Tasapainopyörä Kinderkraft Minibi, hunajakeltainen

Tuotekoodi: 2987343
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Tasapainopyörä Kinderkraft Minibi, hunajakeltainen

Minibi on moderni tasapainopyörä pienille, jotka aikovat pitää tasapainonsa liikkeellä. Pyörä on suunniteltu viimeisimpien muotitrendien mukaan. Sopii 1 – 3 -vuotiaille lapsille.

Ominaisuudet,

 • Polkupyörä pienille lapsille.

Minibi on loistava ensimmäinen pyörä lapselle. Kehittää motorisia taitoja sekä keskittymis- ja mielikuvituskykyä. Sen kolmipyörärakenne on vakaa ja helpottaa ajoneuvoon nousemista ja sieltä poistumista. Suunniteltu lapsille alkaen 74 cm.

 • Satulan korkeuden säätö:

Pehmeä, muotoiltu korkeussäädettävä satula mahdollistaa sen säätämisen yksilöllisesti jokaisen lapsen pituuden mukaan. Satula on päällystetty ekonahalla, mikä tekee siitä kestävän ja helposti puhdistettavan.

 • Turvalliset materiaalit

Minibi on valmistettu lapsiturvallisista materiaaleista. Pyörässä on pyöristetyt reunat eikä ulkonevia elementtejä, joten se on täysin turvallinen.

 • Kevyet ja kestävät pyörät

EVA-vaahtopyörät ovat loistava valinta pitkäaikaiseen viihteeseen. EVA-vaahto on niin pehmeää, että pyörät ovat äänettömät ja kulutusta kestävät, eivät kulu nopeasti ja ovat helppoja rakentaa.

 • Ohjaustanko pehmusteilla.

Kahvat on peitetty luistamattomalla materiaalilla. Ohjaustangossa on kääntymisen rajoitin, joka lisää turvallisuutta ja estää kaatumisen.

Tekniset tiedot:

 • Paino: 2,1 kg;
 • Mitat: 39 x 50 x 25,5 cm
 • Renkaan halkaisija: 14 cm
 • Pyörän leveys:. 4 cm
 • korkeus lattiasta istuimeen: 24-27 cm.
 • Istuin: 13 x 21,5 cm.
 • Suositellaan 1-3-vuotiaille lapsille.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Varoitus!

Turvavarusteiden käyttö on pakollista. Ei saa käyttää liikenteessä. Käytä varoen putoamisten tai törmäysten välttämiseksi, jotka voivat aiheuttaa vammoja sekä käyttäjälle että sivullisille.
Turvallisuus: https://kaup24.ee/fi/urheilu-lomailu-matkailu/polkupyörät-rullaluistimet-rullalaudat/suojat
Kypärät: https://kaup24.ee/fi/urheilu-lomailu-matkailu/polkupyörät-rullaluistimet-rullalaudat/kypärät

Kinderkraft

Kinderkraft on brändi, joka pyrkii vastaamaan kaikkien vanhempien tarpeisiin, olivatpa he korkealla uralla ja aina vähällä aikavälillä tai erittäin aktiivisia vanhempia, jotka eivät halua luopua nykyisestä elämäntyylistään lapsen syntyessä. Kinderkraftin tuotteet ovat liikkuvia, älykkäitä ja erittäin yksinkertaisia. Kinderkraft uskoo, että heidän menestyksensä piilee ihmisten palvelemisessa ja yhdistämisessä parempaa tarkoitusta varten. Tuotteita tarjoaessaan Kinderkraft keskittyy ainutlaatuisuuteen, turvallisuuteen, laatuun ja erinomaiseen muotoiluun. Kaikki Kinderkraft-tuotteet myydään kohtuuhintaan, koska, kuten he väittävät: "Haluamme, että kaikilla maailmassa on mahdollisuus hyötyä tuotteistamme."

Turvallisuus on tärkein kriteeri, johon kaikki Kinderkraft-tuotteet perustuvat. Kehittäjät keskittyvät korkealaatuisimpiin materiaaleihin ja yksityiskohtiin. Kinderkraft hankkii materiaalinsa ja kankaansa vain laitoksilta, jotka on sertifioitu eurooppalaisten standardien mukaisiksi. Kinderkraft rohkaisee sinua luottamaan heihin, kun kasvatat lastasi – loppujen lopuksi heidän luomansa tuotteet tarjoavat innovaatioita turvallisuuden ja laadun lisäksi, joten voit olla varma, että käytät markkinoiden älykkäintä ja uusinta teknologiaa.

Tasapainopyörä Kinderkraft Minibi, hunajakeltainen Kinderkraft

Tässä lelussa ei ole jarrulaitteita.


Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 1-vuotiaille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Tasapainopyörä Kinderkraft Minibi, hunajakeltainen

Tuotekoodi: 2987343
Kategoria: Potkupyörät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,39 x 0,5 x 0,255 m, 2,1 kg
Suositeltava ikä alkaen: 1 v.
Tavaramerkki: Kinderkraft
Väri: Keltainen
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Kinderkraft tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Tasapainopyörä Kinderkraft Minibi, hunajakeltainen kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia