Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Kissansäilyke Felix Fantastic tonnikala, lohi, turska, kampela, 12x85 g

Tuotekoodi: 2978703
Tavaramerkki:
Määrä, kg:
1.02 kg
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 016
Rekisteröidy
1649
1617 / kg
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Kissansäilyke Felix Fantastic tonnikala, lohi, turska, kampela, 12x85 g

Käyttö: Ruoki keskipainoinen (4 kg) täysikasvuinen kissa 4 pussilla päivässä vähintään 2:ssa erillisessä annoksessa. Ruoki aikuisia steriloituja ja/tai kastroituja keskikokoisia (4 kg) kissoja 3 pussilla päivässä vähintään 2:ssa erillisessä annoksessa. Määritelty ruoka on tarkoitettu keskiaktiivisille aikuisille kissoille luonnollisessa ympäristössä. Yksilölliset tarpeet voivat vaihdella, joten ruokavaliota tulee säätää kissan optimaalisen painon ylläpitämiseksi. Tarjoile huoneenlämpöisenä Puhdasta raikasta juomavettä tulee aina olla saatavilla.

Ainesosat: Lohen kanssa: liha- ja eläintuotteet* (12%), kasviproteiiniuutteet, kala ja kalan sivutuotteet (lohi 4%), kivennäisaineet, sokeri.
Kampela: liha- ja eläintuotteet* (12%), kasviproteiiniuutteet, kala ja kalan sivutuotteet (4% kampela), kivennäisaineet, sokeri.
Sisältää tonnikalaa: liha- ja eläintuotteet* (12%), kasviproteiiniuutteet, kala ja kalan sivutuotteet (tonnikala 4%), kivennäisaineet, sokeri.
Sisältää turskaa: liha ja eläintuotteet* (12%), kasviproteiiniuutteet, kala ja kalan sivutuotteet (turska 4%), kivennäisaineet, sokeri * palaset: 40 % lihaa ja eläintuotteita.

Edistyksellinen ruoka aikuisille kissoille. Ruoka sopii myös steriloiduille kissoille. Felix - on vastustamaton herkku kissallesi! 12x85 g e = 1,02 kg. Tuote on säilytettävä viileässä, kuivassa paikassa.

Parasta ennen: tarkista pakkauksesta.

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Kissansäilyke Felix Fantastic tonnikala, lohi, turska, kampela, 12x85 g

Tuotekoodi: 2978703
Kategoria: Kissanruoka
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,2 x 0,2 x 0,2 m, 1,02 kg
Tavaramerkki: Felix
Määrä, kg: 1.02 kg
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Felix tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Kissansäilyke Felix Fantastic tonnikala, lohi, turska, kampela, 12x85 g kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia