Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

vidaXL Kukkalaatikko 107x107x27 cm täysi douglaskuusi

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Korotettu istutuslaatikko
Materiaali: Puu
Kokonaispinta-ala, m²: 1.14 m²
Leveys, cm: 107 cm
Pituus, cm: 107 cm
Korkeus, cm: 27 cm
Tuotekoodi: 8502512
8432
Muiden myyjien tarjoukset (2):
9182
-
9412
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Kotiinkuljetus

Tiistai, 23. huhtikuuta

1799

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Shumee
9182
  • 59% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: vidaXL Kukkalaatikko 107x107x27 cm täysi douglaskuusi

Tämä puinen kukkalaatikko on ihanteellinen valinta erilaisten kukkien ja kasvien kasvatukseen. Täysi douglaskuusi: Täysi douglaskuusi on erittäin kestävä puulaji, joka toimii hyvin ulkotiloissa. Douglaskuusi on riittävän lujaa ja tarvitsee vain vähäistä huoltoa. Se reagoi minimaalisesti jopa eri sääolosuhteisiin.Porrasmainen muotoilu: Tässä kukkalaatikossa on kolme eri syvyistä tasoa ja se sopii erinomaisesti kasvien ja vihannesten kasvattamiseen, joiden juuren pituuden vaihtelevat lyhyestä, keskipitkään ja pitkään juureen.Tukeva runko: Puurunko takaa tämän korotetun kukkalaatikon tukevuuden ja vakauden.Koristeellinen toiminto: Kukkalaatikkoon mahtuu suosikkikasvejasi tai -kukkiasi, mikä tekee siitä ihanteellisen koristeen puutarhaasi. Huomioi:Jokaisen tuotteen mukana on laatikossa kokoonpano-ohje helppoa asennusta varten.

Kasvihuoneet auttavat suojaamaan vihanneksia tuulelta, rakeelta ja muilta epäsuotuisilta sääolosuhteilta ylläpitämällä kasveille oikeanlaista mikroilmastoa. Muovi on laajalti käytetty materiaali kasvihuoneiden runkojen ja päällysteiden rakentamiseen. Kaarevien kasvihuoneiden rakentamisessa käytetään usein muovikehyksiä, joiden suurin etu on asennuksen helppous. Tämä rakenne on suositeltavaa peittää vaalealla värillä, jotta ylikuumentuneet kaaret eivät polta kalvoa. Suosituin ja laajalti käytetty vaihtoehto on polykarbonaattikasvihuoneet. Polykarbonaatti on korkea UV-suojattu muovipinnoite, jota käytetään laajasti nykyaikaisessa ulkorakentamisessa. Tämä termoplastinen materiaali kestää hyvin iskuja, säteilyä ja lämpöä, ja se on mekaanisesti vahvaa, läpinäkyvää ja joustavaa. Tällä muovilla on optinen läpinäkyvyys – sen valonläpäisykyky on jopa 93 %. Se on täydellinen materiaali kasvihuoneiden rakentamiseen, koska se päästää sisään pehmeämpää auringonvaloa, mikä edistää kasvien ja vihannesten kasvua. Mitä paksumpi polykarbonaattipinnoite on, sitä paremmat ovat sen lämmöneristysominaisuudet ja lämmönkestävyys. Muovipinnoite on käytännöllinen valinta pitkäkestoiseksi ja laadukkaaksi ratkaisuksi puutarhaasi.

Puu on lämmin, luonnollinen ja aina ajankohtainen materiaali, joka sopii hyvin nykyaikaiseen puutarhasuunnitteluun. Oletko koskaan ajatellut, ettei sinulla olisi puutarhaa vain siksi, että se näyttäisi sotkuiselta modernin talon vieressä? Ratkaisu on puiset kukka-ja vihanneslaatikot. Ne ovat valmistettu veistetyistä laudoista tai hirsistä istutusalueen rajoittamiseksi. Tämä ratkaisu on erittäin hyödyllinen, jos haluat, että vihanneksista tulee osa puutarhaasi ja myös unohtaa penkkien välisen kitkemisen. Toinen puusta valmistettu puutarharakennus on puinen kasvihuone. Kuten mikä tahansa kasvihuonetyyppi, puinen kasvihuone voi suojata kasvejasi tuholaisilta ja vaihtelevilta sääolosuhteilta. Puisessa kasvihuoneessa kasveillasi on parempi kasvuympäristö, koska pystyt hallitsemaan sisälämpötilaa. Jos pidät omien yrttien ja mausteiden kasvattamisesta, puinen kasvihuone voi olla loistava sijoitus. Tällainen kasvihuone takaa oikean lämpötilan, jota kasvisi tarvitsevat. Puinen kasvihuone on yksi parhaista vaihtoehdoista, jos etsit tapaa piristää puutarhaasi. Puinen kasvihuone sopii parhaiten kuivaan ja kuumaan ilmastoon. Materiaalinsa ansiosta se imee tehokkaasti lämpöä ja toimii hyvänä eristäjänä. Yksi puisen kasvihuoneen eduista on, että se kestää pitkään.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: vidaXL Kukkalaatikko 107x107x27 cm täysi douglaskuusi

Tuotekoodi: 8502512
Kategoria: Kasvihuoneet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,15 x 1,15 x 0,4 m, 17,4 kg
Tuotemerkki: vidaXL
Myyjä: Shumee, Greatstore Sp. z o. o., Extrastore Sp. z o.o.
Tyyppi: Korotettu istutuslaatikko
Näytä: vidaXL, korotettu istutuslaatikko
Materiaali: Puu
Kokonaispinta-ala, m²: 1.14 m²
Leveys, cm: 107 cm
Pituus, cm: 107 cm
Korkeus, cm: 27 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki vidaXL tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

vidaXL Kukkalaatikko 107x107x27 cm täysi douglaskuusi
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Muiden myyjien tarjoukset (2)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Kotiinkuljetus

Tiistai, 23. huhtikuuta

1799
Toimitustapavaihtoehdot
Myyjä: Shumee 4.8
(6 asiakasarviota)

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

26. huhtikuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot