Langattomat kuulokkeet Jabra Evolve2

Tuotekoodi: 2980793
Tyyppi:
Tarkoitus:

Kertoo kuulokkeiden käyttötarkoituksen. Esimerkiksi töihin, pelaamiseen, urheiluun.

Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Tuotteen kuvaus: Jabra Evolve2

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Jabra on maailmanlaajuinen brändi, joka tarjoaa korkealaatuisimman äänen. Yrityksen vuosien kokemus ja tietämys ihmiskorvan ja kuulolaitteen rakentamisesta auttavat luomaan eksklusiivisia Jabra-äänituotteita.
Jabran visiona on auttaa jokaista kuulemaan sen, mitä he haluavat kuulla – normaalista äänestä kohinan suodatukseen äänen parantamiseksi.
Jabra on osa GN-konsernia, jonka kanssa se on tehnyt yhteistyötä yli vuosisadan. He kehittivät ensimmäisenä lennätinkaapeleita, jotka yhdistävät Euroopan ja Aasian, ensimmäisinä, joissa oli omat melua vaimentavat mikrofonit, ja ensimmäiset, jotka integroivat sykemittarin urheilukuulokkeisiin. Joten mitä tulee laadukkaaseen ääneen sen kaikissa muodoissa, Jabraa voidaan pitää asiantuntijana.
Jabran perustaja GN Group aloitti visiolla: yhdistää maailma. 150 vuotta myöhemmin Jabra työskentelee edelleen lujasti tehdäkseen tästä visiosta totta. Se käyttää innovatiivisia teknologioita pysyäkseen yhteydessä ja kuullakseen tärkeimmät elämäntapahtumat, nautinnollisimmat äänet ja suosikkikappaleidesi jokaisen soinnun.

Jabra Evolve2

Sangalliset kuulokkeet voivat olla kevyitä ja pieniä tai muhkeita ja ylellisten materiaalien vuoksi tukevia ja hieman painavia. Suuret, tiivisti asettuvat ja pehmustetut kuulokkeet ovat hyvin äänieristetyt, tarjoavat syvän bassovasteen, ja toistavat äänet realistisemmin kuin vähemmän tiiviit ja kevyet kuulokkeet. Toisaalta pienemmät ja kevyemmät kuulokkeet sopivat esimerkiksi liikuntaan ja urheiluun massiivisia kuulokkeita kätevämmin. Isoja kuulokkeita valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, onko sanka tarpeeksi pehmustettu ja korvatyynyt itselle sopivat. Pienemmillä pehmusteilla varustetut kuulokkeet taittuvat ja vievät vähemmän tilaa, mutta niissä on pienempi akunkesto kuin isoilla kuulokkeilla. In-ear-nappikuulokkeita puolestaan on laaja valikoima eri tarpeisiin ja eri työnkuviin.

USB

Pidätkö musiikin kuuntelusta kaikkialla ja arvostatko erinomaista äänenlaatua? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan, sillä valikoimassamme on yli 700 USB-liitännällä varustettua kuuloketta, joiden avulla voit nauttia suosikkimusiikistasi, ohjelmien tallenteista tai käyttää kuulokkeita puheluihin vastaamiseen, missä ikinä matkustatkin. Voit valita tyylikkäästi suunnitellut langattomat, langalliset tai erityisesti PC-pelaamiseen suunnitellut kuulokkeet. Tarjoamme sinulle myös sopivimmat korvien päälle tulevat kuulokkeet (eng. On/Over-Ear) tai nappikuulokkeet (eng. In-Ear). Sisäänrakennetun mikrofonin avulla voit paitsi kuunnella kuulokkeiden kautta lähetettävää ääntä, myös puhua tai luoda äänitallenteita itse. Monissa nykyaikaisissa kuulokkeissa on sisäänrakennettu melunvaimennus, joten riippumatta siitä, kuinka kovaa haluat kuunnella musiikkiasi, tämä ominaisuus auttaa suojaamaan kuuloasi. Valikoimastamme löytyy tunnetuimpien merkkien kuulokkeet USB-liitännällä. Näitä ovat JBL, Xiaomi, Samsung, Philips, Sony ja muut.


Langattomat kuulokkeet yhdistetään laitteeseen radio- tai infrapunasignaalilla, ja ne yhdistävät sisällönkuuntelun ja muun fyysisen toiminnan urheilussa, työssä ja muussa arkielämässä. Bluetoothin, kohinaneston ja kaiunpoiston ansiosta langattomissa kuulokkeissa on nykyisin erinomainen äänenlaatu, joissakin malleissa myös aktiivinen vastamelutoiminto. Bluetooth-yhteydellä langaton kontakti puhelimeen vapauttaa kädet ja lisää turvallisuutta muun muassa liikenteessä. Kuulokkeiden Bluetooth-taajuus on hyvin alhainen, eikä se ole vaarallista ihmisille – taajuutta on itse asiassa tuhat kertaa vähemmän kuin tavallisella matkapuhelimella. Lähes kaikissa langattomissa kuulokkeissa on latausteline, joten akun kestokaan ei ole mikään ongelma.


Yleiskäyttöön

Kuulokkeiden L- (vasen) ja R- (oikea) -merkinnöillä on tarkoituksensa, eikä kyse ole vain istuvuudesta korvakäytävään. Äänilähde - olipa se sitten puhelin, tietokone tai MP3-soitin - lähettää vasemman ja oikean kanavan äänet vastaaviin kuulokkeisiin. Vaikka tämä saattaa tuntua merkityksettömältä, se voi tehdä eron musiikin, elokuvien ja muiden videoiden kuuntelun epätasa-arvoisen kokemuksen välillä, sillä se yhdistää kuvan (videon tapauksessa) ja äänen siihen suuntaan, johon se on tarkoitettu kulkemaan. Yleiskuulokkeet - päättävät itse, mikä korva on missä ja lähettävät äänen kuhunkin kanavaan sen mukaisesti. Yleispätevissä kuulokkeissa on korvakappaleessa siru, joka määrittää, ovatko ne ulkoilmassa korvan etuosassa vai lähellä korvan takaosaa. Kun kuulokkeet tunnistavat, kumpi korva on vasen ja kumpi oikea, ääni ohjataan vasemman korvan vasempaan kanavaan ja oikean korvan oikeaan kanavaan. Toinen etu on se, että kun käyttäjä jakaa kuulokkeet ystävänsä kanssa, yleiskuulokkeet havaitsevat tilanteen ja lähettävät yhteisen signaalin vasemmalle ja oikealle. Tämä tarkoittaa, että kaikki ääni välittyy tasaisesti eikä suuntautuneesti.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Jabra Evolve2

Tuotekoodi: 2980793
Kategoria: Kuulokkeet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,055 x 0,195 x 0,24 m, 0,47 kg
Tuotemerkki: Jabra
Tyyppi: Langattomat kuulokkeet
Käyttötapa:

Kertoo, millainen kuuloke on ja miten kuulokkeita käytetään: korvan sisällä, korvan päällä tai ympärillä.

Sankakuulokkeet (On-ear/Over-ear)
Tarkoitus:

Kertoo kuulokkeiden käyttötarkoituksen. Esimerkiksi töihin, pelaamiseen, urheiluun.

Yleiskäyttöön
Väri: Musta
Liitännät:

Kertoo kuulokkeissa olevan liitännän, minkä kautta voit ladata kuulokkeita tai yhdistää kuulokkeet toisiin laitteisiin.

USB
Mikrofoni: On
Melunvaimennus:

Osoittaa, onko melunvaimennustoiminto aktiivinen vai ei.

Kyllä
Näytä: Jabra, langattomat kuulokkeet kuulokkeet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Jabra tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Jabra Evolve2 kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia