Vannesahan terä Hecht 008925

4 (1)
Lisätiedot:
Tyyppi: Sahat
Yhteensopivuus: Sahat
Tuotekoodi: 114103

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Vannesahan terä Hecht 008925

  • Käyttötarkoitus: vannesaha Hecht 8925.
  • Pituus: 1400 mm;
  • Leveys: 3.5 - 12 mm.

Kaikki HECHT®-tuotteet tarkistetaan perusteellisesti vaatimusten ja standardien noudattamiseksi. Myös pitkäaikaisia kestävyystutkimuksia tehdään mahdollisten vikojen tunnistamiseksi ja HECHT®-tuotteiden parantamiseksi. HECHT® - luotettavaa tšekkiläistä tuotantoa edulliseen hintaan!

1 2 2

Hecht-tavaramerkin omistaa tšekkiläinen WERCO-yhtiö. Hecht perustettiin vuonna 1994 ja ensimmäiset tuotteet lanseerattiin vuonna 1998. Yli 20 vuoden ajan tuotevalikoima on kasvanut nopeasti ja Hechtistä on tullut Tšekin ja Slovakian suurin puutarha- ja sähköteollisuuteen erikoistunut valmistaja.
Jokainen Hechtin tuote käy läpi perusteellisen tarkastuksen ennen kuin se saapuu asiakkaalle varmistaakseen, että se täyttää kaikki vahvistetut vaatimukset ja standardit. Kaikki tuotteet käyvät läpi pitkäaikaisen kestävyystestin mahdollisten vikojen havaitsemiseksi ja tuotannon parantamiseksi. Hecht - luotettavat tuotteet optimaalisilla hinnoilla!
Hechtin puutarhakalusto soveltuu sekä vaativalle puutarhurille että ammattimaiselle nurmikon ja puutarhanhoitajalle. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat ruohonleikkurit, raivaussahat, ilmaajat, ruohonleikkurit, kultivaattorit, lumilingot, moottorisahat, pensasleikkurit, lehtipuhaltimet, vapaa-ajan tarvikkeet sekä erityisen runsas valikoima puutarhatraktoreita. Valikoima sisältää laitteita pienille nurmikoille, ohjattavia traktoreita ja monipuolisia koneita, jotka auttavat hoitamaan pihaa ympäri vuoden. Erittäin mukava muotoilu ja toiminnallisuus tekevät puutarhanhoidosta miellyttävän harrastuksen. Katso itse! 

Vannesahan terä Hecht 008925

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Vannesahan terä Hecht 008925

Tuotekoodi: 114103
Kategoria: Puutarhatyökalujen tarvikkeet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,02 x 0,22 x 0,245 m, 0,1 kg
Tyyppi: Sahat
Yhteensopivuus: Sahat
Tuotemerkki: Hecht
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Hecht tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (1)

Vannesahan terä Hecht 008925
4

(1 asiakasarvio)

5 tähteä
(0)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

100%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Reijo K.
21.04.2023

Myyjä: Hobbyhall.fi

Käyttökelpoinen tuote. Arvostan ohutta terää.