Karl Lagerfeld Choupette Head Saffiano PU Pouch L Black

(0)
Lisätiedot:
Yhteensopivuus: Universalus
Kotelon tyyppi: Lompakko
Tuotekoodi: 4239806
4489
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

3. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

7. toukokuuta

599

Postin noutopiste

7. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

7. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

7. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

7. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Karl Lagerfeld Choupette Head Saffiano PU Pouch L Black

-

Karl Lagerfeld

Muotiteollisuuden kankaat ja erilaiset materiaalit, hajuvedet - erityinen ainesosa - ovat luovuuden perusta. Riippumatta siitä, onko se satiinituntu, joka antaa persikkalle pehmeyttä tai karheutta, mitä tahansa kangasta voi """" liikuttaa ""tuoksulla, jolle on tunnusomaista sen rikkaus ja kontrasti. Kuuluisa muotisuunnittelija Karl Lagerfeld tulkitsee omalla tavallaan muotiteollisuuden kaltaisia hajuvesien symbolisia sävyjä.


Karl Lagerfeld itse on salaperäinen, taiteellinen ja erittäin mielenkiintoinen persoona. Nämä ovat lahjakkaiden taiteilijoiden luomia tuoksuja. Nykyään hän on luonut yli 20 erilaista tuoksua, mukaan lukien kuuluisa ""Lagerfeld Classic"" -tuoksu naisille.


Karl Lagerfeld luo hajuvesiä naisille ja miehille. Tuoksuissamme voimme tuoksua tuoreita kukkia, aistillisesti suuntautuneita itämaisia ja vietteleviä sitrushedelmiä. Tekijä etsii inspiraatiota öisistä kaduista, värikkäästä ja aromaattisesta räjähtävästä keväästä tai tyynestä ja hiljaisesta merestä.

Karl Lagerfeld Choupette Head Saffiano PU Pouch L Black Karl Lagerfeld

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lompakko

Puhelimen suojakotelo on jokaisen puhelimen välttämätön lisävaruste, joka ei ainoastaan ​​suojaa, vaan voi olla myös tyylikäs arjen lisävaruste. Valikoimastamme löytyy erilaisia ​​puhelintarvikkeita, joista yksi suosituimmista on lompakon muotoinen puhelinkotelo. Niiden joukossa on malleja sellaisilta tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Samsung, Hurtel, Karl Lagerfeld, iLike, Xiomi ja muut. Niitä on saatavana eri väreissä ja malleissa. Valikoimastamme löydät esimerkiksi moderneja tai vintage-tyylisiä koteloita magneettikiinnityksellä tai klipseillä. Nämä lompakkotyyliset puhelinkotelot tarjoavat korkeimman suojan, koska ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten ne eivät luiskahda käsistäsi. Niisä on myös iskunkestävä sisäkuori, joka peittää puhelimen kaikki neljä kulmaa. Siksi, vaikka puhelimesi lipsahti käsistäsi, se on aina suojattu. Mallista riippuen kotelossa voi olla myös erilliset lokerot korteille tai muille tärkeille henkilökohtaisille tavaroille. Tällaiset puhelinkotelot voidaan usein kätevästi taittaa tueksi, mikä on hyödyllistä niille, jotka haluavat katsella erilaista ​​​​sisältöä puhelimen näytöltä.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Karl Lagerfeld Choupette Head Saffiano PU Pouch L Black

Tuotekoodi: 4239806
Kategoria: Puhelimen kuoret ja kotelot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,2 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Puhelimen valmistaja: Universalus
Tuotemerkki: Karl Lagerfeld
Väri: Musta
Myyjä: Hobbyhall.fi
Yhteensopivuus: Universalus
Kotelon tyyppi: Lompakko
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Karl Lagerfeld tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Karl Lagerfeld Choupette Head Saffiano PU Pouch L Black
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu