Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!
Jabra

Langalliset kuulokkeet Jabra 28599-999-889

Lisätiedot:
Tyyppi: Langalliset kuulokkeet
Tarkoitus: Yleiskäyttöön
Tuotekoodi: 2980103
Osta ja säästä! Lue ohjeet ->
57700
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1900 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 14. huhtikuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 18. huhtikuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 18. huhtikuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 18. huhtikuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 18. huhtikuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Jabra 28599-999-889

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Jabra on maailmanlaajuinen brändi, joka tarjoaa korkealaatuisimman äänen. Yrityksen vuosien kokemus ja tietämys ihmiskorvan ja kuulolaitteen rakentamisesta auttavat luomaan eksklusiivisia Jabra-äänituotteita.
Jabran visiona on auttaa jokaista kuulemaan sen, mitä he haluavat kuulla – normaalista äänestä kohinan suodatukseen äänen parantamiseksi.
Jabra on osa GN-konsernia, jonka kanssa se on tehnyt yhteistyötä yli vuosisadan. He kehittivät ensimmäisenä lennätinkaapeleita, jotka yhdistävät Euroopan ja Aasian, ensimmäisinä, joissa oli omat melua vaimentavat mikrofonit, ja ensimmäiset, jotka integroivat sykemittarin urheilukuulokkeisiin. Joten mitä tulee laadukkaaseen ääneen sen kaikissa muodoissa, Jabraa voidaan pitää asiantuntijana.
Jabran perustaja GN Group aloitti visiolla: yhdistää maailma. 150 vuotta myöhemmin Jabra työskentelee edelleen lujasti tehdäkseen tästä visiosta totta. Se käyttää innovatiivisia teknologioita pysyäkseen yhteydessä ja kuullakseen tärkeimmät elämäntapahtumat, nautinnollisimmat äänet ja suosikkikappaleidesi jokaisen soinnun.

Jabra 28599-999-889

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Sangalliset kuulokkeet voivat olla kevyitä ja pieniä tai muhkeita ja ylellisten materiaalien vuoksi tukevia ja hieman painavia. Suuret, tiivisti asettuvat ja pehmustetut kuulokkeet ovat hyvin äänieristetyt, tarjoavat syvän bassovasteen, ja toistavat äänet realistisemmin kuin vähemmän tiiviit ja kevyet kuulokkeet. Toisaalta pienemmät ja kevyemmät kuulokkeet sopivat esimerkiksi liikuntaan ja urheiluun massiivisia kuulokkeita kätevämmin. Isoja kuulokkeita valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, onko sanka tarpeeksi pehmustettu ja korvatyynyt itselle sopivat. Pienemmillä pehmusteilla varustetut kuulokkeet taittuvat ja vievät vähemmän tilaa, mutta niissä on pienempi akunkesto kuin isoilla kuulokkeilla. In-ear-nappikuulokkeita puolestaan on laaja valikoima eri tarpeisiin ja eri työnkuviin.

Yleiskäyttöön

Kuulokkeiden L- (vasen) ja R- (oikea) -merkinnöillä on tarkoituksensa, eikä kyse ole vain istuvuudesta korvakäytävään. Äänilähde - olipa se sitten puhelin, tietokone tai MP3-soitin - lähettää vasemman ja oikean kanavan äänet vastaaviin kuulokkeisiin. Vaikka tämä saattaa tuntua merkityksettömältä, se voi tehdä eron musiikin, elokuvien ja muiden videoiden kuuntelun epätasa-arvoisen kokemuksen välillä, sillä se yhdistää kuvan (videon tapauksessa) ja äänen siihen suuntaan, johon se on tarkoitettu kulkemaan. Yleiskuulokkeet - päättävät itse, mikä korva on missä ja lähettävät äänen kuhunkin kanavaan sen mukaisesti. Yleispätevissä kuulokkeissa on korvakappaleessa siru, joka määrittää, ovatko ne ulkoilmassa korvan etuosassa vai lähellä korvan takaosaa. Kun kuulokkeet tunnistavat, kumpi korva on vasen ja kumpi oikea, ääni ohjataan vasemman korvan vasempaan kanavaan ja oikean korvan oikeaan kanavaan. Toinen etu on se, että kun käyttäjä jakaa kuulokkeet ystävänsä kanssa, yleiskuulokkeet havaitsevat tilanteen ja lähettävät yhteisen signaalin vasemmalle ja oikealle. Tämä tarkoittaa, että kaikki ääni välittyy tasaisesti eikä suuntautuneesti.

On vaikea kuvitella elämää ilman kuulokkeita. Niistä on tullut osa jokapäiväistä elämää, vapaa-aikaa ja työtä. On erittäin tärkeää valita oikeat kuulokkeet, sillä kuuntelukokemus, äänenlaatu ja muut tärkeät tekijät riippuvat siitä. Yksi tunnetuimmista tyypeistä - langalliset kuulokkeet - on erityisen suosittu ammattilaisten, musiikin ystävien tai tietokonepelaajien keskuudessa. Langalliset pelikuulokkeet ovat usein korvaa peittäviä, pehmustettuja ja ne eristävät erinomaisesti ympäristön melua, mikä on tämän toiminnan kannalta ratkaisevaa. Kaapeli pystyy lähettämään korkealaatuista äänisignaalia, koska useimmat kuulokkeet liitetään puhelimeen tai tietokoneeseen, jolloin voit käsitellä muutakin dataa kuin vain Bluetoothin. Tämän tyyppisissä laitteissa on yleensä yleisliitin, ja ne on helppo kytkeä mihin tahansa äänilähteeseen. Monissa tapauksissa niitä ei tarvitse ladata, joten voit käyttää niitä loputtomiin - varsinkin yrityskonferenssin tai intensiivisen pelisession aikana, kun kytket vain mikrofonin ja voit kommunikoida vapaasti ilman pelkoa, että akku loppuu kesken. Jos tarvitset luotettavia ja laadukkaita kuulokkeita, näitä kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Jabra 28599-999-889

Tuotekoodi: 2980103
Kategoria: Kuulokkeet
Valmistajan koodi: 28599-999-889
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,17 x 0,17 x 0,14 m, 0,25 kg
Tuotemerkki: Jabra
Tyyppi: Langalliset kuulokkeet
Näytä: Jabra, langalliset kuulokkeet kuulokkeet
Käyttötapa: Sankakuulokkeet (On-ear/Over-ear)
Tarkoitus: Yleiskäyttöön
Väri: Musta
Liitännät: Ei ole määritelty
Mikrofoni: On
Melunvaimennus: Kyllä
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Jabra tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Jabra 28599-999-889
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu