Lasten potta NUK, punainen

Tuotekoodi: 88213
Tuotemerkki:
Tyyppi:
NUK
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 013
Rekisteröidy
1340
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Lasten potta NUK, punainen

Lasten potta NUK, punainen

Ergonominen 3D-muotoilu tarjoaa mukavuutta.

  • Korkea selkänoja;
  • Leveämpi istuin;
  • Edessä on korkeampi reuna, joka estää virtsan vuotamisen;
  • Vakaa;
  • Helppo puhdistaa ja vie vähän tilaa;
  • Valmistettu korkealaatuisesta muovista - polypropeenista (PP);
  • Valmistettu Saksassa

Valmistaja NUK on kehittänyt 60 vuoden ajan toimenpiteitä, joilla helpotetaan lapsen hoitoa ja terveyttä. Erilaisia neuvoja käyttävät lastenlääkärit, hammaslääkärit, äidit ja isät, joiden palaute on auttanut brändiä kehittymään. NUK käyttää korkealaatuisia materiaaleja ja valmistusstandardeja. Kaikki alle 1-vuotiaille lapsille tarkoitetut tuotteet valmistetaan vain Saksassa. Luotettava valikoima 110 maassa ympäri maailmaa!

NUK

NUK:n tarina on todella pitkä ja jännittävä. Vuonna 1940 kaksi saksalaista hammaslääkäriä alkoivat tutkia lasten hampaita ja huomasivat, että imetetyillä lapsilla oli vähemmän vinoja hampaita. He jatkoivat imetyksen ilmiön tutkimista ja lopulta keksivät epäsymmetrisen tutin, jonka muoto perustui naisen rinnanpäähän rintaruokinnan aikana. "Luonnollinen ja vauvan leuan mukaan räätälöity tutti" - näin kutsuttiin aivan uudenlaista tuttia, jonka muoto löytyy myös nykyisestä NUK-tuttivalikoimasta. Yli 60 vuoden päivittäisen kehityksen aikana NUK on hyödyntänyt useiden asiantuntijoiden – synnytyslääkäreiden, lastenlääkäreiden, hammaslääkäreiden ja ravitsemusasiantuntijoiden – kokemusta löytääkseen tuotteita, jotka helpottavat vauvasi hoitoa ja auttavat vauvaasi kehittymään terveellisesti. NUK täydentää päivittäin tuotevalikoimaansa tutkimalla ympäristöä ja panostamalla voimakkaasti vauvojen ja vauvaperheiden tarpeiden ymmärtämiseen nykypäivinä. Vain ottamalla huomioon muiden tarpeet ja erityisesti äitien ja isien odotukset, neuvot ja palautteen, brändi pystyy rakentamaan siltoja ja saamaan yhteyden asiakkaisiinsa. Vanhempien luottamuksen saaminen 110 maassa ympäri maailmaa antaa heille mielenrauhaa ja luottamusta siihen, että kaikki tehdään oikein. Valikoimaan kuuluu laaja valikoima päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja tuotteita: rintapumput, tuttipullot, lämpömittarit, pullojen desinfiointiaineet, tutit, hygieniatuotteet ja paljon muuta. Kun valitset NUK:n, ymmärrät, että laatu on yksi tärkeimmistä asioista, joten pitkäikäiset tuotteet palvelevat muutamaakin perheen lasta. NUK:lla korkealaatuiset materiaalit ja tuotantostandardit ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Lasten potta NUK, punainen NUK

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Lasten potta NUK, punainen

Tuotekoodi: 88213
Kategoria: Potat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,3 x 0,3 x 0,15 m, 0,427 kg
Tuotemerkki: NUK
Tyyppi: Potat
Elementtien tyyppi: Nenurodyta
Näytä: NUK, potat potat
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki NUK tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Lasten potta NUK, punainen kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia