Nania

Turvaistuin Nania Cosmos Linea, valkoinen/harmaa

Lisätiedot:
Painoluokka: 0/1 (0-18 kg)
Asennus autoon: Kasvot menosuuntaan, Selkä menosuuntaan
Asennus autoon: Turvavyöt
Tuotekoodi: 3477677
9995

Alle 5 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
TOIMITUS HUOMENNA

Tilaa tänään klo 14:00 mennessä


ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) HUOMENNA, 25. maaliskuuta (000 )
Toimitus kotiinkuljetuksella tiistai, 28. maaliskuuta (1549 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Turvaistuin Nania Cosmos Linea, valkoinen/harmaa

Matkan mummolaan tai vaarin luokse on oltava mukava, miellyttävä ja ennen kaikkea turvallinen. Cosmo Linea turvaistuin on suunniteltu lapsille syntymästä 18 kg:n painoon asti. Ergonominen muotoilu takaa maksimaalisen mukavuuden, ja irrotettava ja pestävä päällinen takaa pysyvän puhtauden.

Ominaisuudet:

 • Ergonomisesti muotoiltu, valmistettu korkealaatuisista materiaaleista;
 • Anatomisesti muotoiltu istuin on vakaa ja mukava;
 • Istuin kiinnitetään autoon 3-pisteturvavöillä;
 • 5-pisteturvavyöt takaavat lapsen turvallisuuden;
 • Sopii lapsille syntymästä 18 kg saakka.
 • Asennettavissa selkä menosuuntaan (lapsi enintään 10 kg) ja kasvot menosuuntaan (lapsi 9 kg - 18 kg);
 • Lisää vastasyntyneille;
 • Sivusuojaus;
 • Selkänojan säätö 4 asentoon;
 • Päällinen irrotettavissa.
 • Mitat ja paino:

Pinnasängyn valinta on haaste, joka sinun on kohdattava ennen vauvan syntymää. Tietenkin, kuten jokainen vanhempi, haluat lapsellesi täydellisen kehdon matkustamiseen ja turvallisuuteen. Siksi ei ole epäilystäkään siitä, että olet jo voinut kysyä ystäviltäsi suosituksia ja ehkä lukea palautteita verkossa. Olet luultavasti jo kuullut, että turvaistuimet on ryhmitelty ja jokaisella on omat ominaisuutensa ja toiminnallisuutensa. Yksi turvakaukalon tärkeimmistä ominaisuuksista on kuitenkin mahdollisuus säätää se vauvan vartalon muodon mukaan. Lasten kasvaessa todella nopeasti heidän pituutensa, painonsa sekä käsivarsien ja jalkojen pituus muuttuvat nopeasti, ja myös istuimen säätöä tarvitaan maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi matkoilla. Yleisimmät ovat säädettävät autossa käytettävät turvaistuimet ja niskatuet. Tässä uusi, erityisesti suunniteltu Pallas M-fix -turvatyyny (joissakin Cybex-turvaistuimissa), jota voidaan säätää eteen- ja taaksepäin, mikä antaa lapselle enemmän liikkumisvapautta ja sopivan istumakorkeuden lapsen mittasuhteiden mukaan. Tämäntyyppinen istuin - paljon turvallisempi ja mukautuvampi törmäystilanteessa - vaimentaa törmäysvoimaa. Jos näet mahdollisuutta säätää istuinta valitessasi turvaistuinta, muista, että tämä on näkökohta, joka voi lisätä lapsesi turvallisuutta.

Turvaistuimia, joihin lapsi asetetaan kasvot menosuuntaan, käytetään kun lapsi on kasvanut ulos selkä menosuuntaan asennettavalta istuimelta. Turvallisinta on käyttää ryhmän 1 turvaistuinta, joka on ajosuuntaan käännetty sisäisillä turvavöillä. Tällaisia ​​istuimia käyttävät lapset loukkaantuvat paljon harvemmin onnettomuudessa kuin ne, jotka on kiinnitetty pelkillä auton omilla turvavöillä ilman lisäistuinta tai, mikä pahempaa, ovat täysin ilman turvavöitä. Kasvot menosuuntaan käännetyt lastenistuimet tarjoavat törmäyssuojan ja niissä on integroidut viiden pisteen tai kolmen pisteen turvavyöt tai lasta tukeva turvakilpi. On erittäin tärkeää varata riittävästi aikaa ennen matkaa, jotta lapsen ehtii kiinnittää vöillä mukavasti ja varmistaa, että vyöt on oikein säädetty. Ne tulee kiristää niin tiukasti, että vain yksi tai kaksi sormea mahtuu ​​lapsen rinnan ja hihnojen väliin. Vyön solki ei saa olla lapsen vatsan yläpuolella. Vaatteet voivat vaikuttaa vöiden kireyteen, joten tarkista ne jokaisen matkan alkaessa! Kasvot menosuuntaan olevia lastenistuimia voi käyttää auton etu- tai takaistuimella, mutta ne ovat turvallisempia takana, etenkin jos etupenkin matkustajille on autossa turvatyynyt. Lasten on turvallisinta matkustaa turvaistuimessa, kunnes he kasvavat niistä ulos.

Nykyaikaiset turvaistuimet kiinnitetään yleensä kahdella tavalla - ISO-FIX-järjestelmällä tai turvavöillä. Turvavyön kiinnitys on luultavasti yleisin tapa, jossa ajoneuvon turvavyö vedetään istuinkiinnityspisteiden läpi ja lukitaan vyölukkoon, ikään kuin turvavyö olisi kiinnitetty normaalisti. Tällä tavalla turvaistuin voidaan asentaa kahdella tavalla - kasvot ajosuuntaan tai selkä ajosuuntaan. Se riippuu turvavyön tarkasta sijainnista: joko turvavyö on kiinnitettävä sinisten tulppien kautta tai sen täytyy mennä punaisten tulppien läpi. Yksi auton istuimien turvavöiden tärkeimmistä eduista on niiden liikkuvuus. Jos istuin on jo kiinnitetty autoon turvavöillä, se on erityisen helppo siirtää autosta toiseen tai yksinkertaisesti nostaa autosta ulos, heti kun turvavyö on irrotettu. Lisäksi tällä tavalla kiinnitetyt istuimet ovat usein kevyempiä kuin ISO-FIX-järjestelmällä kiinnitetyt. On tärkeää huomata, että auton turvavöitä voidaan käyttää kaikissa turvaistuinryhmissä, mikä tekee tästä menetelmästä erityisen monipuolisen.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Turvaistuin Nania Cosmos Linea, valkoinen/harmaa

Tuotekoodi: 3477677
Kategoria: Turvaistuimet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,54 x 0,47 x 0,62 m, 7 kg
Painoluokka: 0/1 (0-18 kg)
Näytä: Nania, 0/1 (0-18 kg) turvaistuimet
Tavaramerkki: Nania
Säätömahdollisuus: Istuva osa
Asennus autoon: Kasvot menosuuntaan, Selkä menosuuntaan
Asennus autoon: Turvavyöt
Sivutörmäyssuoja: Kyllä
Väri: Valkoinen, Harmaa
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Nania tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Turvaistuin Nania Cosmos Linea, valkoinen/harmaa
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu