Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Lastenrattaat Kinderkraft Indy, Cozy Grey

(0)
Lisätiedot:
Kaksisuuntainen istuimen asento: Ei
Lapsen paino enintään: 15 kg
Vaunun paino: 6.4 kg
Tuotekoodi: 2970313

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Lastenrattaat Kinderkraft Indy, Cozy Grey

INDY2 lastenrattaat INDY2 ovat poikkeuksellisen kätevät ja kompaktit lastenrattaat. ”Helppokäyttöisyys” kuvaa ihanteellisesti niiden ominaisuuksia. Niitä on helppo kantaa, ne ovat kevyet ja voivat tukeutua vaatteisiin ilman likaantumisvaaraa. Ne on helppo taittaa kokoon, teet sen yhdellä kädellä! Ne ovat helppokäyttöiset, niissä on portaaton selkätuen säätö ja 2 jalkatuen asentoa. Lisäksi INDY2 sisältää käytännöllisen tarvikesetin jokaiselle säälle! Voit myös ostaa yleisadapterit turvaistuimiin. Tarvitsetko kaupunkirattaita jokapäiväiseen käyttöön? Tai ehkä sinulla on jo monitoimiset lastenvaunut, mutta tarvitset kevyen ja ketterän mallin lyhyisiin ulkona käynteihin? Etsitkö ihanteellista vaunua matkoille? INDY2 on sinulle ja lapsellesi paras valinta. Kevyt ja kätevä INDY2 merkitsee mukavuutta ja toiminnallisuutta joka päivä. Se on poikkeuksellisen kevyt ja sitä on helppo kantaa – painaa vain 6,4 kg ja voit kantaa sitä myös turvakaaresta. Ja ns. puhtaan vyöhykkeen ansiosta (kokoontaitettuna sen pyörät ovat yhdellä sivulla) et likaa vaatteitasi rattaita kantaessasi. Mobiili TRAVEL SYSTEMin ansiosta voit iloita liikkumisvapaudesta. Riittää, että ostat yleisadapterit turvaistuimiin. Helppo taittaa kokoon CLICK & FOLD-järjestelmä mahdollistaa rattaiden kokoontaittamisen yhdellä kädellä, jopa silloin, kun toisella kädellä kannat lasta tai ostoskassia. AUTO LOCK-lukitusjärjestelmä estää automaattisesti rattaita avautumasta itsestään. Tämä kaikki tekee matkustamisesta esimerkiksi julkisilla kulkuneuvoilla miellyttävän, kun pitää liikkua nopeasti ja ylittää erilaisia esteitä. On syytä lisätä, että rattaat pysyvät kokoontaitettuna pystyssä ilman tukea, mikä helpottaa niiden säilyttämistä kantamisen ja kuljetuksen aikana. Ensimmäisistä elämänpäivistä lähtien Lastenrattaat vauvoille? INDY2:ssa voit kuljettaa vauvaasi ongelmitta. Laaja selkätuen säätöalue ja 2 jalkatuen asentoa mahdollistavat helpon asettamisen makuuasentoon. Se on myös hyödyllinen toiminto vanhemmille lapsille – mahdollistaa mukavan nukkumahetken kävelyn aikana. 5-pisteturvavyöt säädät helposti vastasyntyneelle. Niissä on myös pehmeät pehmusteet. Jokaiselle säälle!
  • Vedenpitävä kuomu UPF 50+ suodattimella suojaa vauvaa sateelta ja voimakkaalta auringolta. Koko kangas, ei vain kuomu, on päällystetty suodattimella, minkä ansiosta materiaali ei haalistu. INDY2:ssa on lisäksi aurinkosuojalippa. Moderni muotoilu INDY2-lastenrattaat eivät ole pelkästään käytännölliset jokapäiväiseen käyttöön, ne on myös suunniteltu esteettisesti ja saatavilla useissa moderneissa väriversioissa. Kaikille teille Kääntyvät, huoltovapaat ja iskunvaimennetut pyörät ovat puhkeamattomat ja valmistettu kestävästä vaahtomuovista. Iskunvaimennus takaa miellyttävän liikkumisen ja etupyöriä 360 asteen kääntömahdollisuus tekee rattaista erittäin ketterät ja helposti ohjattavat. Ohitat jokaisen esteen ilman pienintäkään ongelmaa. Eritelmä Materiaalit: ● Päällyste: polyesteri ● Lippa: polyesteri ● Kori: polyesteri ● Pyörät: EVA-vaahtomuovi Avatun tuotteen mitat: 80 x 45 x 103 cm Kokoontaitetun tuotteen mitat: 65 x 44 x 30 cm Selkätuen mitat: 43 x 31 cm Istuimen mitat: 18,5 x 33 cm Jalkatuen mitat: 14 x 35 cm Istuimen kokonaispituus (makuuasento): 77 cm Istuimen korkeus maasta: 47 cm Vanhempainkahvan korkeus: 103 cm Ostoskorin koko: 40 x 35 x 12 cm Pyörät: ● Etupyörien halkaisija: 14 cm ● Takapyörien halkaisija: 14 cm ● Eturenkaiden paksuus: 3 cm ● Takarenkaiden paksuus: 3 cm ● Etupyörien sisähalkaisija: 10 cm ● Takapyörien sisähalkaisija: 10 cm ● Takapyörien väli: 45,5 cm ● Etupyörien väli: 45,5 cm Paino: 6 kg Käyttötarkoitus: lastenvaunut syntymästä 15 kg asti
  • Kinderkraft

    Kinderkraft on brändi, joka pyrkii vastaamaan kaikkien vanhempien tarpeisiin, olivatpa he korkealla uralla ja aina vähällä aikavälillä tai erittäin aktiivisia vanhempia, jotka eivät halua luopua nykyisestä elämäntyylistään lapsen syntyessä. Kinderkraftin tuotteet ovat liikkuvia, älykkäitä ja erittäin yksinkertaisia. Kinderkraft uskoo, että heidän menestyksensä piilee ihmisten palvelemisessa ja yhdistämisessä parempaa tarkoitusta varten. Tuotteita tarjoaessaan Kinderkraft keskittyy ainutlaatuisuuteen, turvallisuuteen, laatuun ja erinomaiseen muotoiluun. Kaikki Kinderkraft-tuotteet myydään kohtuuhintaan, koska, kuten he väittävät: "Haluamme, että kaikilla maailmassa on mahdollisuus hyötyä tuotteistamme."

    Turvallisuus on tärkein kriteeri, johon kaikki Kinderkraft-tuotteet perustuvat. Kehittäjät keskittyvät korkealaatuisimpiin materiaaleihin ja yksityiskohtiin. Kinderkraft hankkii materiaalinsa ja kankaansa vain laitoksilta, jotka on sertifioitu eurooppalaisten standardien mukaisiksi. Kinderkraft rohkaisee sinua luottamaan heihin, kun kasvatat lastasi – loppujen lopuksi heidän luomansa tuotteet tarjoavat innovaatioita turvallisuuden ja laadun lisäksi, joten voit olla varma, että käytät markkinoiden älykkäintä ja uusinta teknologiaa.

    Lastenrattaat Kinderkraft Indy, Cozy Grey Kinderkraft

    Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

    Yleiset tuotetiedot: Lastenrattaat Kinderkraft Indy, Cozy Grey

    Tuotekoodi: 2970313
    Kategoria: Vaunut ja rattaat
    Pakkausten määrä: 1 kpl
    Pakkauksen koko ja paino (1): 0,65 x 0,44 x 0,3 m, 4 kg
    Tyyppi: Matkarattaat
    Näytä: Kinderkraft, matkarattaat vaunut ja rattaat
    Ominaisuudet: Iskunvaimentimet, Säädettävä selkänoja, Säädettävä työntöaisa
    Pyörän tyyppi: Nelirenkaiset rattaat
    Kärryn pyörät: Eteenivinyyliasetaatti (EVA)
    Säädettävä kahva: Kyllä
    Säädettävä vaunun takaosa: Kyllä
    Iskunvaimentimet: Kyllä
    Väri: Harmaa
    Kaksisuuntainen istuimen asento: Ei
    Lapsen paino enintään: 15 kg
    Vaunun paino: 6.4 kg
    Tuotemerkki: Kinderkraft
    Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Kinderkraft tuotteet

    Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

    Arviot ja arvostelut (0)

    Lastenrattaat Kinderkraft Indy, Cozy Grey
    Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
    Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
    Kirjoita arvostelu