Ranneke Apple Watch 45mm, Sport Loop -vaihtoranneke, seljanmarja

Tuotekoodi: 3491172
Tyyppi:
Yhteensopivuus:
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 066
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Apple Watch 45mm, Sport Loop -vaihtoranneke, seljanmarja

Pehmeässä, hengittävässä ja kevyessä Sport Loopissa on koukku- ja silmukkakiinnitys, joka mahdollistaa nopean ja helpon säädön. Kaksikerroksisessa nylonkudoksessa on ihopuolella tiheät silmukat, jotka antavat pehmeän pehmusteen ja päästävät samalla kosteuden pois. Kääntöpuolella kiinnityssilmukat on ankkuroitu tukevasti, mikä takaa erinomaisen kestävyyden.

Apple

Applen tarina on samalla sen identiteetti. Se on olennainen osa brändin vahvuutta. Kahden Steven (Wozniak ja Jobs) perustamasta yrityksestä on tullut maailman arvokkain yritys.
Vuonna 2001 Apple toi markkinoille iPodin, ennennäkemättömän musiikkisoittimen. Tuotekehityksen aikana Jobs sanoi tiimilleen: ""Haluan ruudulla olevien kuvakkeiden näyttävän niin hyviltä, että asiakkaat haluavat nuolla niitä"", ja hänen tiiminsä ei tuottanut pettymystä. Vuonna 2007 Apple esitteli kaikkien aikojen menestyneimmän tuotteensa - iPhonen. TIME-lehti kutsui iPhonea ""Vuoden keksinnöksi"".
AESOP-tutkimuksessa, johon osallistui 1 530 ihmistä, Apple valittiin parhaaksi brittiläiseksi tuotemerkin kehittäjäksi, ennen muita brittiläisiä brändejä sekä suuria yhdysvaltalaisia brändejä, mukaan lukien McDonald's ja Coca-Cola.
Apple otti johtoaseman seitsemässä kymmenestä tutkimuskategoriasta, mukaan lukien ""tavaramerkit, joilla katsotaan olevan ainutlaatuinen luonne tai persoonallisuus"" ja ""tavaramerkit, joilla on selkeä suunta tai visio"".
Apple käyttää tarinoita mestarillisesti välittääkseen intohimoa luovuuteen ja luodakseen yhteyksiä paitsi ihmisten ja elektronisten laitteiden välillä, myös ihmisten itsensä välillä. Yrityksen ponnistelut ovat selvästi tuottaneet tulosta.

Apple Watch 45mm, Sport Loop -vaihtoranneke, seljanmarja Apple

Ranneke

Kun haluat valita uuden kellon rannekkeen, on otettava huomioon useita eri tekijöitä. Näihin kuuluvat koko, materiaalityyppi ja muotoilu. Sinulla on luultavasti syy(t) siihen, miksi haluat vaihtaa hihnan. Tämä voi johtua toiminnallisista syistä, esimerkiksi jos haluat hihnan, joka sopii paremmin urheiluun, tai tyylisyistä, esimerkiksi jos haluat hihnan, joka sopii asuusi. Koko - Toinen huomioon otettava asia on älykellon hihnan koko. Useimmissa älykelloissa käytetään 22 tai 20 mm:n hihnaa. On myös joitakin, joissa käytetään 18 mm:n hihnoja. Joissakin tapauksissa on otettava huomioon kellotaulun koko. Materiaalityyppi - Nyt kun tiedät, miksi haluat valita uuden hihnan, seuraava asia, jota kannattaa harkita, on materiaalityyppi, josta haluat hihnan olevan valmistettu.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Apple Watch 45mm, Sport Loop -vaihtoranneke, seljanmarja

Tuotekoodi: 3491172
Kategoria: Älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden lisätarvikkeet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,23 x 0,19 x 0,08 m, 0,1 kg
Tuotemerkki: Apple
Tyyppi: Ranneke
Yhteensopivuus: Apple Watch 44mm, Apple Watch 45 mm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Apple tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Apple Watch 45mm, Sport Loop -vaihtoranneke, seljanmarja kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia