Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Samsung Smart Monitor M8 32" näyttö (valkoinen) LS32BM801UUXEN, 32" ~81 cm

Tuotekoodi: 2984023
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 638
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Samsung Smart Monitor M8 32" näyttö (valkoinen) LS32BM801UUXEN

  • Smart TV -kokemus näytön kanssa sisäänrakennettujen TV-sovellusten ansiosta
  • Uraauurtava iconic slim design suunniteltu istumaan
  • Työskentele saumattomasti asiakirjojen kanssa, käytä videoneuvotteluja ja käytä tiedostoja langattomasti tietokoneeltasi

Fiksua, tyylikästä, helppoa!

Kaikki mitä tarvitset on kerätty yhteen ja samaan näyttöön. Minimalistinen ja tyylikäs muotoilu sekä loistavat toiminnot varmistavat, että tämä näyttö sopii useimpiin ympäristöihin. Voit suoratoistaa suosikkisarjojasi Smart TV -sovellusten kautta, työskennellä älykkäästi ja tuottavasti ilman tietokonetta sekä pitää yhteyttä kollegoihin ja ystäviin näyttöön sisältyvän kameran kautta. Valitse suosikkisi ja helpota arkeasi Samsungin Smart Monitor -näytöllä!

Fiksua, tyylikästä, helppoa!

* Näyttökuvat ovat simuloituja asian havainnollistamiseksi.

Kaikki suosikkiohjelmasi samassa paikassa.

Smart TV -kokemus

Viihdettä helposti. Voit nauttia Netflixistä, YouTubesta ja muista striimauspalveluista yksinkertaisesti yhdistämällä näytön WiFi-verkkoon. Samsung TV Plus tarjoaa myös maksutonta live- ja on-demand-sisältöä ilman lataamista tai rekisteröitymistä. Universal Guide puolestaan antaa henkilökohtaisia sisältösuosituksia.

* Sovelluksen saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti ja se voi edellyttää erillisiä tilauksia.* Vaatii internet-yhteyden, TV-vastaanotin ei sisälly toimitukseen.* Samsung TV Plus ja Universal Guide eivät välttämättä ole saatavilla joillakin alueilla.* Kaukosäätimen tekniset tiedot voivat vaihdella maakohtaisesti.* Tuotevärien saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

Valitse suosikkivärisi

Upeat värivaihtoehdot

Piristä kotiasi. Upean värinen Smart Monitor antaa huoneelle välittömästi uutta ilmettä. Valitse valkoinen, vaaleanpunainen, sininen tai vihreä.

Valitse suosikkivärisi

*Värien saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

Tyylikäs näyttö, tyylikäs paikka

Iconic Slim Design

Ilmaise itseäsi. Smart Monitorin mullistavassa suunnittelussa on huomioitu ihmisten elämäntapa. Näytössä on erittäin ohut litteä taustapuoli, tyylikäs kamera ja kauniit värit. Minimalistisen ja tyylipuhtaan muotoilunsa ansiosta se sopii useimpiin ympäristöihin.

* Apple TV+ ei välttämättä ole saatavilla kaikilla alueilla. 

Tuottavuutta ilman tietokonetta

Työskentele ilman PC:tä. Voit selata verkkoa, muokata asiakirjoja ja työstää projekteja ilman erillistä tietokonetta. Uudessa Workmode-tilassa voit myös luoda etäyhteyden toiseen tietokoneeseen, käyttää Microsoft 365 -ohjelmia ja jopa muodostaa yhteyden Samsung-mobiililaitteisiin Samsung DeXin kautta. Siten voit työskennellä saumattomasti.

Tuottavuutta ilman tietokonetta

* Näytön sisältö on simuloitu esittelytarkoituksessa.* Microsoft 365 vaatii Microsoft-tilin.* Wireless DeXiä tuetaan tietyillä Galaxy-, Note- ja Tab-laitteilla.* Tämä toiminto edellyttää Windows 10 Pro- tai Mac OS 10.5 -käyttöjärjestelmää tai uudempaa sekä yhteensopivia verkkoasetuksia.* Tuotevärien saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

Sano hei ystävillesi

SlimFit-kamera

Osallistu kaikkiin keskusteluihin. Kallistettavalla SlimFit-kameralla voit valita täydellisen kulman Google Duon kaltaisia videopuhelusovelluksia varten. Sovelluksia voi käyttää suoraan näytön kautta.

 

Kotisi keskus

Ajattele viisaasti

Voit muuttaa Smart Monitorin kodin ohjauskeskukseksi yhdistämällä sen SmartThings-sovelluksen kautta kotisi älytuotteisiinsa. Voit rentoutua sammuttamalla valot, sulkemalla sälekaihtimet ja säätämällä termostaattia Smart Monitorin avulla.

Kotisi keskus

* Käytettävissä olevat tekniikat, toiminnot ja ominaisuudet voivat vaihdella maasta, palveluntarjoajasta, verkkoympäristöstä ja tuotteesta riippuen, ja niitä voidaan muuttaa ilman erillistä etukäteisilmoitusta (lisätietoja osoitteessa ).* Edellyttää Wi-Fi-, Bluetooth- tai muuta langatonta verkkoyhteyttä sekä SmartThings-sovellukseen rekisteröityjä laitteita. Kattava lista yhteensopivista laitteista on osoitteessa https://www.smartthings.com/products. *Erillinen älykäs sovitin tarvitaan liittämään ZigBee-laitteisiin (yhteys Z-aaltolaitteeseen ei tueta).

Sano mitä haluat

Useita ääniavustajia

Far Field Voice -toiminnolla voit aktivoida ääniavustajan puhumalla. Ohjaa näyttöä sanomalla, mitä tarvitset – myös etäältä. Ei se ole sen vaikeampaa. Smart Monitor tukee sekä Bixbyä että Amazon Alexaa.

* Amazon, Alexa ja kaikki niihin liittyvät tavaramerkit ovat Amazon.com, Inc.:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä.* Bixby-puhetoiminnot toimivat englanniksi (Yhdysvallat/Iso-Britannia/Intia), ranskaksi, espanjaksi, saksaksi, italiaksi, portugaliksi (BR), kiinaksi (vain Manner-Kiina) ja koreaksi. 

Sisältö helposti suurelle näytölle

Mobiiliyhteys

Kätevät liitännät AirPlay-integroinnin avulla voit yhdistää Apple-laitteet langattomasti Smart Monitoriin ja näyttää niiden sisältöä suuremmalla näytöllä. Voit nauttia iPhonen, iPadin tai Macin sisällöstä Smart Monitor -näytöllä sekä peilata sovelluksia, asiakirjoja ja verkkosivustoja.

Sisältö helposti suurelle näytölle

*Värien saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

Täydellinen tarkkuus herättää yksityiskohdat eloon

UHD & HDR 10+

Tarkkaa kuvaa. UHD-tarkkuus varmistaa, että sisältö herää eloon kauniilla tavalla. HDR 10+ -tuki miljardilla värillä ja sRGB 99 % -väriavaruudella takaa vivahteikkaat kirkkaat ja tummat kohdat yksityiskohtaisuudesta tinkimättä. Siten voit nauttia sisällöstä ilman kompromisseja.

Adaptive Picture

 

Optimaalinen kirkkaus, sopii viihteeseen

 

Vaikuttava kuva päivin öin. Valoanturi tunnistaa huoneen valomäärän ja säätää näytön kirkkautta automaattisesti. Jopa tummimmat elokuvakohtaukset näkyvät selkeästi, joten silmät eivät rasitu.

Adaptive Sound +

 

Täyteläistä ääntä ja todentuntuisia elämyksiä

 

2.2-kanavaiset sisäiset kaiuttimet tekevät M8:n tuottamasta äänestä täyteläistä ja realistista. Parannettu Adaptive Sound+ säätää ääntä sisältötyypin ja ympäristön melutason mukaan. Siten äänestä tulee vivahteikasta, yksilöllistä ja reaaliaikaisesti mukautuvaa.

Liitä helposti useita kuvanlähteitä

USB type-C

USB Type-C -liitännän avulla voit siirtää virtaa, dataa ja jopa kuvasignaaleja eri laitteiden välillä yhdellä ja samalla johdolla. Yhden liitännän arkkitehtuuri tarjoaa miellyttävän työympäristön ilman johtosotkuja ja stressiä.

*Värien saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

Näe pelin piilevät puolet

Ultrawide Game View

Tähtää voittoon. 21:9-kuvasuhteen ja Ultrawide Game View'n avulla näet enemmän peleissä. Jalkapallopelejä pelatessasi näet suuremman osan pelikentästä ja autopelejä pelatessasi edessäsi oleva reitti näkyy luonnollisena ja laajana.

* Saatavuus on rajoitettu 21:9-lähtöliitäntää tukeviin lähdelaitteisiin.* Voi toimia eri tavoin pelistä tai näytettävästä sisällöstä riippuen.

Yhdistä ja aloita käyttö heti

Auto Source Switch +

Liitäntää ei enää tarvitse valita manuaalisesti. Automatic Source Switch Plus -toiminnon avulla näyttö tunnistaa laitteet välittömästi niiden kytkemisen jälkeen ja näyttää heti oikean signaalin. Enää sinun ei tarvitse etsiä oikeaa tulosignaalia valikosta.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Maaliskuusta 2021 alkaen energiamerkinnöissä käytetään vain luokkia A–G, ei luokkia A+++–D, kuten aiemmin.

Lisätietoja löytyy täältä siit.

Samsung

Eteläkorealainen Samsung on yksi maailman suurimmista elektroniikkalaitteiden valmistajista.
Samsung on erikoistunut kulutus- ja teollisuuselektroniikan tuotantoon, mukaan lukien erilaiset laitteet, digitaaliset tallennuslaitteet, puolijohteet, muistisirut ja integroidut järjestelmät.
Samsung aloitti ruokakauppana vuonna 1938. Luoja Lee Byung-Chullas aloitti liiketoiminnan Taegussa, Koreassa, kauppaamalla pastaa ja muita raaka-aineita. Korean sodan jälkeen Lee laajensi liiketoimintaansa tekstiileihin ja avasi Korean suurimman villatehtaan. Hän keskittyi teollistumiseen auttaakseen maansa jälleenrakentamisessa sodan jälkeen. 1970-luvulla yritys laajensi tekstiilien tuotantoprosessejaan koko tuotantolinjalla raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin kilpaillakseen paremmin tekstiiliteollisuudessa.
Samsung on vuosikymmenten aikana muuttanut myös ihmisten tapaa kommunikoida ja työskennellä. Vaikka tämä yritys keskittyy usein huippuluokan mobiililaitteisiin ja -ominaisuuksiin, brändin matka ja poikkeukselliset inhimilliset saavutukset ovat vähemmän tunnettuja, mutta nämä näkökohdat eivät ole vähemmän tärkeitä brändin identiteetille kuin sen modernit kasvot.

Samsung Smart Monitor M8 32

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Samsung Smart Monitor M8 32" näyttö (valkoinen) LS32BM801UUXEN

Samsung Smart Monitor M8 32" näyttö (valkoinen) LS32BM801UUXEN hinta ja tiedot | Näytöt | hobbyhall.fi
Tuotekoodi: 2984023
Kategoria: Näytöt
Valmistajan koodi: LS32BM801UUXEN
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,2 x 0,2 x 0,2 m, 0,2 kg
Tavaramerkki:

Se on merkki (sana, graafinen kuva tai molempien yhdistelmä), jonka päätarkoituksena on erottaa yhden myyjän tavarat toisen myyjän tavaroista. Tavaramerkki luokittelee tuotteen myös erottuvaksi, ainutlaatuiseksi ja rekisteröidyksi tavaramerkiksi.

Samsung
Diagonaali: 32" ~81 cm
Suurin resoluutio: 3840 x 2160
LCD tyyppi:

Asettaa näytön taustavalon tai näyttömatriisin tyypin. TN-matriisinäytössä on rajoitettu värintoisto ja kontrasti, ja IPS-näytöissä on erityisen laajat katselukulmat.

VA
Videoliitäntä:

Näyttää eri näyttömalleihin asennetun videoliittimen tyyppiä.

HDMI, USB 2.0, USB Type-C
Sisäänrakennetut kaiuttimet:

Kertoo, onko kaiuttimet integroitu vai ei.

Ei
TV-vastaanotin:

Ilmaisee, onko TV-vastaanotto mahdollista vai ei.

Ei
Näytä: Samsung, 32" ~81 cm näytöt
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Samsung tuotteet

Näytön tiedot

Tyyppi:

Kuvaa laitteen tarkoitusta tai tyyppiä.

VA
Kontrasti:

Kontrasti määrittää näytöllä näkyvän kuvan kirkkauden ja terävyyden. Mitä suurempi kontrasti, sitä kirkkaampi ja selkeämpi kuva.

3000:1
Kirkkaus:

Ilmaisin, joka kuvaa kuinka selvästi kuva näkyy näytöllä kirkkaassa ympäristön valossa.

400 cd/m²
Virkistystaajuus:

Kuvaa kuinka monta kertaa sekunnissa näyttöruudulla näkyvä kuva päivitetään. Mitattu hertseinä (Hz). Vakiotoistotaajuus on 60 Hz, mutta jotkin näyttömallit tukevat myös korkeampia 100 Hz, 120 Hz tai korkeampia toistotaajuuksia.

60 Hz
Reaktioaika:

Osoittaa reaktioajan. Esimerkiksi: 12, 6 (GTG), 14 (GTG), 2 (GTG) ja niin edelleen.

4 ms

Muut ominaisuudet

Näytön väri:

Kertoo näytön värin. Esimerkiksi hopea, musta, harmaa, valkoinen.

Valkoinen
Paino:

Arvo, joka ilmaisee tuotteen painon

6 kg
Korkeus:

Tämä parametri määrittää laitteen korkeuden.

5 cm
Leveys:

Tämä parametri määrittää laitteen leveyden.

7 cm
Syvyys:

Tämä parametri määrittää laitteen syvyyden.

19 cm
Energialuokka:

Maaliskuusta 2021 alkaen energiamerkinnöissä käytetään vain luokkia A–G, ei luokkia A+++–D, kuten aiemmin.

G
Pelin monitori:

Osoittaa, onko näyttö tarkoitettu pelaajille.

Ei ole määritelty
Suosittelemme ostamaan yhdessä Samsung Smart Monitor M8 32" näyttö (valkoinen) LS32BM801UUXEN kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia