Vuorovaikutteinen lelu, avainrengas ja kolme avainta

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 12 kuukautta
Tyyppi: Opettavat lelut ja pelit
Tuotekoodi: 8586932
1929
2031
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

3. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

7. toukokuuta

599

Postin noutopiste

7. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

7. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

7. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

7. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

  • 79% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Vuorovaikutteinen lelu, avainrengas ja kolme avaintaVuorovaikutteinen lelu, avainrengas ja kolme avaintaPÄÄTOIMINNOT:MUSIIKKILELU - AUTON AVAIMET - on ihanteellinen lelu pienelle lapselle.Realististen äänien ja musiikin ansiosta se viihdyttää pientä lastasi leikin aikana.Sormukseen on kiinnitetty kolme suurta avainta, jotka kaikki ovat kirkkaan värisiä ja joita voi käyttää helistiminä.


INTERAKTIIVINEN AVAINRENKAAN - Kauko-ohjaimen avainrenkaassa on viisi tukevaa painiketta.Jokaisessa on erilainen hauska toiminto: avainääni, lukkoääni, auton käynnistysääni, piippausääni, kello tai musiikki.Valot vilkkuvat, kun painiketta painetaan.Kaikki nämä nähtävyydet vangitsevat lapsesi huomion, kun hän leikkii tien päällä.MOOTTORITAITOJEN HARJOITTELU - Käytä tätä lelua lapsesi silmä-käsi-koordinaation kehittämiseen.


Lapsesi pystyy helposti painamaan massiivisia painikkeita, jotka laukaisevat valo- ja äänireaktioita.


Kehitä ja paranna taitoja leikin kautta!


TURVALLINEN PIENILLE LAPSILLE - Lelu ei sisällä myrkyllisiä aineita, joten se on täysin turvallinen pienille lapsille ja vauvoille.Setti on valmistettu paksusta, kestävästä muovista. Ihanteellinen koko taaperoiden käsiinMATKALELU - "Auton avaimet" on täydellinen lelu matkoille mukaan otettavaksi.Kokonsa ansiosta se mahtuu matkalaukkuun.Ota se mukaasi ja se on parasta tekemistä lapsillesi autossa tai lentokoneessa.Lelu toimii 2 AA 1,5 V paristolla (sisältyy toimitukseen).Pakkauksen mitat: 14 x 20 x 5 cm. 

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Yleiset tuotetiedot: Vuorovaikutteinen lelu, avainrengas ja kolme avainta

Tuotekoodi: 8586932
Kategoria: Vauvan lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,1 x 0,1 x 0,05 m, 0,1 kg
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: 1,5 V AA
Myyjä: Techno Domus MB
Tuotemerkki: Kaichi
Ikäsuositus alkaen: 12 kuukautta
Tyyppi: Opettavat lelut ja pelit
Näytä: Kaichi, opettavat lelut ja pelit vauvan lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Kaichi tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Vuorovaikutteinen lelu, avainrengas ja kolme avainta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu