CebaBaby

CebaBaby hoitoalusta Comfort AZTECA, Zorro - lyhyt, kiinteä pohja (70 cm)

Lisätiedot:
Hoitopöydän tyyppi: Kova
Tuotekoodi: 3487532
2299
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) perjantai, 31. maaliskuuta (000 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 4. huhtikuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 4. huhtikuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 4. huhtikuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: CebaBaby hoitoalusta Comfort AZTECA, Zorro - lyhyt, kiinteä pohja (70 cm)

Vauvan hoitaminen on yksi niistä hetkistä, jolloin haluamme tarjota vauvalle mahdollisimman paljon turvallisuutta ja mukavuutta.

Tietämyksemme pikkuisten tarpeista on antanut meille mahdollisuuden luoda uuden, paljon mukavamman vaihtopöydän pinnasänkyyn. Ceba Baby COMFORT -vaihtoalusta on poikkeuksellisen paksu, pehmeä ja vauvaystävällinen.

Kehtotäytteinen - 3 cm miellyttävä ja mukava patja, joka antaa vauvalle mukavuuden tunteen ja täyttää vaativimpienkin vanhempien odotukset.

Ceba Baby hoitopöydät ovat ihanteellisia käytettäväksi elämän ensimmäisistä hetkistä lähtien, ja koska ne on valmistettu huolellisesti valituista, sertifioiduista materiaaleista, ne eivät ole vain helppoja puhdistaa, mutta mikä tärkeintä - ne ovat turvallisia joutuessaan kosketuksiin vauvasi pehmeän ja herkän ihon kanssa.

COMFORT hoitopöytä on sinun ja lapsesi mukavuutta varten.

Tuotteen mitat: 50x70 cm.

Istu alas, rentoudu ja sukella Ceba Baby -brändin lasten maailmaan! Ceba Baby on Puolaan perustettu yritys, jolla on erittäin pitkä ja mielenkiintoinen historia. Olipa kerran kaksi ystävää, koulutettuja insinöörejä, joilla oli monia ideoita ja he päättivät tehdä jotain suurta vanhempiensa vuoksi helpottaakseen heidän jokapäiväistä elämäänsä. Siitä alkoi matka kohti asetettuja tavoitteita - Ceba Baby -brändi syntyi.

30 vuotta markkinoilla ollut Ceba Baby tekee parhaansa ollakseen pettämättä kuluttajia ja tehdäkseen heihin vaikutuksen innovatiivisimmilla ja älykkäimmillä ratkaisuilla. Lastentuoteteollisuudelle on nimittäin erityisen tärkeää pysyä mukana innovaatioiden ja muodin muutoksessa.

Asiakastyytyväisyys ja lasten hymyt ilahduttavat yrityksen työntekijöitä. Nykyään Ceba Baby on Euroopan markkinajohtaja hoitomatoissa ja imetystyynyissä. Tuotevalikoima ei rajoitu näihin tuotteisiin. Ceba Baby tarjoaa myös peittoja, päiväpeittoja, vauvan vuodevaatteita ja muita vauvatarvikkeita. Osta jokin Ceba Baby -tuotteista ja nauti vanhemmuudesta. Unohda stressi ja nauti tuotteista, joista tulee välttämättömiä kumppaneita jokapäiväisessä elämässäsi.

CebaBaby hoitoalusta Comfort AZTECA, Zorro - lyhyt, kiinteä pohja (70 cm)

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: CebaBaby hoitoalusta Comfort AZTECA, Zorro - lyhyt, kiinteä pohja (70 cm)

Tuotekoodi: 3487532
Kategoria: Vauvan hoitoalustat ja tekstiilit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,095 x 0,5 x 0,7 m, 1 kg
Tyyppi: Leikkipöydät
Näytä: CebaBaby, leikkipöydät vauvan hoitoalustat ja tekstiilit
Tuotemerkki: CebaBaby
Hoitopöydän tyyppi: Kova
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki CebaBaby tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

CebaBaby hoitoalusta Comfort AZTECA, Zorro - lyhyt, kiinteä pohja (70 cm)
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu