Viikonlopputetu! Säästä jopa 20€*! Lue ehdot 

Tuttipidike kotelolla Chicco sininen

Lisätiedot:
Tuotekoodi: 842973

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Tuttipidike kotelolla Chicco sininen

Tämä tuttipidike on valmistettu Italiassa, yksityiskohtiin on kiinnitetty erityistä huomiota. Voit kiinnittää sen helposti vauvasi vaatteisiin yhdellä kätevällä pidikkeellä. Erikoismuotoinen tuttipidike pyöristetyillä reunoilla on mukava ja turvallinen, kiinnittyy kunnolla, vahingoittamatta vauvan vaatteita. Jos lapsesi ei käytä tuttia, voit laittaa sen koteloonsa pitääksesi tutin puhtaana. 

Chicco - se oli vain etiketti tuotteissa - on Italiassa vuonna 1958 perustettu brändi, jonka nimi on tuttu kaikkialla maailmassa yli kuuden vuosikymmenen ajan. Chicco-brändi on epäilemättä tunnetuin nykyaikaisimpien vanhempien joukossa Amerikassa ja ympäri maailmaa. Monet suositut tuotteet, kuten kehutut KeyFit®-turvaistuimet, mahdollistavat Chiccon luotettavan toiminnan.

Yrityksen perustaja ja kehittäjä Catelli päätti kiinnittää huomiota lastenlääkkeisiin poikansa syntymän jälkeen. Siitä lähtien on pyritty luomaan jotain erityisen tärkeää ja tarpeellista - jotain, joka voisi parantaa lasten ja heidän vanhempiensa elämänlaatua. Sittemmin Chicco on kasvanut ja kehittynyt tunnetuksi brändiksi 120 maassa ympäri maailmaa tarjoten laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien: hoito- ja hygieniatuotteet (nenäpumput), lelut, lastenvaatteet, saappaat ja muut lastenhoitotuotteet. Chicco - valitse lapsellesi vain parasta.


Chicco-tuotevalikoima sisältää: lasten ja äitien ihonhoitotuotteet, Chicco-voiteet, vartaloemulsiot, turvaistuimet, vauvan lelut, opettavat lelut pojille ja tytöille, lastenrattaat, erilaiset rattaiden lisävarusteet, leikkikehät, syöttötuolit ja ruokailuvälineet. Näyttää siltä, että Chiccolta saa kaiken tarvittavan!

Tuttipidike kotelolla Chicco sininen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Tuttipidike kotelolla Chicco sininen

Tuotekoodi: 842973
Kategoria: Tutit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,04 x 0,09 x 0,09 m, 0,1 kg
Tyyppi: Tuttipidikkeet, laatikot
Näytä: Chicco, tuttipidikkeet, laatikot tutit
Tuotemerkki: Chicco
Myyjä: Hobbyhall.fi
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Chicco tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Tuttipidike kotelolla Chicco sininen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu