Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Moottorisahan 12" kulmahiomasovitin kahvalla

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Sähkömoottorisahat
Tuotekoodi: 8047217
2599
Myyjä: Power 3.9
Muiden myyjien tarjoukset (1):
2598
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Perjantai, 19. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

Tiistai, 23. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

Tiistai, 23. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

Tiistai, 23. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

Tiistai, 23. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Pro Baltic
2598 3377
Myyjä: Power 3.9
  • 60% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Moottorisahan 12" kulmahiomasovitin kahvalla

MOOTTORISAHAN KIINNITYS/KULMAHIOMASOVITIN | 12" | KAHVALLAYhteistyössä nykyaikaisten tehtaiden kanssa, jotka investoivat uusiin teknologioihin 2000-luvun tulevaisuuden globaaleihin tarpeisiin, luotiin uusi tuotemerkki RED TECHNIC, joka ei ole vain merkki modernista muotoilusta, vaan myös minimalismista ja korkeasta laadusta. suhteessa hintaan. Mukavuuden ja yksinkertaisuuden vuoksi suosittelemme keskittymään RED TECHNIC -tuotteisiin ja valitsemaan viisaasti. TEKNISET TIEDOTOhjaimen pituus: 12"Ketjun pituus: 12"Suurin ketjun nopeus: 22,1 m/sVetolenkin paksuus: 1,3 mmKetjun nousu: 3/8"Hampaiden lukumäärä: 22Laitteen paino: 1,2 kgPaino pakkauksen kanssa: 1,6 kgLAITTEEN SOVELLUSHIOMAKIINTEISTÖ ON TÄYDELLINEN SARJA KAIKILLE DIY-harrastajalle. SE MUUTTAA JOHDOTTOMASTA TAI JOHDOLLISESTÄ MYYNTIÄSI MOOTTORISAHAKSI. SITÄ YKSI LAITE SAADA LISÄTOIMINTOA JA TARJOAA LISÄÄ MAHDOLLISUUKSIA.Sen ansiosta voit helposti leikata oksia ja se sopii myös pieniin puusepäntöihin.Erityisen suositeltavaa on leikata oksia ja auttaa puutarhan siistimisessä.Sopii useimpiin verkko- ja akkuhiomakoneisiin, mukaan lukien RED TECHNIC -myllySarja voidaan asentaa hiomakoneisiin, joiden kiekkokoot: 115 mm, 125 mm (jotkut hiomakoneet vaativat asennukseen sarjaan sisältyvän kumisen supistusosan)LAITTEEN OMINAISUUDETTARKKUUSLaadukkaalla terällä varustettu lisävaruste takaa tasaisen ja tarkan leikkauksen. Saha tarjoaa sujuvan ohjattavuuden, mikä mahdollistaa täydellisen suoran leikkaamisenHELPPO ASENNUSKiinnitys on suunniteltu ergonomiaa, keveyttä ja helppoa asennusta varten. Sen asennus on nopeaa ja helppoa, joten pääset käyntiin silmänräpäyksessä. Kokemuksestasi riippumatta tämä laajennus on erittäin helppo ja intuitiivinen käyttää.KORKEALAATUINENRiippumatta siitä, minkä materiaalin kanssa työskentelet, tämä sarja voi täyttää tarpeesi. Kiinnikkeen valmistukseen käytetyt materiaalit ovat kestäviä ja varmistavat käytön turvallisuuden.LAITTEET1x liitin/sovitin1x apukahva1x suojakorkki1x 12" opas2x 12" ketju1x kuusioavainM10, M12, M14 kiinnitysruuvitkiinnityselementti (kumivähennysosa)alkuperäinen pakkausKIINNITÖSSÄ ON SISÄLLINEN KETJUN VOITELUJÄRJESTELMÄ. TÄYTÄ SÄILIÖ AINOASTAAN SUOSITELTULLA VOITELUAINEELLA. SITEN OIKEIN SUORITUSKYKYÄ EI TAATA.MUISTAA! MYYMÄLÄ EI SISÄLTY SARJAAN JA SAHAN TULOTEHO RIIPpuu MYYLÖN TEHOSTA.

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Yleiset tuotetiedot: Moottorisahan 12" kulmahiomasovitin kahvalla

Tuotekoodi: 8047217
Kategoria: Moottorisahat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,42 x 0,09 x 0,11 m, 1,5 kg
Myyjä: Power, Pro Baltic
Tyyppi: Sähkömoottorisahat
Näytä: Red Technik, sähkömoottorisahat
Tuotemerkki: Red Technik
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Red Technik tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Moottorisahan 12" kulmahiomasovitin kahvalla
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: Pro Baltic 4.3
(60 asiakasarviota)
-23%

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

26. huhtikuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
2598 3377