Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!
Samsung

Kotelo jalustalla Samsung EF-ST210BPE Universal, 7"

Lisätiedot:
Tarkoitettu: Universaali
Tuotekoodi: 141638
Osta ja säästä! Lue ohjeet ->
695
Lisää ostoskoriin
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 13. huhtikuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 17. huhtikuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 17. huhtikuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 17. huhtikuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 17. huhtikuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Samsung EF-ST210BPE Universal, 7"

Valmistajan koodi: Samsungin tuotekoodi: EF-ST210BPE Yhteensopiva:. Kaikki Tablet PC -mallit, joiden diagonaali koko 7 Super Thin Galaxy Tab -sarjan yleiskotelo - Pussi jalustalla -Niin helppo käyttää!. Colour: Pink Universal Eco -nahkakotelo - tasku, jossa on helppo jalustatoiminto, joka on sisäänrakennettu kotelon takaosaan.. Tablet PC on niin helppo asettaa ja vetää ulos tästä kotelosta, koska muoto on tehty yksinkertaisesti taskuna.. Tämä Tablet PC -kotelo on ainutlaatuinen niille, jotka haluavat helppokäyttöisen yksinkertaisen kotelon, kevyen ja ohuen, ja samalla tarjoavat hyvän suojan kaikilta mahdollisilta vaurioilta..  22 x 13 mm Pakattu alkuperäiseen Samsungin läpipainopakkaukseen.

Samsung

Eteläkorealainen Samsung on yksi maailman suurimmista elektroniikkalaitteiden valmistajista.
Samsung on erikoistunut kulutus- ja teollisuuselektroniikan tuotantoon, mukaan lukien erilaiset laitteet, digitaaliset tallennuslaitteet, puolijohteet, muistisirut ja integroidut järjestelmät.
Samsung aloitti ruokakauppana vuonna 1938. Luoja Lee Byung-Chullas aloitti liiketoiminnan Taegussa, Koreassa, kauppaamalla pastaa ja muita raaka-aineita. Korean sodan jälkeen Lee laajensi liiketoimintaansa tekstiileihin ja avasi Korean suurimman villatehtaan. Hän keskittyi teollistumiseen auttaakseen maansa jälleenrakentamisessa sodan jälkeen. 1970-luvulla yritys laajensi tekstiilien tuotantoprosessejaan koko tuotantolinjalla raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin kilpaillakseen paremmin tekstiiliteollisuudessa.
Samsung on vuosikymmenten aikana muuttanut myös ihmisten tapaa kommunikoida ja työskennellä. Vaikka tämä yritys keskittyy usein huippuluokan mobiililaitteisiin ja -ominaisuuksiin, brändin matka ja poikkeukselliset inhimilliset saavutukset ovat vähemmän tunnettuja, mutta nämä näkökohdat eivät ole vähemmän tärkeitä brändin identiteetille kuin sen modernit kasvot.

Samsung EF-ST210BPE Universal, 7

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Samsung EF-ST210BPE Universal, 7"

Tuotekoodi: 141638
Kategoria: Tablettien kotelot ja muut tarvikkeet
Valmistajan koodi: EF-ST210BPE
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,35 x 0,32 x 0,03 m, 0,2 kg
Tuotemerkki: Samsung
Kiinnitystyyppi: Kotelo jalustalla
Tarkoitettu: Universaali
Näytä: Samsung, universaali tablettien kotelot ja muut tarvikkeet
Materiaali: Ei ole määritelty
Diagonaali: 7 "
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Samsung tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Samsung EF-ST210BPE Universal, 7"
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu