kun napsautat lelun painiketta, mikä tekee leikistä mielenkiintoisemman ja kehittävämmän.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Pedagoginen lasten pöytä 2-in-1, sininen

Tuotekoodi: 8509412
Kategoria: Vauvan lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,1 x 0,4 m, 2 kg
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: 1,5 V AAA
Myyjä: Lelu vuori
Tuotemerkki: Lean Toys
Ikäsuositus alkaen: 18 kuukautta
Tyyppi: Musiikkilelu, Opettavat lelut ja pelit
Näytä: Lean Toys, musiikkilelu vauvan lelut, Lean Toys, opettavat lelut ja pelit vauvan lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lean Toys tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Pedagoginen lasten pöytä 2-in-1, sininen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu