Star Trading

Puutarhavalaisimet 2 kpl aurinkopaneelilla

Lisätiedot:
Polttimoteho, W: -
Lamppujen lukumäärä: -
Lamppujen tyyppi: LED
Mitat, cm: 10x10x34 cm
Liiketunnistin: Ei ole
Tuotekoodi: 1748128

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Puutarhavalaisimet 2 kpl aurinkopaneelilla

Aurinkoenergialla toimiva LED puutarhavalaisinketju. Valojen määrä: 1x2 LED valoa. Aurinkopaneelissa on mukana 2xAA paristo. ENNEN ENSIMMÄISTÄ KÄYTTÖÄ tulee akkupesän vieressä oleva suojakaistale irrottaa tai painaa ON/OFF nappullaa, joka sijaitsee virtaosan alla (toimi mukana olevan ohjepiirroksen mukaisesti). valitse valaisimen sijainti, jonka tulee olla auringonvalossa, varjoisessa kohdassa akut eivät lataudu kunnollisesti ja valaisimen öinen valaisuaika vähenee. valittu sijainti ei tule olla esim. katuvalon läheisyydessä, sillä lähellä olevat valot saattavat estää auringoenergialla toimivaa valoa kytkeytymästä automaattisesti. ensimmäisessä latauksessa akkuja tulee ladata 36h. esim. kolmena päivänä noin 12 tuntia päivässä. Tällöin valaisin tulee sulkea yöksi (katkaisija OFF asentoon) ja laittaa virta takaisin päälle aamulla (ON asento), seuraavilla latauskerroilla ei virtaa tarvitse enää katkaista.

Ulkovalot ovat yksinkertaisesti välttämättömiä, varsinkin omakotitalossa, kun pitää avata ovi pimeän tullessa, ottaa vastaan ​​vieraita valoisalla pihalla tai istua mukavasti terassilla lämpimänä kesäiltana. Ulkovalaisimia ilman liiketunnistinta voidaan ohjata kytkimen painalluksella. Tämäntyyppinen valo on hyödyllinen, kun et halua heiluttaa kättäsi anturin ympärillä ollessasi ulkona saadaksesi valon syttymään uudelleen hetkeksi. Tämän tyyppisillä ulkovalaisimilla voit hallita täysin kotisi valaistusta auringon laskiessa.

Kauniit, värikkäät kasvit eivät ole kaikki mitä tarvitset viihtyisän puutarhan luomiseen. Upotettavilla valaisimilla ilman lisäasennuksia tai sähköprojekteja luotava valojen leikki on yksinkertainen ja luova tapa suunnitella tyylikäs puutarha. Upotettavat valot kiinnitetään lyhyeen tappiin, joka on kiinnitetty maahan oikeaan paikkaan. Ne voivat toimia verkkovirralla, paristoilla tai aurinkoenergialla, joten voit vapaasti valita parhaan vaihtoehdon tarpeidesi mukaan. Hinnat voivat vaihdella uppovalaisimen koosta, laadusta, materiaalista ja lataustavasta riippuen. Hyvälaatuiset aurinko- tai akkukäyttöiset upotettavat valaisimet antavat sinulle täydellisen joustavuuden päättää, mihin ne puutarhassa sijoitat. Ennen kuin valitset valaisimen, kiinnitä huomiota sen vedenkestävyyteen ja muihin ulkoisiin tekijöihin (IP-luokka).

Ulkovalaistus on olennainen osa kotisi ulkoasua, jolla on sekä koristeellinen että käytännöllinen tehtävä - se pitää sinut turvassa pimeimpinäkin öinä, joten voit kävellä puistossa tai takapihalla luottavaisin mielin. Upotettavat ulkovalaisimet ovat paras valinta talon kynnysten, portaiden, polkujen tai ulkoterassin valaisemiseen. Ne kiinnitetään lattiaan ja ovat täysin tasossa lattian kanssa, joten ne eivät sotke kävelytilaasi eivätkä vaadi ylimääräistä tilaa, joten voit liikkua mukavasti ilman, että sinun tarvitsee kaataa jotain vahingossa. On tärkeää kiinnittää huomiota valaisimen ulkonäköön, kokoon, muotoon, väriin ja säädettävyyteen. Oikein valaistut portaat, kulkutiet ja muut käytävät lisäävät viihtyisyyttä ja auttavat luomaan halutun tunnelman. Myös vertaansa vailla olevasta ulkoterassista voi muodostua kekseliäs taiteellinen keidas, ja polku kotiin voi muuttua ylelliseksi kujaksi. Sisäänrakennettujen valaisimien valikoima on laaja, ne on helppo asentaa melkein minne tahansa ja ne ovat erittäin käteviä käyttää - ne valaisevat ja ilahduttavat ympäristöämme erinomaisesti koko päivän.

Lisäosat

Ulkovalaisimia tarvitaan luomaan viihtyisämpi tunnelma takapihallesi. Niiden valo korostaa tarvitsemiasi kohteita, mikä tekee ulkoilusta turvallisempaa ja miellyttävämpää. Varmistaaksesi, että takapihan tai puutarhan valo saavuttaa kotisi kaukaisimmatkin nurkat ja leviää oikeaan suuntaan ja kirkkauteen, tarvitset tiettyjä ulkovalaistuksen lisävarusteita. Kaapelit, muuntajat, liittimet, lamput, suojukset - kaikki nämä osat on suunniteltu tarjoamaan mukava ja turvallinen valaistus ympäröiville ulkoalueille, kukkapenkkeihin, poluille ja uima-altaille. Valaistuksen teho riippuu lampun koosta ja tyypistä - LED, hehkulamppu, halogeeni tai yksinkertaisesti aurinkoenergia - joita kaikkia käytetään henkilökohtaisten kulutustarpeiden mukaan. Oikein valitut lisävarusteet suojaavat myös haitallisilta ulkoisilta vaikutuksilta. Kaikki ulkovalaisimien lisävarusteet on suojattu veden sisäänpääsyä vastaan, joten sinun ei tarvitse huolehtia niistä edes rankkasateella. Jos haluat valaista ulkotilasi tehokkaasti, on tärkeää käyttää oikeita lisävarusteita, jotka takaavat turvallisuuden ja tekevät ympäristöstä kauniimman.

Aurinko antaa meille päivänvaloa, mutta sen laskeessa joudumme luottamaan keinovalaistukseen, jotta voimme kävellä turvallisesti ja nähdä ympäristömme myös vuorokauden pimeimpinä aikoina. Lämpöä kestävät, tiiviit ja kestävät LED-ulkovalaisimet ovat täydellinen ratkaisu niille, jotka tarvitsevat valoa koko päivän. LEDit säästävät enemmän sähköä ja edistävät siten planeettamme suojelua. Nämä valaisimet kuluttavat jopa 80 % vähemmän sähköä kuin perinteiset halogeenivalot. LED-lamppujen käyttöikä on myös huomattavasti pidempi, joten jos valitset tämän valaistuksen, sinun ei tarvitse huolehtia lampunvaihdosta pitkään. Tämäntyyppinen valaisin on monipuolinen ja kestävä, joten voit valaista kätevästi ja turvallisesti ulkoalueita, kuten pihaa, polkuja tai ajotietä. Valo on korvaamaton osa jokaisen ihmisen elämää, ja käyttämällä vain laadukkaita, pitkäikäisiä ja taloudellisia LED-valaisimia ulkoalueensa valaistukseen, ne tervehtivät sinua mukavalla valolla, vaikka aurinko olisi jo laskenut.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Puutarhavalaisimet 2 kpl aurinkopaneelilla

Tuotekoodi: 1748128
Kategoria: Puutarha- ja ulkovalot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,14 x 0,11 x 0,21 m, 0,32 kg
Tyyppi: Lisäosat
Näytä: Star Trading, lisäosat puutarha- ja ulkovalot
Tavaramerkki: Star Trading
Polttimoteho, W: -
Lamppujen lukumäärä: -
Lamppujen tyyppi: LED
Jännite, V: Ei ole määritelty
Väri: Vaaleanpunainen
Materiaali: Muovi, Metalli
Mitat, cm: 10x10x34 cm
Liiketunnistin: Ei ole
IP-suojausluokka: Ei ole määritelty
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Star Trading tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Puutarhavalaisimet 2 kpl aurinkopaneelilla
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu