Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Action-kamera DJI Osmo Action 4 Adventure Combo

(0)
Lisätiedot:
Videotallenteen resoluutio: 4K
Tuotekoodi: 7814267
51053
Myyjä: Digizone 4.6
Muiden myyjien tarjoukset (2):
48778
-
58284
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1700 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

3. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

7. toukokuuta

599

Postin noutopiste

7. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

7. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

7. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

7. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Hobbyhall.fi
48778
Myyjä: Digizone 4.6
 • 88% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: DJI Osmo Action 4 Adventure Combo

 • 1/1,3" anturi ja upea hämäräkuvaus
 • 10-bittinen & D-Log M Color Performance
 • Pakkasenkestävä ja pitkäkestoinen akku
 • Magneettinen pikavapautus ja natiivi pystysuuntainen video
 • 4K/120 fps ja 155º Ultra-Wide FOV
 • 360° HorizonSteady
 • 18 m vedenpitävä
 • Kaksi täysväristä kosketusnäyttöä

1/1,3" kuvakenno
Päästä jokaisen pikselin voima valloilleen, kun kuvaat Action 4 -toiminnolla. Leveä f/2,8-aukko ja 2,4 μm:n vastaava pikselikoko tuottavat yksityiskohtia täynnä olevia kuvia auringonnoususta auringonlaskuun ja sen jälkeen.

10-bittinen D-Log M Color Performance
10-bittinen D-Log M -väritila antaa sinulle yli miljardi väriä ja laajemman dynaamisen alueen, jolla voit leikkiä postauksessa.

4K/120 fps
Parhaat liikkeet ansaitsevat voitaisen hidastuksen. Siksi Action 4:ssä on 4K UHD 120 fps, mikä antaa sinulle helpon vaihtoehdon vääntää aikaa ja nauttia kaikesta.

155º ultralaajakulma
Koe erittäin leveä FOV, joka vetää sinut pää edellä ja perspektiivi on lähellä sitä, mitä ihmissilmä näkee.

360° HorizonSteady
360º HorizonSteady ohittaa yksinkertaisen toimintakameran vakauttamisen ja korjaa vaakasuuntaiset kallistukset missä tahansa kulmassa riippumatta siitä, kuinka monta käännöstä, käännöstä tai käännöstä menee alas.
Suunnitteletko jotain hieman vähemmän äärimmäistä? Kokeile HorizonBalancingia vaakasuoraan kallistuksen korjaukseen ±45º asti.

RockSteady 3.0
Adios, kameran tärinä. RockSteady 3.0 ruiskuttaa nestetasapainoa POV-materiaaliisi, jopa kuvattaessa 4K/120 fps.

Värilämpötilan kalibrointi
Edistyksellinen värilämpötila-anturi varmistaa todenmukaiset sävyt ulkona, sisällä ja veden alla, jotta värit ponnaavat suoraan kamerasta.

Elävä vedenalainen
DJI Mimo voi nyt synkronoida visuaalista tietoa Action 4:n värilämpötila-anturista silmiä avaavien yksityiskohtien saamiseksi aaltojen alla.

Murskaa kaikki rajat
Rajat oli tarkoitus murskata, ja Action 4 on toimintakamera, jonka avulla voit tehdä juuri sen lukemattomilla ominaisuuksilla, jotka ovat yhtä tehokkaita kuin intuitiivisiakin.

Magneettinen pikakiinnitys
Action 4:n magneettisen pikakiinnityksen ansiosta voit vaihtaa asioita nopeasti, kun hetki sitä vaatii.

Natiivi pystykuvaus
Siirry pystysuoraan helposti ja joustavasti. Vaaka-pystysuoralla suojakehyksellä voit kaapata häviötöntä pystysuoraa materiaalia sekunneissa.

Kaksi kosketusnäyttöä
Kaksi vettä hylkivää kosketusnäyttöä tekevät toimintakameran kääntämisestä ympäri selfien, tilanvaihdon tai videon toiston aikana tapahtuvaa parametrien säätöä varten.

Mukautetut tilat ja pikakytkinpainike
Ominaisuudet, kuten SnapShot, varmistavat, että et koskaan menetä suurimpia hetkiä. Tallenna usein käytetyt asetukset C1-C5-pikakuvakkeisiin ja vaihda tilojen välillä lennossa Quick Switch -painikkeen ja äänikehotteiden avulla.

18 m Vedenpitävä
Sukella luottavaisin mielin ja nauti helposta käytöstä myös märillä käsillä. Action 4 on suunniteltu kestämään jopa 18 metrin syvyyksiä ilman koteloa.

Erittäin pitkä akunkesto, nopea lataus tuettu
Yli 2,5 tunnin käytön ansiosta et koskaan missaa. Kun vihdoin tarvitset latauksen, pikalataus auttaa sinua. Vain 18 minuutissa lataa jopa 80 %. Kytke virta ja palaa toimintaan.

Matala lämpötila, korkea suorituskyky
Pakkasenkestävä akkurakenne antaa luovuutesi kukoistaa, vaikka asiat jäähtyvätkin. Nauti jopa 150 minuutin tallentamisesta jopa -20 °C:n lämpötiloissa.

AI Selfie Stick -poisto
Päivitetyn InvisiStick-toiminnon avulla voit poistaa selfie-tikku otoksistasi useammissa skenaarioissa saadaksesi mieleenpainuvan näkökulman.

Laajennetut tallennusvaihtoehdot
Dynaamisista kuvista kristallinkirkkaalla äänellä saumattomiin jälkieditointiominaisuuksiin, Action 4 on suunniteltu tallentamaan nopeatempoisen urheilun partaveitsi.

Ympäristön melun vaimennus
Action 4 on varustettu kolmella mikrofonilla jokasuuntaiseen tallennukseen parannetulla äänenlaadulla. Piilotettu mikrofoni toimintakameran alaosassa sekä edistynyt tuulen kohinanvaimennusohjelmisto tarjoavat selkeän äänen jopa tuulisessa tai nopeasti liikkuvassa tilanteessa.

Langaton mikrofoni
Action 4 on yhteensopiva DJI Micin kanssa, jonka lähetysetäisyys on jopa 250 metriä. Toiminto 4 voidaan yhdistää myös muihin ulkoisiin mikrofoneihin Type-C - 3,5 mm:n kaapelilla.

Wi-Fi-suoratoisto
Action 4 tukee suoratoistoa Wi-Fin tai puhelimen hotspotin kautta. Valitse vain haluamasi alusta ja resoluutio ja ota yhteyttä maailmaasi.
Käytä ulkoista virtalähdettä pitääksesi toimintakamerasi ladattuna pidemmillä streameillä varmistaaksesi keskeytymättömän lähetyksen.

Äänikehote
Paina lyhyesti Quick Switch -painiketta, niin kamera kertoo sinulle nykyisen kuvaustilan. Vaikka näytöt olisivat poissa näkyvistä, voit silti valita haluamasi tilan.

Ääniohjaus
Kokeile ääniohjausta, kun kätesi ovat käytössä. Käytä erilaisia äänikomentoja hauskaan ja handsfree-luomiseen.

Aikakoodin synkronointi
Action 4:n sisäänrakennetun aikakooditoiminnon ansiosta voit synkronoida materiaalia useista kameroista tehostaaksesi editointia.

AI editointi
LightCut-sovellus tunnistaa materiaalissasi olevat elementit automaattisesti ja suosittelee ihanteellista kuvausjaksoa, jotta saat upean 4K UHD -videon yhdellä napautuksella. Valitse useista malleista ja luo ilmeistä sisältöä mistä tahansa kokemuksesta.
 • Editointi yhdellä napautuksella : LightCut voi tunnistaa materiaalin teemat, muokata niitä automaattisesti ja lähettää 4K/60 fps videoita.
 • Täynnä malleja : LightCut-sovellus on sovitettu tarkasti Action 4:n käyttöskenaarioihin. Se voi valita automaattisesti pyöräily-, sukellus-, surffaus- tai hiihto-/lumilautailuleikkeet ja yhdistää ne älykkäästi eksklusiivisten mallipohjien kanssa luodakseen eeppisiä leikkeitä. Saatavilla on myös malleja retkeilyyn, vloggaamiseen, matkustamiseen ja juhliin.
 • Langaton yhteys : Yhdistä langattomasti Action 4:ään Wi-Fin kautta nopeaa esikatselua ja automaattista muokkausta varten ilman, että sinun tarvitsee tulostaa materiaalia kamerasta, mikä säästää tilaa älypuhelimessa.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Yleiset tuotetiedot: DJI Osmo Action 4 Adventure Combo

Tuotekoodi: 7814267
Kategoria: Action-kamerat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,24 x 0,115 x 0,045 m, 1,22 kg
Sopivat muistikortit: Micro SD 256 GB asti
Tuotemerkki: DJI
Myyjä: Hobbyhall.fi, Galador Grupp, OÜ, Digizone
Videotallenteen resoluutio: 4K
Näytä: DJI, 4k action-kamerat
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki DJI tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

DJI Osmo Action 4 Adventure Combo
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Muiden myyjien tarjoukset (2)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

3. toukokuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
(59 asiakasarviota)

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

4. toukokuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot