Bensiinimoottorisaha McCulloch CS 380 14

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Moottorisahat
Teho: 1400 W
Akun kapasiteetti, Ah: 38.2 Ah
Tuotekoodi: 116038
19299

Alle 5 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Maanantai, 22. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

Keskiviikko, 24. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

Keskiviikko, 24. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

Keskiviikko, 24. huhtikuuta

1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

Torstai, 25. huhtikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

Torstai, 25. huhtikuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Bensiinimoottorisaha McCulloch CS 380 14

Bensiinimoottorisaha McCulloch CS 380 14
Upouusi malli, jossa yhdistyy kompakti koko ja tehokas OxyPower-moottori. Se sopii erinomaisesti erilaisiin kotitöihin, mutta selviää myös vaikeammista leikkuutöistä. Mallissa on työkaluja tarvitsematon ketjujännitin, joka mahdollistaa ketjun nopean ja helpon jännittämisen sekä vaihtamisen. Toiminnot, kuten Soft Start, polttoainepumppu ja integroitu ilmaventtii/pysäytyskytkin, muuttavat käynnistämisen ja työn nopeaksi ja helpoksi. Polttoainetason näyttö. Taaimmaisessa kahvassa on sisäänrakennettu hylsyavain.

Tekniset tiedot:
Moottoritiedot: Sylinterin tilavuus 38,2 cm³ Teho 1,4 kW Polttoainesäiliön koko 0,25 l Öljysäiliön koko 0,2 l Öljypumpun teho 7-7 ml/min Toiminnot OxyPower Kyllä Työkaluton ketjunjännitys Kyllä Helppokäynnistys Kyllä Polttoainepumppu Kyllä CCS-järjestelmä Kyllä Pehmustettu kahvasto Kyllä Kaksijärjestelmäinen ketjukiinnitys Kyllä Tärinänesto Teräsjouset Terä Ketjujako 3/8 Suositeltu levyn pituus, min-maks. 35-40,6 cm Ketjun jännitys Työkaluton Terälevyn pituus 36 cm Mitat Paino 5,2 kg

McCullochin historia ulottuu yli 60 vuoden taakse. Robert McCulloch perusti yrityksen vuonna 1943 ja nimesi sen uudelleen McCulloch Motors Corporationiksi. Viisi vuotta myöhemmin yritys muutti Wisconsinista Kaliforniaan, missä McCulloch Motors teki ensimmäisen moottorisahan ja antoi sille mallinimen 5-49.
Vuonna 1949 McCulloch mullisti moottorisahojen tuotannon ja loi kevyen, yhden miehen ohjaaman moottorisahan 3-25. Sittemmin amerikkalaisten metsänhoitajien työtä on yksinkertaistettu huomattavasti, jolloin kaksi henkilöä voi työskennellä eri paikoissa samanaikaisesti, mikä takaa suuremman tuottavuuden.
1950-luvulla McCulloch Motors jatkoi kasvuaan ja laajentumistaan uusille markkinoille. Vuonna 1958 yritys muutti nimensä McCulloch Corporationiksi. Tehokkaiden ja maailmanlaajuisesti tunnettujen moottorisahojen lisäksi yhtiö valmistaa lentokoneita ja pahvimoottoreita.
Vuonna 1999 McCullochin Euroopan-divisioona myytiin Husqvarna AB:lle. Yhdeksän vuotta myöhemmin Husqvarna hankki McCullochin tavaramerkkioikeudet Pohjois-Amerikan markkinoilla. Siitä lähtien McCulloch on ollut Husqvarna-konsernin tavaramerkki.
McCulloch tarjoaa tällä hetkellä laajan valikoiman puutarhalaitteita: tehokkaita moottorisahoja, kestäviä ruohonleikkureita, ruohonleikkureita, puutarhatraktoreita ja pensasleikkureita. 

Bensiinimoottorisaha McCulloch CS 380 14

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Moottorisahat

Moottorisahat jaetaan pääasiassa kolmeen tyyppiin - akkukäyttöiset, sähkö- ja bensiinimoottorisahat. Jälkimmäistä tyyppiä pidetään yhtenä tehokkaimmista ja monipuolisimmista monenlaisiin tilanteisiin. Niitä käytetään, kun haastavat kenttätyöt vaativat maksimitehoisen työkalun, joka leikkaa helposti paksuimmankin materiaalin läpi. Tämä riippuu kuitenkin tietyn mallin tehosta. Lisätietoja ominaisuuksista löytyy kunkin sahan kuvauksesta, mikä auttaa sinua päättämään ja valitsemaan sinulle parhaiten sopivan mallin. Tämän tyyppistä sahaa arvostavat erityisesti käyttäjät ympäri maailmaa, koska sitä ei rajoita johdot, joten voit työskennellä vapaasti missä tahansa. Valikoimastamme löytyy laadukkaat bensiinimoottorisahat sellaisilta tunnetuilta merkeiltä kuten Bosch, Gardnex, Grizzly, Karcher, Makita, NAX, Villager.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Bensiinimoottorisaha McCulloch CS 380 14

Tuotekoodi: 116038
Kategoria: Moottorisahat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,5 x 0,4 x 0,28 m, 4,9 kg
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Moottorisahat
Näytä: McCulloch, moottorisahat
Teho: 1400 W
Akun kapasiteetti, Ah: 38.2 Ah
Tuotemerkki: McCulloch
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki McCulloch tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Bensiinimoottorisaha McCulloch CS 380 14
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu