Kukkateline, Loren Rustic, tummanruskea

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Kukka-alustat
Mitat, cm: 67x51x17 cm
Materiaali: Teräs
Tuotekoodi: 8099647
5436
8721
-37%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

3. toukokuuta

000

Postin noutopiste

7. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

7. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

7. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Kukkateline, Loren Rustic, tummanruskea

Loren on kukkapenkki, joka on valmistettu vahvasta, pulveripinnoitetusta teräksestä ja laminoidusta vanhasta tammipaneelista. Sen yksinkertainen ja houkutteleva muotoilu sopii monenlaisiin sisustuksiin, kuten loft-, klassiseen ja teolliseen tyyliin. Tukevan teräsrakenteensa ja vakaiden hyllyjen ansiosta kukkapenkki kestää raskaatkin kukat ja koristeet. Sen mukana toimitetaan myös suojatyynyt, ja se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Pallen on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat asettaa kasvinsa esille ainutlaatuisella tavalla. Sen teräsrakenne on pulverimaalattu mattamustaksi, mikä antaa sille tyylikkään ulkonäön. Hylly on valmistettu ikääntyneestä tammilaminaatista, joka lisää lämpöä ja kodikkuutta. Tuote kestää jopa 15 kg:n kuorman, joten se soveltuu monenlaisten tavaroiden säilytykseen. Se painaa vain 4,15 kg, joten sitä on helppo kuljettaa ja koota. Säädettävällä tasolla olevat suojatyynyt takaavat vakauden ja suojaavat lattiaa naarmuilta.

Rakenne: mattamusta pulverimaalattu teräs
Hyllyt: laminoidut vanhentunutta tammea.
Maksimikuorma: 15 kg
Paino: 4,15 kg
Kokonaiskorkeus: 67 cm
Rungon leveys 51 cm
Rungon syvyys 17 cm

Kuvassa esitettyjä värejä on pidettävä havainnollistavina - eri näyttöasetusten ja kuvankäsittelyn vuoksi ne voivat poiketa todellisista väreistä. Todelliset mitat voivat olla hameenvärisiä. Hameen pituus +/- 5 %:n tarkkuudella.

Nykyaikaisessa kodin ja toimiston sisustuksessa näemme yhä enemmän suuntauksen kohti teräksen käyttöä, joka suorittaa sekä käytännöllisiä että esteettisiä tehtäviä. Metalliosia käytetään siellä, missä vaaditaan kestävyyttä, lujuutta ja modernia estetiikkaa. Tätä metallia voidaan käyttää monenlaisissa sisätiloissa, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen materiaalin. Kukkatelineet ja ruukkutelineet auttavat luomaan kukka-asetelmia ja säästämään tilaa kotona. Ne on yleensä valmistettu koristemetallista, osa on ripustettavia, toisissa on pyörät kukkaruukun siirtämistä varten ja ne on helppo kiinnittää mihin tahansa pintaan. Teräs on erittäin korroosionkestävää, vahvaa ja kompaktia. Se kestää raskaita kuormia, joten sinun ei tarvitse huolehtia ruukun ylimääräisestä painosta. Se on moderni ja kestävä ratkaisu, joka sopii hyvin yhteen minkä tahansa tyylin tai muun materiaalin, kuten puun, kanssa. Metalli lisää keveyttä ja leikkisyyttä klassiseen kodin sisustukseen ja teräs korostaa modernia tyyliä entisestään modernissa sisustuksessa. Kukat ja kasvit näyttävät paremmilta kuin koskaan terästelineillä ja pidikkeillä. Tämä materiaali lisää taloon halutun korostuksen ja pitää kasvit tiukasti paikoillaan.

Yleiset tuotetiedot: Kukkateline, Loren Rustic, tummanruskea

Tuotekoodi: 8099647
Kategoria: Kukkatelineet ja kukkapöydät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,51 x 0,17 x 0,7 m, 5 kg
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Myyjä: ABC lelut
Tyyppi: Kukka-alustat
Näytä: Ei ole määritelty, kukka-alustat kukkatelineet ja kukkapöydät
Mitat, cm: 67x51x17 cm
Materiaali: Teräs
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Kukkateline, Loren Rustic, tummanruskea
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu