Lorelli

Skootteri Lorelli Smart Plus, Musta Salama.

Lisätiedot:
Tyyppi: Kolmipyöräiset potkulaudat
Tuotekoodi: 4080281
4026

Alkup.

4749
-15%

1 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
TOIMITUS YLIHUOMENNA

ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) torstai, 23. maaliskuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin perjantai, 24. maaliskuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen perjantai, 24. maaliskuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen perjantai, 24. maaliskuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella perjantai, 24. maaliskuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Skootteri Lorelli Smart Plus, Musta Salama.

Hauska muotoilu monitoimiskootteri 3 pyörällä parempaa vakautta varten. Käyttökohteita on vielä enemmän - nuoremmat kuljettajat hyötyvät irrotettavasta selkänojallisesta istuimesta ja vanhemmasta kahvasta, ja selkänojallisen istuimen purkamisen jälkeen sitä käytetään perinteisenä skootterina.

4 eri käyttötarkoitusta

 • -1 - skootteri istuimella, selkänojalla ja työntökahvalla;
 • -2 - skootteri istuimella ja selkänojalla, ilman työntökahvaa;
 • 3 - skootteri istuimella;
 • 4 - perinteinen skootteri;

Ominaisuudet:

 • Jalkajarru;
 • Korkealaatuiset ABEC-7 laakerit;
 • Mukavat TPR-kahvat;
 • Etupyörät PU-pyörät 120 x 28 mm
 • Etupyörät PU-pyörät 100 x 48 mm
 • Alustan koko: 350 x 120 mm;
 • Suurin kantavuus: 20 kg;
 • Säädettävä ohjaustangon korkeus 3 asennossa: 71 cm jopa 81 cm
 • Irrotettava istuin, selkänoja ja työntökahva;
 • Irrotettava etukori leluille;
 • Irrotettavaa istuinta voidaan käyttää kuljetuskahvana;
 • Ikäsuositus: 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Varoitus!

Turvavarusteiden käyttö on pakollista. Ei saa käyttää liikenteessä. Käytä varoen putoamisten tai törmäysten välttämiseksi, jotka voivat aiheuttaa vammoja sekä käyttäjälle että sivullisille.
Turvallisuus: https://kaup24.ee/fi/urheilu-lomailu-matkailu/polkupyörät-rullaluistimet-rullalaudat/suojat
Kypärät: https://kaup24.ee/fi/urheilu-lomailu-matkailu/polkupyörät-rullaluistimet-rullalaudat/kypärät

Lorelli

Maailmankuulu brändi Lorelli esittelee ja lanseeraa joka vuosi uuden tuotemalliston, joka täyttää markkinat ainutlaatuisilla ja kestävillä tuotteilla, joilla on erinomainen laatu ja hieno muotoilu. Lorellin vuosien kokemus on kehittänyt tietoisuutta ja kykyä ennustaa, mitä älykkäät tulevaisuuden vanhemmat todella tarvitsevat, joten Lorelli pyrkii huippuosaamiseen erilaisilla asiakaskyselyillä ja tutkimuksilla. Turvallisuus ja mukavuus ovat kaksi tärkeää asiaa, joita Lorelli pyrkii tarjoamaan sekä vanhemmilleen että heidän lapsilleen.

Se on tuotemerkki, joka voi olla ylpeä rattaistaan, turvaistuimistaan, syöttötuoleistaan, päiväpeitteistään, patjoistaan, leluistaan ja lukemattomista muista tuotteista. Lorelli kutsuu itseään monipuoliseksi brändiksi, joka voi yllättää ja sitouttaa asiakkaat. Et huomaa kuinka saat Lorelli-brändin kanta-asiakkaita. Nykyaikaiset, älykkäät ja todella innovatiiviset ideat tulevat Lorellin kotoa - kokeile yhtä tuotetta ja haluat varmasti kokeilla muita tuotteita.

Skootteri Lorelli Smart Plus, Musta Salama. Lorelli

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Kolmipyöräiset potkulaudat ovat vakaita ja ne auttavat ylläpitämään kehon tasapainoa, joten ne sopivat ihanteellisesti aloittelijoille. Kolmipyöräisissä potkulaudassa voi olla kaksi pyörää edessä tai takana. Pienten lasten turvallisuuden lisäämiseksi on suositeltavaa valita potkulauta, jossa on kaksi etupyörää, jotta takapyört eivät jäisi jalkasi tielle. Kolmipyöräiset potkulaudat eivät ole vain loistava ajoneuvo, vaan myös loistava valinta hauskaan vapaa-aikaan, koordinaatiotaitojen parantamiseen ja motoristen taitojen kehittämiseen.

PU

Potkulaudan kuvauksessa keskitytään pyörien kokoon ja materiaaliin. Kun olet valitsemassa potkulautaa lapsellesi, muista kiinnittää huomiota sen pyöriin, jotta voisit valita potkulaudan, joka sopii parhaiten lapsesi tarpeisiin, ottaen huomioon minkänlaisissa olosuhteissa potkulaudalla yleensä ajetaan. Jos asut kaupungissa ja lapsesi todennäköisemmin ajaa tasaisella alustalla, kannattaa valita malli, jossa on pienemmät pyörät, jotka eivät ole PU:ta (polyuretaania). Jos lapsesi aikoo käyttää potkulautaa nurmikolla, hiekalla, kaupungin jalkakäytävillä tai muilla epätasaisilla pinnoilla, isommat PU-pyörät (polyuretaani) ovat sopivimmat. Mitä suuremmat pyörät, sitä helpompi on potkulaudalla ylittää kuoppia ja muita tien kolhuja. Jos kiviset tiet ovat yleisempiä, on suositeltavaa valita isojen polyuretaanirenkaiden lisäksi myös iskunvaimentimilla varustettu potkulauta. Polyuretaanipyörien ominaisuuksista huolimatta ne ovat silti pehmeämpiä ajaa sileillä teillä kuin muovipyörillä varustettu potkulauta.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Skootteri Lorelli Smart Plus, Musta Salama.

Tuotekoodi: 4080281
Kategoria: Potkulaudat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,15 x 0,45 x 0,3 m, 4 kg
Tyyppi: Kolmipyöräiset potkulaudat
Näytä: Lorelli, kolmipyöräiset potkulaudat potkulaudat
Käyttäjän max. paino: 20 kg
Tarkoitettu: Lapsille
Tavaramerkki: Lorelli
Pyörät: PU
Väri: Musta
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Lorelli tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Skootteri Lorelli Smart Plus, Musta Salama.
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu