Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Sahanterä 255x30mm 40 hammasta

Tuotekoodi: 2976348
Tavaramerkki:
Tyyppi:
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 037
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Sahanterä 255x30mm 40 hammasta

Sahanterä 255x30mm 40 hammasta

Graphite

Graphite sähkötyökalut raskaaseen käyttöön, kuormitukset lähellä ammattilaisten tarpeita. Ihanteellinen koti- ja työpajakäyttöön. Koteloissa käytettyjen komponenttien ja materiaalien korkea laatu mahdollistaa mukavan työskentelyn ilman huolta toiminnallisuuden puutteesta tai vioista. Graphite-tuotemerkin laaja valikoima korkealaatuisia sähkötyökaluja ja lisävarusteita itsenäisille ja kekseliäille ihmisille, tuotteita, joissa on optimaaliset ominaisuudet: kestävät, vahvat moottorit ja ergonominen muotoilu takaavat hyvin tehdyn työn ja hyvin käytetyn rahan. Sähkötyökalut altistuvat usein ylikuormitukselle käytön aikana, ja siksi niiden on täytettävä korkeimmat turvallisuusstandardit. Niiden täytäntöönpanon laadulla on suora vaikutus käyttäjien turvallisuuteen. Kaikilla Graphite-sähkötyökaluilla ja -tarvikkeilla on CE-sertifikaatti. Grafiittityökaluja testataan jatkuvasti Groupa Topexin laadunvalvontaosaston huippuluokan laboratoriossa. Tämä on yksi maan nykyaikaisimmista testauslaitoksista. Jokainen Graphite-työkalu testataan perusteellisesti sekä uuden tuotteen esittelyvaiheessa että sen jälkeen osana säännöllistä laadunvalvontaa.

Sahanterä 255x30mm 40 hammasta Graphite

Leikkauslevyt

Ruohonleikkuuseen on olemassa erilaisia teriä. Käyttökohteesta riippuen terätyyppejä on erilaisia, 2 terästä (vinoneliön muotoinen) ja 80 terää (ympyrän muotoinen). Nämä terät soveltuvat periaatteessa pehmeän ruohon leikkaamiseen, mutta 22-, 30- ja 80-hampaisilla terillä voidaan leikata myös halkaisijaltaan pieniä puita. Terän materiaalin laadusta riippuen terävyys heikkenee noin 30 minuutin intensiivisen leikkaamisen aikana, mutta se voidaan palauttaa terän hionnalla. Näin ollen leikkuukiekkoja voidaan käyttää toistuvasti ja taloudellisesti.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Sahanterä 255x30mm 40 hammasta

Tuotekoodi: 2976348
Kategoria: Puutarhatyökalujen tarvikkeet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,008 x 0,265 x 0,265 m, 0,903 kg
Tavaramerkki: GRAPHITE
Tyyppi: Leikkauslevyt
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki GRAPHITE tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Sahanterä 255x30mm 40 hammasta kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia