Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Kukkateline, BELGAR RUSTIC, tummanruskea

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Kukka-alustat
Mitat, cm: Ei ole määritelty cm
Materiaali: Teräs
Tuotekoodi: 8102942
10208
15764
-35%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

7. toukokuuta

000

Matkahuollon noutopiste

10. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

10. toukokuuta

1499

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Kukkateline, BELGAR RUSTIC, tummanruskea

"Belgar on tukeva kukkateline, joka on valmistettu pulverimaalatuista teräsprofiileista ja laminoiduista vanhoista tammipaneeleista.Yksinkertaisen rakenteensa ja houkuttelevan muotoilunsa ansiosta kukkateline sopii mihin tahansa moderniin loft-, klassiseen tai teolliseen tyyliin sisustettuun huoneeseen, sillä sen tukeva teräsrakenne ja vakaat hyllyt mahdollistavat kukkien ja koristeiden säilyttämisen, vaikka ne olisivat painavia. Jalustassa on suojatyynyt, jotka on mahdollista tasoittaa. Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista kiinnittäen huomiota hienoimpiin yksityiskohtiin. Ihanteellinen kukkien esillepanoon ja niiden ainutlaatuisten ominaisuuksien korostamiseen.

Tekniset tiedot:
- Rakenne: jauhemaalattu teräs
- Hylly: Laminoitu vanhentunut tammihylly

Nykyaikaisessa kodin ja toimiston sisustuksessa näemme yhä enemmän suuntauksen kohti teräksen käyttöä, joka suorittaa sekä käytännöllisiä että esteettisiä tehtäviä. Metalliosia käytetään siellä, missä vaaditaan kestävyyttä, lujuutta ja modernia estetiikkaa. Tätä metallia voidaan käyttää monenlaisissa sisätiloissa, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen materiaalin. Kukkatelineet ja ruukkutelineet auttavat luomaan kukka-asetelmia ja säästämään tilaa kotona. Ne on yleensä valmistettu koristemetallista, osa on ripustettavia, toisissa on pyörät kukkaruukun siirtämistä varten ja ne on helppo kiinnittää mihin tahansa pintaan. Teräs on erittäin korroosionkestävää, vahvaa ja kompaktia. Se kestää raskaita kuormia, joten sinun ei tarvitse huolehtia ruukun ylimääräisestä painosta. Se on moderni ja kestävä ratkaisu, joka sopii hyvin yhteen minkä tahansa tyylin tai muun materiaalin, kuten puun, kanssa. Metalli lisää keveyttä ja leikkisyyttä klassiseen kodin sisustukseen ja teräs korostaa modernia tyyliä entisestään modernissa sisustuksessa. Kukat ja kasvit näyttävät paremmilta kuin koskaan terästelineillä ja pidikkeillä. Tämä materiaali lisää taloon halutun korostuksen ja pitää kasvit tiukasti paikoillaan.

Yleiset tuotetiedot: Kukkateline, BELGAR RUSTIC, tummanruskea

Tuotekoodi: 8102942
Kategoria: Kukkatelineet ja kukkapöydät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,59 x 0,59 x 0,89 m, 4 kg
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Myyjä: ABC lelut
Tyyppi: Kukka-alustat
Näytä: Ei ole määritelty, kukka-alustat kukkatelineet ja kukkapöydät
Mitat, cm: Ei ole määritelty cm
Materiaali: Teräs
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Kukkateline, BELGAR RUSTIC, tummanruskea
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu