Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Drone DJI Air 3 Fly More Combo DJI RC 2 -kaukosäätimellä

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Drone
Kamera: Kyllä
Tuotekoodi: 7814272
1 72300
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  5100 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

6. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

8. toukokuuta

599

Postin noutopiste

8. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

8. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

8. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

8. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: DJI Air 3 Fly More Combo DJI RC 2 -kaukosäätimellä

DJI:n uusin Air-sarjan drone Air 3 DJI RC 2 -ohjaimella ja Fly More Combo -lisävarusteilla.

Dual-Primary-Camera System
Air 3:ssa on Air-sarjan ensimmäinen kaksoispääkamerajärjestelmä, joka sisältää 1/1,3 tuuman CMOS-laajakulmakameran ja 1/1,3 tuuman CMOS-3x keskikokoisen telekameran tyylikkäässä ja kompaktissa rungossa. Molemmilla kameroilla on sama anturikoko, mutta erilaiset polttovälit, mikä takaa tasaisen kuvanlaadun [3] ja dynaamisemmat kuvantamismahdollisuudet.

Täydentävä kameran suorituskyky
Laajakulmakameralla voit tallentaa laajat maisemat täydellisemmin.
Ja 3x keskikokoinen telekamera saavuttaa häviöttömän 3x optisen zoomin spatiaalista pakkausta varten, joka tarjoaa ainutlaatuisen perspektiivin mistä tahansa kohteesta.

Ikoninen joka kulmasta
Käytä laajakulmakameran laajaa FOV-kuvaa tallentaaksesi enemmän mitä tahansa maisemaa. Vaihda 3x keskikokoiseen telekameraan rajataksesi minkä tahansa kohteen rohkeana polttopisteenä.

Dual-kamera 48MP valokuvat
Molemmat kamerat pystyvät tuottamaan 48 megapikselin kuvia, jotka on täynnä aitoja yksityiskohtia, jotka näyttävät upeilta ja mahdollistavat saumattoman rajauksen postitse niitä tarvitseville.

Kahden kameran 4K/60 fps HDR-videot
Air 3:n kaksi 1/1,3 tuuman CMOS-kennoa tukevat kahta alkuperäistä ISO-herkkyyttä 4K/60 fps HDR-videon suoratoistoon ilman rajausta. Tämä tarkoittaa, että kummankin kameran materiaalia voidaan täydentää täyteläisillä väreillä ja luonnollisilla valaistussiirtymillä henkeäsalpaavien ja erittäin tarkkojen tulosten saamiseksi.

Molemmat kamerat tukevat myös 10-bittistä D-Log M- ja 10-bittistä HLG-väritilaa. 10-bittinen D-Log M -tila auttaa säilyttämään enemmän valo- ja varjokohtia, mikä lisää joustavuutta muokkauksen aikana. 10-bittinen HLG-tila voi tarjota suuremman dynaamisen alueen ja saavuttaa erinomaisia kuvantamistuloksia ilman väriluokitusta.

Pidennetty lento, innovatiivinen lataus
Air 3 tarjoaa jopa 46 minuuttia lentoaikaa, mikä on 48 % enemmän kuin edellisessä sukupolvessa. Tämä tarjoaa runsaasti aikaa tutkia, säätää sommittelua ja ottaa haluamasi otokset yhden lennon aikana.

Uusi akun latauskeskitin tukee innovatiivista tehonsiirtotoimintoa. Paina vain toimintopainiketta ja pidä sitä painettuna siirtääksesi jäljellä olevan virran useista akuista akkuun, jolla on suurin jäljellä oleva teho, jolloin saat täyteen ladatun akun tilanteissa, joissa latausvaihtoehdot ovat rajalliset.

Monisuuntainen esteentunnistus
Monisuuntainen tunnistusjärjestelmä mahdollistaa kattavan ympäristötietoisuuden, jolloin Air 3 pystyy havaitsemaan esteet kaikkiin suuntiin. Kun esteitä havaitaan, Air 3 voi käyttää APAS 5.0:aa suorittamaan sujuvampia välttämisliikkeitä turvallisemman yleisen lentokokemuksen saavuttamiseksi. Jopa aloittelijat voivat nyt lentää luottavaisin mielin ja toteuttaa luovia ideoita parannetulla turvallisuudella.

O4 HD -videon siirto
Seuraavan sukupolven O4 HD -videonsiirtojärjestelmä antaa Air 3:lle dramaattisesti paremman lähetyssuorituskyvyn. Se tarjoaa 20 km:n enimmäiskantaman paremmalla vakaudella ja 1080p/60 fps:n maksimilaatuisen live-syötteen takaamaan erittäin sujuvan katselun ja käytön.

Kehittynyt RTH
Smart RTH:n aikana Air 3 suunnittelee automaattisesti optimoidun lentoreitin Advanced RTH:lle säilyttäen samalla monisuuntaisen esteentunnistuksen palatakseen kotipisteeseensä nopeasti ja turvallisesti.

FocusTrack
FocusTrack pitää sinut tai kohteen helposti ruudun keskellä. 3x keskikokoinen telekamera avaa ainutlaatuisen spatiaalisen pakkauksen tunteen, kun kohteita korostetaan. Tämä päivitetty seurantasuorituskyky yhdistettynä monisuuntaiseen esteentunnistukseen mahdollistaa älykkäiden, hyvin suunniteltujen kuvien ottamisen milloin ja missä niitä tarvitset.

QuickShots
QuickShots tehostaa Air 3:a luovilla kameran liikevaihtoehdoilla, kuten Rocket, Dronie, Circle, Helix, Boomerang ja Asteroid.

2,7K pystykuvaus
Air 3 tukee 2,7K pystykuvausta molemmilla kameroilla, mikä antaa pystysuoralle kuvamateriaalille erinomaisen dynaamisen ulkonäön maisemia tai kohteita kuvattaessa. Kaksi 4:3-kuvasuhteen CMOS-kennoa tarjoavat tarpeeksi tilaa pystysuorille rajauksille, joiden resoluutio on 2,7K ja jotka on optimoitu älypuhelimen katseluun. Tämä tarkoittaa, että kuvat ovat valmiita jaettavaksi sosiaalisessa mediassa ilman, että julkaisua tarvitsee rajata.

MasterShots
MasterShots antaa Air 3:lle mahdollisuuden suorittaa automaattisesti erilaisia kameran liikkeitä, kuvata useita leikkeitä ja muokata niitä musiikin, leikkausten ja tehosteiden avulla nopean ja yksinkertaisen elokuvamateriaalin saamiseksi.

LightCut-sovellus
Yhdistä Air 3:een langattomasti älypuhelimesi LightCut-sovelluksen kautta saadaksesi laajemmat luovat vaihtoehdot, kuten One-Tap Edit. Kaikkea materiaalia ei tarvitse ladata prosessin aikana, mikä säästää mobiililaitteen tallennustilaa.

Reittipisteen lento
Ensimmäistä kertaa koskaan, Waypoint Flight -ominaisuus on nyt saatavilla Air-sarjassa. Suunnittele Air 3:n lentoreitit ja kuvaustoiminnot etukäteen saadaksesi vaikeita kameran liikkeitä ja upeita yksiotoksia. Voit myös tallentaa lentoreittejä toistaaksesi saman liikkeen tarkasti myöhempänä ajankohtana tai päivämääränä ja avaa oven pitkäkestoisille timelapse-kuville, jotka tallentavat siirtymiä, kuten päivästä yöhön tai vuodenajasta toiseen.Huomio!
1. DJI-tuotteiden suora ja välillinen vienti, siirto ja käyttö on kiellettyä seuraavissa maissa: Venäjä, Ukraina, Kuuba, Iran, Pohjois-Korea, Syyria, Krimin niemimaa, Donetskin ja Luhanskin alueet.
2. DJI-tuotteen suora ja välillinen vienti, siirtäminen ja käytön salliminen on kiellettyä henkilöille, jotka ovat SDN:n (Specialally Designated Nationals and Blocked Persons) -luettelossa (Prohibited Persons), jonka tietokanta löytyy osoitteesta https://sanctionssearch.ofac.treas.gov/ .
3. DJI-tuotteen suora ja välillinen vienti, siirtäminen ja käytön mahdollistaminen henkilöille, joilla on suoraan tai välillisesti huomattava vaikutusvalta Kielletyssä henkilössä tai vähintään 50 % Kielletyn henkilön äänivallasta, on kiellettyä.
4. Tuotetta saa käyttää vain siviililiikenteessä ja henkilökohtaiseen käyttöön. Tuotteen käyttö tai tuotteen käyttö on kiellettyä toiminnassa, joka liittyy suoraan tai välillisesti sotilaallisiin, ohjusjärjestelmiin, pitkän kantaman (yli 300 km) miehittämättömiin ajoneuvoihin, ydinenergiaan, biologisiin tai kemiallisiin aseisiin tai terrorismiin.
5. Asiakas on Nordic Digital AS:n pyynnöstä velvollinen toimittamaan asiakirjat ja muut asiaankuuluvat tiedot, joiden avulla voin tarkistaa kohtien 1-4 täyttymisen.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Yleiset tuotetiedot: DJI Air 3 Fly More Combo DJI RC 2 -kaukosäätimellä

Tuotekoodi: 7814272
Kategoria: Dronet
Valmistajan koodi: CP.MA.00000693.04
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,2 x 0,3 m, 3 kg
Tuotemerkki: DJI
Kameran resoluutio, megapikseliä: Ultra 4K HD Mpix
GPS: On
Suurin nopeus: 68400 m/h
Toimintaetäisyys: 32000 m
Lentoaika: 46 min
Paino: 742 g
Lennonvakain: On
Jännite, V: 14.8 V
Hallinto: Kaukosäätimellä
Elementtien teknologia: Li-Polymer
Kapasiteetti: 4280 mAh
Akun tyyppi: Ladattava akku
Käyttölämpötila: -10 +40
Älylaite: Kyllä
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Drone
Kamera: Kyllä
Näytä: DJI, kyllä dronet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki DJI tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

DJI Air 3 Fly More Combo DJI RC 2 -kaukosäätimellä
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu