Tabletti iPad 10.9" Wi-Fi 256GB - Yellow 10th Gen - MPQA3HC/A

(0)
Lisätiedot:
Näytön diagonaali: 10.9" (~27.7 cm)
Sisäinen muisti: 256 GB
Suurin resoluutio: 2360 x 1640
Tuotekoodi: 3442358

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: iPad 10.9" Wi-Fi 256GB - Yellow 10th Gen - MPQA3HC/A

Kirkkaan keltainen Apple iPad 10,9-tuumainen Wi-Fi 256GB sopii täydellisesti luoville ammattilaisille, tekniikan harrastajille ja niille, jotka nauttivat median kuluttamisesta liikkeellä. Suuri, teräväpiirtoinen Multi-Touch IPS -näyttö tarjoaa upean näyttökokemuksen, ja suuri sisäinen muisti mahdollistaa pääsyn suuriin sovellus- ja mediakirjastoihin. Lisäksi tyylikäs muotoilu ja tehokas Apple A14 Bionic -prosessori tekevät siitä tyylikkään ja tehokkaan kumppanin niin työhön kuin leikkiinkin.

  • Elävä näyttö: 10,9-tuumainen Multi-Touch IPS -näyttö, jonka tarkkuus on 2360 x 1640 pikseliä, tarjoaa elävän ja värikkään kuvan, joka takaa poikkeuksellisen katselukokemuksen.
  • Vankka suorituskyky: Apple A14 Bionic -järjestelmäpiiri tekee iPadista nopean ja sulavan kaikkeen grafiikkavaltaisista peleistä tuottavuusohjelmiin.
  • Kameran selkeys: 12 megapikselin etu- ja takakamerat tekevät laadukkaiden valokuvien ja videoiden ottamisesta tai videopuheluiden soittamisesta helppoa.
  • Suuri tallennustila: 256 Gt sisäistä muistia, joten tilaa riittää asiakirjojen, valokuvien ja viihteen tallentamiseen ilman huolta tilasta.
  • Helppo kuljettaa: iPad on kevyt ja helppo kuljettaa, ja sen koko sopii täydellisesti matkakäyttöön.
  • Sisäänrakennetut kaiuttimet ja mikrofonit: Sisäänrakennetut kaiuttimet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun mediatoistoa varten ja mikrofonit selkeän äänen kommunikointia varten.
  • Liitettävyys: WiFi- ja Bluetooth-ominaisuudet mahdollistavat saumattoman yhteyden, ja GPS-toiminto tukee paikannuspalveluja.

* Hobby Hall Suomi Oy ei ole vastuussa tuotteiden ohjelmistoista ja sen muutoksista.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Apple

Applen tarina on samalla sen identiteetti. Se on olennainen osa brändin vahvuutta. Kahden Steven (Wozniak ja Jobs) perustamasta yrityksestä on tullut maailman arvokkain yritys.
Vuonna 2001 Apple toi markkinoille iPodin, ennennäkemättömän musiikkisoittimen. Tuotekehityksen aikana Jobs sanoi tiimilleen: ""Haluan ruudulla olevien kuvakkeiden näyttävän niin hyviltä, että asiakkaat haluavat nuolla niitä"", ja hänen tiiminsä ei tuottanut pettymystä. Vuonna 2007 Apple esitteli kaikkien aikojen menestyneimmän tuotteensa - iPhonen. TIME-lehti kutsui iPhonea ""Vuoden keksinnöksi"".
AESOP-tutkimuksessa, johon osallistui 1 530 ihmistä, Apple valittiin parhaaksi brittiläiseksi tuotemerkin kehittäjäksi, ennen muita brittiläisiä brändejä sekä suuria yhdysvaltalaisia brändejä, mukaan lukien McDonald's ja Coca-Cola.
Apple otti johtoaseman seitsemässä kymmenestä tutkimuskategoriasta, mukaan lukien ""tavaramerkit, joilla katsotaan olevan ainutlaatuinen luonne tai persoonallisuus"" ja ""tavaramerkit, joilla on selkeä suunta tai visio"".
Apple käyttää tarinoita mestarillisesti välittääkseen intohimoa luovuuteen ja luodakseen yhteyksiä paitsi ihmisten ja elektronisten laitteiden välillä, myös ihmisten itsensä välillä. Yrityksen ponnistelut ovat selvästi tuottaneet tulosta.

iPad 10.9" Wi-Fi 256GB - Yellow 10th Gen - MPQA3HC/A Apple

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: iPad 10.9" Wi-Fi 256GB - Yellow 10th Gen - MPQA3HC/A

Tuotekoodi: 3442358
Kategoria: Tabletit
Valmistajan koodi: MPQA3HC/A
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,25 x 0,2 x 0,1 m, 0,5 kg
Tuotemerkki: Apple
Näytön tyyppi: Multi‑Touch IPS
5G: Ei
4G: Ei
3G: Ei
Kaiuttimet: Sisäänrakennettu
Käyttöjärjestelmä: iPadOS 16
Takakamera: 12 MP
Etukamera: 12 MP
WiFi: On
GPS: On
Prosessorin tyyppi: Apple A14 Bionic
Bluetooth: On
Random access -muisti (RAM): - MB
Lapsille: Ei ole määritelty
Paino: 0.477 kg
Väri: Keltainen
Valmistajan koodi: MPQA3HC/A
Myyjä: Hobbyhall.fi
Näytön diagonaali: 10.9" (~27.7 cm)
Näytä: Apple, 10.9" (~27.7 cm) tabletit
Sisäinen muisti: 256 GB
Suurin resoluutio: 2360 x 1640
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Apple tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

iPad 10.9" Wi-Fi 256GB - Yellow 10th Gen - MPQA3HC/A
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu